Benim hiç yok ya, sütyenin süngerleri olmasa erkek gibi dolanacaktım. Hele yatınca sırt üstü hiç bişi yokay zaten küçük de değildi keratalar daha nereye büyücekler bilmem
Göya çocuk emzirdimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç yok ya, sütyenin süngerleri olmasa erkek gibi dolanacaktım. Hele yatınca sırt üstü hiç bişi yokay zaten küçük de değildi keratalar daha nereye büyücekler bilmem
Ne ediyon baban napıyor o babannhahaha
lili senden naber :) bizim oğlan iyileştimi :)Koca memeli olcan oraya yarıyor yediklerin demek ki ahahahahaha
Çok şükür canım
geçinip gidiyoz napalım okulda şu an sabır be liliNe ediyon baban napıyor o babann
sarkmaz işte ne güzelBenim hiç yok ya, sütyenin süngerleri olmasa erkek gibi dolanacaktım. Hele yatınca sırt üstü hiç bişi yok
Göya çocuk emzirdimm
Amannn biz naz, bi naz ki sorma yarın da gösterimiz war bakalım nasıl olucakklili senden naber :) bizim oğlan iyileştimi :)
Erkek arkadaşım da öyle diyoo ne güzellll diyooo görmedi gerçi ama anlıyor çocuk ya küçük olduğunu ve südyenin süngerleri olduğunu görüntüsündensarkmaz işte ne güzel
Öğretmen mi senin babangeçinip gidiyoz napalım okulda şu an sabır be lili
okulda vhki lilim. erkek arkadaşın beğendiyse problem yok en önemlisi onun beğenmesiAmannn biz naz, bi naz ki sorma yarın da gösterimiz war bakalım nasıl olucakk
Erkek arkadaşım da öyle diyoo ne güzellll diyooo görmedi gerçi ama anlıyor çocuk ya küçük olduğunu ve südyenin süngerleri olduğunu görüntüsünden
Öğretmen mi senin baban
kolay gelsin tatlımbaktım canım şu an vizelere hazırlanıyorum o iş bana baya cazip geldi ilgilenicm bakalım.inallah başarabilirim :)
valla varlığı dert yokluğu yarayı bundan ötürü demişler heralde bana da ne gölek olur ne bişey deli ediyorlar ağrısı sancısı da cabası adaçayı yapıyorlar onun için denedin mi?Benim hiç yok ya, sütyenin süngerleri olmasa erkek gibi dolanacaktım. Hele yatınca sırt üstü hiç bişi yok
Göya çocuk emzirdimm
Dimiiiiiokulda vhki lilim. erkek arkadaşın beğendiyse problem yok en önemlisi onun beğenmesi
Adaçayı ne yapıyormuş anlamadımmkolay gelsin tatlım
valla varlığı dert yokluğu yarayı bundan ötürü demişler heralde bana da ne gölek olur ne bişey deli ediyorlar ağrısı sancısı da cabası adaçayı yapıyorlar onun için denedin mi?
10 gün adaçayı içiyorsun onun kürü var göğüs ve dudak dolgunlaştırmak içinDimiiiii
Adaçayı ne yapıyormuş anlamadımm
topik te bu ara uğursuzluk mu var nedir.benim de çıkmıştı kanımda mikrop bi ara.bişey çıkmadı sonra ama.geçmiş olsun tatlımCanlarım dua edin çok hastayım..
kanımda mikrop çıktı
seninkiler ondan mı minnakım sen kapalımısın elbiseni gördüm çok hoşuma gitti fotgrflarda :)10 gün adaçayı içiyorsun onun kürü var göğüs ve dudak dolgunlaştırmak için
valla nazara geldik kuzum yatopik te bu ara uğursuzluk mu var nedir.benim de çıkmıştı kanımda mikrop bi ara.bişey çıkmadı sonra ama.geçmiş olsun tatlım
bi ağrı sızın var mı canım tehlikeli bişey mi?valla nazara geldik kuzum ya
baya ağrı çekiyorum canım..bi ağrı sızın var mı canım tehlikeli bişey mi?
Allahım şifa versin.baya ağrı çekiyorum canım..
amin canım sende antibiyotik kullandınmıAllahım şifa versin.
yok canım ya benm doktor yanlış bildi sanırım o zaman bende sadece halsizlik vardı.geçti öyle kendi kendineamin canım sende antibiyotik kullandınmı
anladım canım bende de acayip halsizlik var..yok canım ya benm doktor yanlış bildi sanırım o zaman bende sadece halsizlik vardı.geçti öyle kendi kendine