Sağol bebeğim hoşgeldin nabersin...lily geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bebeğim hoşgeldin nabersin...lily geçmiş olsun canım
abooww Allah bağışlasın :)
hiç iyi değilim lilySağol bebeğim hoşgeldin nabersin...
Aaaaa Noldu canım yeni okudum hayırdır hasta mısın ?hiç iyi değilim lily
iki sene önce göğsümden yumurta büyüklüğünde kist alınmıştı sol tarafımdaydı ama son bir ayda sağ tarafımda büyüme oldu hafif sancı ve elime gelen bilye kadar kitle farketmiştim doktor sende kis olucak biz alıcaz demişti bu bence normaldi ama dün bir baktım ki sol tarafımın altında varis gibi damarlar koca koca çatlamış kıpkırmızı doktora gittim yokmuş yarın tekrar gidicem çok korkuyorumAaaaa Noldu canım yeni okudum hayırdır hasta mısın ?
Yaaaaaiki sene önce göğsümden yumurta büyüklüğünde kist alınmıştı sol tarafımdaydı ama son bir ayda sağ tarafımda büyüme oldu hafif sancı ve elime gelen bilye kadar kitle farketmiştim doktor sende kis olucak biz alıcaz demişti bu bence normaldi ama dün bir baktım ki sol tarafımın altında varis gibi damarlar koca koca çatlamış kıpkırmızı doktora gittim yokmuş yarın tekrar gidicem çok korkuyorum
varis gibi de değil canım damarların geçtiği yerler sanki damarlar patlamış da içinde kanamış gibiYaaaaa
Off dur hemen kötü birşey düşünme...
Allah korusun kötü huylu kist olsaydı doktor sana söylerdi bebeğim...
Benimde sağ bacağımda varis var damar dışa doğru, göğüs kısmında aynı onun gibi mi seninkide ?
minnaak .:Çok geçmiş olsun canım benim.inşllah kötü bişey yoktur kis gibi şeylerde moral çok önemli korkma olumlu düşün ki bişey çıkmasın.sen korkma kötü bişey yooktur allahn izniyle.varis gibi de değil canım damarların geçtiği yerler sanki damarlar patlamış da içinde kanamış gibi
Hmmm başka doktora gitsen, o doktorında bugün olmayacağı tutmuşvaris gibi de değil canım damarların geçtiği yerler sanki damarlar patlamış da içinde kanamış gibi
saol kuzum teşekkür ederimminnaak .:Çok geçmiş olsun canım benim.inşllah kötü bişey yoktur kis gibi şeylerde moral çok önemli korkma olumlu düşün ki bişey çıkmasın.sen korkma kötü bişey yooktur allahn izniyle.
yok canım ya kendi doktorumdan başkasına gidemem hepsi anlamıyor böyle şeylerdenHmmm başka doktora gitsen, o doktorında bugün olmayacağı tutmuş
Sen daha iyisini bilirsin canım.saol kuzum teşekkür ederim
yok canım ya kendi doktorumdan başkasına gidemem hepsi anlamıyor böyle şeylerden
sabah sekizde gidicem dua edin nolurSen daha iyisini bilirsin canım.
Kaçta gideceksin yarın bizide haberdar et
Bitanem tamam sakin ol 3 aylara girdik mübarek aylar bunlar edicem sen kalbini bozma bişey çıkmayacak inan bana....sabah sekizde gidicem dua edin nolur
inşallah kuzum yarın nasıl olucak hiç bilmiyorumBitanem tamam sakin ol 3 aylara girdik mübarek aylar bunlar edicem sen kalbini bozma bişey çıkmayacak inan bana....
Tamam sakinninşallah kuzum yarın nasıl olucak hiç bilmiyorum
önce biraz sakin olmalısın.çikolata falan yesene :) kız komşun olsam çikolatalı pasta yapardım sana :) bişey çıkmaz korkma senninşallah kuzum yarın nasıl olucak hiç bilmiyorum
sen beni güldürdün ya allah da seni hep güldürsün inşallahönce biraz sakin olmalısın.çikolata falan yesene :) kız komşun olsam çikolatalı pasta yapardım sana :) bişey çıkmaz korkma senn
amin canım hepimiz her zaman gülelim inşallah :) da çok evhamlı olma bu kadar orda bişey çıkmasa da psikolojn bozulcak bu sefer de.yarın ola hayrola lilinin de dediği gibi .sen beni güldürdün ya allah da seni hep güldürsün inşallah
inşallah kuzum sakin olmaya çalışıyorum herşey allahtan sonuçtaamin canım hepimiz her zaman gülelim inşallah :) da çok evhamlı olma bu kadar orda bişey çıkmasa da psikolojn bozulcak bu sefer de.yarın ola hayrola lilinin de dediği gibi .
Geçmiş olsunn şifalar olsunn iyi haberlerle gelesinn yavruu..inşallah kuzum sakin olmaya çalışıyorum herşey allahtan sonuçta