- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
aminn inşallah kuzumminşallah evlenince bitanesi kalmaz .mutlu olursnuz yanyana gelince aklınıza çektiğiniz sıkıntılar gelmez ferah ol sen minnakım
o neydi gızzzBende başkalarını bulurum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn inşallah kuzumminşallah evlenince bitanesi kalmaz .mutlu olursnuz yanyana gelince aklınıza çektiğiniz sıkıntılar gelmez ferah ol sen minnakım
o neydi gızzzBende başkalarını bulurum :))
Yuhh Ben görmedim ya, bu ara bakamıyorum pek bdv ye falan. Neler kaçırıyorum yaaaa
babam geldi kız ondan çıkıverdm hemen :)) burdayım :) ş bahsettiiğn konuda kıpırtı nerdeymş de kadın hamile sanmışcheryblossommm kız nereye gittin
işte birlikte olduklarında demiş adam içerde bişey var hareket ediyor demişbabam geldi kız ondan çıkıverdm hemen :)) burdayım :) ş bahsettiiğn konuda kıpırtı nerdeymş de kadın hamile sanmış
Smileyim de yok gözümü açıp bakamadımaminn inşallah kuzumm
o neydi gızzz
Kanka içindeymiş herhaldebabam geldi kız ondan çıkıverdm hemen :)) burdayım :) ş bahsettiiğn konuda kıpırtı nerdeymş de kadın hamile sanmış
ayanamm yuhhişte birlikte olduklarında demiş adam içerde bişey var hareket ediyor demiş
senin smileyleri kim aldı ki ya ?Smileyim de yok gözümü açıp bakamadım
Kanka içindeymiş herhalde
yuh muh adam kıpraşma hissetmişayanamm yuhh
kendi kıpraşmıştır :d ne kıpraşacak ki ne var ordasenin smileyleri kim aldı ki ya ?
yuh muh adam kıpraşma hissetmiş
Bilmiyorum ki sizin ekran gibi değil sağa bakıyorum sola bakıyorum düzeltecek yer yoksenin smileyleri kim aldı ki ya ?
yuh muh adam kıpraşma hissetmiş
aklıma bişey geliyor ya neyse sonra adım çıkıyor buradakendi kıpraşmıştır :d ne kıpraşacak ki ne var orda
allah allah çok ilginçBilmiyorum ki sizin ekran gibi değil sağa bakıyorum sola bakıyorum düzeltecek yer yok
Benimde aklıma başka şeyler geliyor da sansürlü de anlatılmaz kiaklıma bişey geliyor ya neyse sonra adım çıkıyor burada
heh demi hadi gel de sansürle şimdi sonra aman minnak sapık aman minnak sansürsüzBenimde aklıma başka şeyler geliyor da sansürlü de anlatılmaz ki
Tamam da biz en azından içimizde tutuyoruz sen Allah ne verdiyse döküyon ortayaheh demi hadi gel de sansürle şimdi sonra aman minnak sapık aman minnak sansürsüz
bak döktüm geneTamam da biz en azından içimizde tutuyoruz sen Allah ne verdiyse döküyon ortaya
O değilde seni ciddiye almış olarak nasıl gördü o yabak döktüm gene
adam akıllı cevap veren bi ben varım çünküO değilde seni ciddiye almış olarak nasıl gördü o ya
günaydınnnGünaydın
vay vay kimleri görüyoruzSelaaammm
minnosummmvay vay kimleri görüyoruz
napıyorsun şekerim göremiyoruz seniminnosummm