- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
sorma canım bende düne kadar korku içindeydim şimdi iyiyim çok şükür rabbim senin de şifanı tez zamanda versin inşallahsen nasılsın bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canım bende düne kadar korku içindeydim şimdi iyiyim çok şükür rabbim senin de şifanı tez zamanda versin inşallahsen nasılsın bitanem
ne oldu canım neden korkuyordunsorma canım bende düne kadar korku içindeydim şimdi iyiyim çok şükür rabbim senin de şifanı tez zamanda versin inşallah
iki sene önce göğsümden yumurta büyüklüğünde kist alınmıştı sol tarafımdaydı ama son bir ayda sağ tarafımda büyüme oldu hafif sancı ve elime gelen bilye kadar kitle farketmiştim doktor sende kis olucak biz alıcaz demişti bu bence normaldi ama dün bir baktım ki sol tarafımın altında varis gibi damarlar koca koca çatlamış kıpkırmızı doktora gittim yokmuş yarın tekrar gidicem çok korkuyorum
dün yazmıştım alıntıladım canım doktora gittim kist çıktı üç ay sonra tekrar bakıcaklar şimdilik kötü bir durum yok çok şükür büyürse de alıp almıcaklarına bakıcaklar patolojik seviyeye gelmemiş daha allahtanne oldu canım neden korkuyordun
Minnosum çok geçmiş olsun kuzumdün yazmıştım alıntıladım canım doktora gittim kist çıktı üç ay sonra tekrar bakıcaklar şimdilik kötü bir durum yok çok şükür büyürse de alıp almıcaklarına bakıcaklar patolojik seviyeye gelmemiş daha allahtan
teşekkürler tatlım allah razı olsunMinnosum çok geçmiş olsun kuzum
Bana dün hep günlerden cumartesi gibi geldi biliyomusunGünaydınlarr yavrularr..bugün cuma yahu pazartesi değilll..
günaydın gençler hayırlı cumalar
Günaydın kızlar her yerim ağrıyor...Günaydın bacılar.. Nidiyonuz bakım .)
laktik asit birikmesinden geberiyorum desene benmde heryerim ağrıyo lili özel gnmdeym ölüyorum :)Günaydın kızlar her yerim ağrıyor...
Spor salonunda anamı ağlattı hocalar 2 gündür r
günaydın canım iş güç koşturma sen napıyorsun tatlımGünaydın bacılar.. Nidiyonuz bakım .)
fit olcam diye ne çektin be lilyGünaydın kızlar her yerim ağrıyor...
Spor salonunda anamı ağlattı hocalar 2 gündür r
aaa hadi gözün aydın canım allah kavuştursunvallaha az yesen böyle olmazdı lili. iyim minnakım bu arada :) benm askern bugün son günü yarın çıkıyorr
ben de öyle diyodum da lanet olsaı ablası ilk istanbula çağırmış.bnde hiç bşy demedm 3-4 gn istanblda duracak.annesi bn burdayekn ablasına gidiyo ilk.biliyomusun bşka şüpheler grdi aklımaaaa hadi gözün aydın canım allah kavuştursun
Yaaa tatlıyı kesemiyorum bengünaydın canım iş güç koşturma sen napıyorsun tatlım
fit olcam diye ne çektin be lily
nerde askerlik yapıyordu hemen kötü şeyler getirme bence aklına içinde öyle birşey olsa hemen yapması sence de garip olmazmıben de öyle diyodum da lanet olsaı ablası ilk istanbula çağırmış.bnde hiç bşy demedm 3-4 gn istanblda duracak.annesi bn burdayekn ablasına gidiyo ilk.biliyomusun bşka şüpheler grdi aklıma
bende çikolatayıYaaa tatlıyı kesemiyorum ben
inşallah kızlar artık kavuşmak istiyorum ya 1 sene boyunca 2 kere gördm benmkini .inşallah artık düzelir herşey.Asker geliyor artık desene, hadi bakalım cheryblossommm babana da allah akıl fikir wersinde artık rahat edin....