- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
çok saol canım allah razı olsunGeçmiş olsunn şifalar olsunn iyi haberlerle gelesinn yavruu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım allah razı olsunGeçmiş olsunn şifalar olsunn iyi haberlerle gelesinn yavruu..
Lütfen karamsar olmaa..bazı kadınlarda iyi huylu kistler çıkıyorr..arkadaşımdan biliyorumm..lütfen moralini bozma ve bakalım doktor ne diyecekk .. öpüyorum seni şifalar olsun yavruu..dualarım seninlee..çok saol canım allah razı olsun
biliyorum canım yumurta kadar alındı daha önce iyi huyluydu çok şükür ama bunda böyle semptomlar olunca çok korktum açıkcasıLütfen karamsar olmaa..bazı kadınlarda iyi huylu kistler çıkıyorr..arkadaşımdan biliyorumm..lütfen moralini bozma ve bakalım doktor ne diyecekk .. öpüyorum seni şifalar olsun yavruu..dualarım seninlee..
ya ben sütlü tatlı konusunda çok bilinçsizim daha sütlaç bile yapamıyorum.Hayırlı Akşamlar
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?
Kuzummmmmmmmmmm nasılsın doktora gittin miiiiigünaydın bu topiğin milleti nerde ? nerelere kayboldunuz gelin artık
Kajmery34
pinkstrap
@statistician
KarKralicesi
@miskamber
cheryblossommm
Kakao ve Ben
L LiLyaNa_
SeSiLya_
@Dombik
adını sayamadığım niceleri derhal toplanın mümkünse
kafanızı kırcam hepinizin nerdesiniz nenKuzummmmmmmmmmm nasılsın doktora gittin miiiii
Yaa iş güç iştekafanızı kırcam hepinizin nerdesiniz nen
hı iş güçmüş naptım bir yeni kistim olmuş üç ay sonra tekrar kontrol şimdilik kötü gözükmüyormuş büyürse alıncakmış kızarıklıklar da büyümeden dolayıymış iki kilo almıştım o da göbeğime basenime gideceği yerde tutmuş oraya gitmiş yağ doku genişlemiş ama sadece sol tarafımın öyle yani şimdilik kötü bir durum yok çok şükürYaa iş güç işte
Hadii anlat ne yaptın
Saol kuzum çok şükür şimdilik kötü değil de üç ay sonra belli olucak işte iyi mi kötü mü olduğu ne ya görende beni tombiş bişey sancak altı üstü 55 kg oldumminnakmimar geçmiş olsun bak demiştik biz sana kötü bişey çıkmamış çok şkür az ye az
aa ben senden şişkoymuşum. bişey çıkmaz inşallah 3 ay zarfında onu düşünme hiçSaol kuzum çok şükür şimdilik kötü değil de üç ay sonra belli olucak işte iyi mi kötü mü olduğu ne ya görende beni tombiş bişey sancak altı üstü 55 kg oldum
Koca memeli olcan oraya yarıyor yediklerin demek ki ahahahahahahı iş güçmüş naptım bir yeni kistim olmuş üç ay sonra tekrar kontrol şimdilik kötü gözükmüyormuş büyürse alıncakmış kızarıklıklar da büyümeden dolayıymış iki kilo almıştım o da göbeğime basenime gideceği yerde tutmuş oraya gitmiş yağ doku genişlemiş ama sadece sol tarafımın öyle yani şimdilik kötü bir durum yok çok şükür
inşallah kuzum büyürse alırız dedi de bakalım nasip artık sen naptın baktın mı dün dediğim programaaa ben senden şişkoymuşum. bişey çıkmaz inşallah 3 ay zarfında onu düşünme hiç
ay zaten küçük de değildi keratalar daha nereye büyücekler bilmemKoca memeli olcan oraya yarıyor yediklerin demek ki ahahahahaha
Çok şükür canım
baktım canım şu an vizelere hazırlanıyorum o iş bana baya cazip geldi ilgilenicm bakalım.inallah başarabilirim :)inşallah kuzum büyürse alırız dedi de bakalım nasip artık sen naptın baktın mı dün dediğim programa
hahahaKoca memeli olcan oraya yarıyor yediklerin demek ki ahahahahaha
Çok şükür canım