- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Topigimizi boşlarsan göremezsin tabi,hain mimar önce trip yapayim napayim ya,iş güç. Sen napiyosn nasilsinnnapıyorsun şekerim göremiyoruz seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topigimizi boşlarsan göremezsin tabi,hain mimar önce trip yapayim napayim ya,iş güç. Sen napiyosn nasilsinnnapıyorsun şekerim göremiyoruz seni
Dün iş yerine gelemedim hastaydım serum falan takıldı kötüydüm bayağı..adam akıllı cevap veren bi ben varım çünkü
günaydınnn
vay vay kimleri görüyoruz
valla haklısın harbi girmiyorum ne zamandır oraya aman idare eder kuzum nolsun gün geçiriyoruz öyle herşey aynıTopigimizi boşlarsan göremezsin tabi,hain mimar önce trip yapayim napayim ya,iş güç. Sen napiyosn nasilsinn
aa geçmiş olsun canım benimmDün iş yerine gelemedim hastaydım serum falan takıldı kötüydüm bayağı..
İyiyim şimdi şükür..
Tşk ederim canım...valla haklısın harbi girmiyorum ne zamandır oraya aman idare eder kuzum nolsun gün geçiriyoruz öyle herşey aynı
aa geçmiş olsun canım benimm
Geçmiş olsun canimDün iş yerine gelemedim hastaydım serum falan takıldı kötüydüm bayağı..
İyiyim şimdi şükür..
Kaynanangiller napiyovalla haklısın harbi girmiyorum ne zamandır oraya aman idare eder kuzum nolsun gün geçiriyoruz öyle herşey aynı
aa geçmiş olsun canım benimm
rica ederim kuzumTşk ederim canım...
aman napsınlar kahvaltıdan sonra bir daha görüştük işte ondan sonra da görüşmedik akrabaları vefat etti de kafası pek yerinde değil bu aralar ..Geçmiş olsun canim
Kaynanangiller napiyo
Tşk ederim canım...Geçmiş olsun canim
Kaynanangiller napiyo
Hadi ya,başınız sağolsun minnagimrica ederim kuzum
aman napsınlar kahvaltıdan sonra bir daha görüştük işte ondan sonra da görüşmedik akrabaları vefat etti de kafası pek yerinde değil bu aralar ..
Ay sorma ben adamin vefat ettigini düşünüyorum,yoksa niye aramasinTşk ederim canım...
O adam ne ilginç yaw sırra kalem basmışş
saol kuzum allah razı olsun ..bu arada bankaya iade yapamazsanız camiye verin parayı ya da kuran kursuna falan ama verirken de nereden geldiğini söylemeniz lazım kuzumHadi ya,başınız sağolsun minnagim
Ay sorma ben adamin vefat ettigini düşünüyorum,yoksa niye aramasin
Sen ver sadaka niyetine o parayı, hem adam öldüyse de onun parasıyla sadaka olmuş olur sewap alırHadi ya,başınız sağolsun minnagim
Ay sorma ben adamin vefat ettigini düşünüyorum,yoksa niye aramasin
Geri iade diye bisey yazdi bdv de bir üye. Önce onu bir arastirayim,ptt bize öyle bişey demedisaol kuzum allah razı olsun ..bu arada bankaya iade yapamazsanız camiye verin parayı ya da kuran kursuna falan ama verirken de nereden geldiğini söylemeniz lazım kuzum
Kuran kursu yapılıyor burda,olmazsa adamin hayrına oraya veririm napimSen ver sadaka niyetine o parayı, hem adam öldüyse de onun parasıyla sadaka olmuş olur sewap alır
tabi iade oluyorsa iade en doğrusuGeri iade diye bisey yazdi bdv de bir üye. Önce onu bir arastirayim,ptt bize öyle bişey demedi
Kuran kursu yapılıyor burda,olmazsa adamin hayrına oraya veririm napim
Kız gittik biz pttye ne tc no ne de ad soyad verdiler bize. Madem geri iade diye bir durum var neden aciklamiyolar kı? Kimse işini düzgün yapmiyor,kimse sansürlü yaziyo ah*** yi*** şeklindetabi iade oluyorsa iade en doğrusu
aman uğraşmak istememişlerdir heralde ordakiler öyle oluyorKız gittik biz pttye ne tc no ne de ad soyad verdiler bize. Madem geri iade diye bir durum var neden aciklamiyolar kı? Kimse işini düzgün yapmiyor,kimse sansürlü yaziyo ah*** yi*** şeklinde
Hak ama 1 kuruş bile olsa haram para anca başlarından atsınlar insanlari,adam gibi bilgi vermiyolar kiaman uğraşmak istememişlerdir heralde ordakiler öyle oluyor
inşallah vardır iade olayı canımHak ama 1 kuruş bile olsa haram para anca başlarından atsınlar insanlari,adam gibi bilgi vermiyolar ki
AynenGeri iade diye bisey yazdi bdv de bir üye. Önce onu bir arastirayim,ptt bize öyle bişey demedi
Kuran kursu yapılıyor burda,olmazsa adamin hayrına oraya veririm napim
beraber tüttürelim