- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
nerelerdesin kaçak annenabersiniz millet görüşmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerelerdesin kaçak annenabersiniz millet görüşmeyeli
OLur hiç içmesemde bu smiley bana iyi geliyor koyması efkar dapıtıyormuşum gibiberaber tüttürelim
İyiyizz sen nasılsınnabersiniz millet görüşmeyeli
haha kafası sonradan gelmesinOLur hiç içmesemde bu smiley bana iyi geliyor koyması efkar dapıtıyormuşum gibi
İyiyizz sen nasılsın
analar grubunda dolanıyordum...pek sakin bu aralar geyik bölümünerelerdesin kaçak anne
Offf offfffhaha kafası sonradan gelmesin
bende iim lili..hayırdır efkarlımıyızOLur hiç içmesemde bu smiley bana iyi geliyor koyması efkar dapıtıyormuşum gibi
İyiyizz sen nasılsın
evet bu ara herkes yoğunmuş analar grubu mu unutma bizi miskanalar grubunda dolanıyordum...pek sakin bu aralar geyik bölümü
bi dağılmışlık var millette...herkes kayıplarda....bakınıyorum aradaevet bu ara herkes yoğunmuş analar grubu mu unutma bizi misk
işler yoğunmuş canım genel olarak öyleymiş yani müdavim olarak lilyle ben varız geneldebi dağılmışlık var millette...herkes kayıplarda....bakınıyorum arada
kajjjj nerelerde ev sahibide yokişler yoğunmuş canım genel olarak öyleymiş yani müdavim olarak lilyle ben varız genelde
bilmem sen nasılsın bebiş nasılbende iim lili..hayırdır efkarlımıyız
iyiyiz bide ne olsun..yiyip içip oturuyorumbilmem sen nasılsın bebiş nasıl
yürüyüşte yapiyiyiz bide ne olsun..yiyip içip oturuyorum
o kaçak yahu gelmiyor ceza verelim gelincekajjjj nerelerde ev sahibide yok
akşama kadar işyerinde oturmaktan sızım sızım sızlıyo popişim...he başlıcam..her pazatresi diyorumki başlıcam .fıssssssss..eve geçiyorum direk yatışşşyürüyüşte yap
hmm kaç kilo aldın pekii canımakşama kadar işyerinde oturmaktan sızım sızım sızlıyo popişim...he başlıcam..her pazatresi diyorumki başlıcam .fıssssssss..eve geçiyorum direk yatışşş
yeni geyik açın.kajınnn topiğide 3.sayfalara düşsün bu ceza ona yetero kaçak yahu gelmiyor ceza verelim gelince
şimdilik 2 ama bundan sonra başlıyormuş esas kilolarhmm kaç kilo aldın pekii canım
haha yok o kadar da değil ama gelsin ben biliyorum ona yapcağımıyeni geyik açın.kajınnn topiğide 3.sayfalara düşsün bu ceza ona yeter