- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne neşe böyle pazartesi pazartesiGünaydııııınn kızlarr ballar böcüklerr
herkesin morali bozuk kimi görsem asık suratlı ben de öyleyim aslında ama dedim mutluluk benim elimde sırıtayımBu ne neşe böyle pazartesi pazartesi
Ya aslında moralimde bozuk değil,herkesin morali bozuk kimi görsem asık suratlı ben de öyleyim aslında ama dedim mutluluk benim elimde sırıtayım
noldu lilyana bi sıkıntı mı var.mutsuz musun sen de ? kimse bizi anlamıyor değil mi..Ya aslında moralimde bozuk değil,
Ya da bozuk mu acaba
Yaww genel sorunlar ama ne bilim maddiyat benimkisi biraz...noldu lilyana bi sıkıntı mı var.mutsuz musun sen de ? kimse bizi anlamıyor değil mi..
maddiyat aile sevgili 3lüsü karışık durumlar geçende anlatmıştm burda bilmiyorum sen var mıydın :) allah başka dert vermesn canım maddiyat çözülür elbetYaww genel sorunlar ama ne bilim maddiyat benimkisi biraz...
Yinede kimse anlamıyorr
Senin neyin var ki
Yok bilmiyorum cnm neler anlattığını...maddiyat aile sevgili 3lüsü karışık durumlar geçende anlatmıştm burda bilmiyorum sen var mıydın :) allah başka dert vermesn canım maddiyat çözülür elbet
oğlun ve sen yalnız yaşıyordnu canım sanırım.dün başka yerde yazını da gördüm oğlun hasta diye böyle düşünüyorsun sanırım.sakın öyle düşünme ya niye yetemeyesin.çocuk bu arada hasta olmassa problem vardır.Yok bilmiyorum cnm neler anlattığını...
Amin canım sağlık en önemlisi de yetemediğimi düşünüyorum kendime oğluma
Ailemle yaşıyorum canım ben,oğlun ve sen yalnız yaşıyordnu canım sanırım.dün başka yerde yazını da gördüm oğlun hasta diye böyle düşünüyorsun sanırım.sakın öyle düşünme ya niye yetemeyesin.çocuk bu arada hasta olmassa problem vardır.
benim de 8 yaşında kardeşim var.şu genç halimde peşinden annem babam ben koşturuyoruz bi türlü yetişemiyoruz bişeyi eksik kalmasa bişeyi kalıyor.zamane genç kızları gibi sürekli tel pc başında mesajlaşan tiplerden değilim süslü falan da değilim ama ben bile saçımı tarayacak vakit bulamıyorm bazen canım.sen dik dur mutlu görün her zaman ki çocuğun da hayatı kötü algılamasın.Geçmiş olsun bu arada kuzumuza.Ailemle yaşıyorum canım ben,
Yinede yetemiyorum işte yetmiyor...
Hasta ama allahtan ciddi değil sinüzit olmuş ilaçlarını kullanyor işte geçecek inş...
Öyle canım aynen mutlu dik durmaya çalışıyorum.. Sağlığımız yerinde çok şükür...benim de 8 yaşında kardeşim var.şu genç halimde peşinden annem babam ben koşturuyoruz bi türlü yetişemiyoruz bişeyi eksik kalmasa bişeyi kalıyor.zamane genç kızları gibi sürekli tel pc başında mesajlaşan tiplerden değilim süslü falan da değilim ama ben bile saçımı tarayacak vakit bulamıyorm bazen canım.sen dik dur mutlu görün her zaman ki çocuğun da hayatı kötü algılamasın.Geçmiş olsun bu arada kuzumuza.
evde hiç ser verip sır vermiyolar o konuda tören de bi bakıyorsun fırıl fırıl heryerdeler :))Öyle canım aynen mutlu dik durmaya çalışıyorum.. Sağlığımız yerinde çok şükür...
23 nisan da gösterimiz var heyecanlıyım, hiç bir sır vermedi sıpa söylemiyo ne yapacağını öğretmeni tembihlemiş hepsini
Ewet aynen öyle çok heyecanlıevde hiç ser verip sır vermiyolar o konuda tören de bi bakıyorsun fırıl fırıl heryerdeler :))
kaçıncı sınıfta senin oğlan :)Ewet aynen öyle çok heyecanlı
Kız kreşe gidiyo 5.5 yaşındakaçıncı sınıfta senin oğlan :)
abooww Allah bağışlasın :)Kız kreşe gidiyo 5.5 yaşında
lily geçmiş olsun canımAilemle yaşıyorum canım ben,
Yinede yetemiyorum işte yetmiyor...
Hasta ama allahtan ciddi değil sinüzit olmuş ilaçlarını kullanyor işte geçecek inş...