- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
İçin sıkılınca bize gel sen, kendini doldurup mutluluğunu gölgelemeiçim rahatladı :) mutlu oldum sizinle konuşunca :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçin sıkılınca bize gel sen, kendini doldurup mutluluğunu gölgelemeiçim rahatladı :) mutlu oldum sizinle konuşunca :)
yok kuzum benim yaşadıklarımı yaşatmasın rabbim inşallah siz hayırlı bir şekilde kolaylıkla kavuşun biz ççooookk sıkıntılar çektik hala da öyledaha zaman var sen bu zamanı güzel değerlendir :) ne güzel işte bak senin şu anda yaşadıkların benim hayalim :))
Hep libidonun suçu bunlar yoksa sen hanım hanımcık, sessiz sakin (yazanın inanmadığı) minnak ciciş birşeysineh işte biraz yoğunum denebilir atarlıyım ama bu ara
ya sen çok uyuzsun ne alıp veremiyorsunuz şu libidomla hayret doğrusuHep libidonun suçu bunlar yoksa sen hanım hanımcık, sessiz sakin (yazanın inanmadığı) minnak ciciş birşeysin
Ne alıp veremediğim olacak, hoşuma gidiyor yeni şeyler öğreniyorum senden kudurduğun zamanlaraya sen çok uyuzsun ne alıp veremiyorsunuz şu libidomla hayret doğrusu
hahah tövbe tövbe taktik vereyim istersenNe alıp veremediğim olacak, hoşuma gidiyor yeni şeyler öğreniyorum senden kudurduğun zamanlara
Ver tabi arkadaşlar ne için varhahah tövbe tövbe taktik vereyim istersen
ne vereyim pinkime ne istiyosun bakim deli kızVer tabi arkadaşlar ne için var
Özelden söyleyeyim ya, şimdi böyle ulu orta olmaz Sende bip te yok 18 yaş altındakileri düşünmek lazımne vereyim pinkime ne istiyosun bakim deli kız
bipsizim ben bizde sansür olmaz herşey tüm çıplaklığıyla ortadadır valla bilmiyorum bende dün yedim ne iyi geldi hakkaten anlatamamÖzelden söyleyeyim ya, şimdi böyle ulu orta olmaz Sende bip te yok 18 yaş altındakileri düşünmek lazım
Dondurmaların içine ne koyuyorlar ya, yedim kendimi enerjik hissediyorum
İşte o yüzden seni bazen genelden uzaklaştırmak lazımbipsizim ben bizde sansür olmaz herşey tüm çıplaklığıyla ortadadır valla bilmiyorum bende dün yedim ne iyi geldi hakkaten anlatamam
aşkolsun yahu hem buraya gelen çoluk çocuk benden beter anacım ben yazın karpuzu kesip çucuklara takıp buzluğa atıyorum şahane oluyor aynı dondurma gibiİşte o yüzden seni bazen genelden uzaklaştırmak lazım
Ya ben ne zamandır istiyordum, eşim almıyordu, bende gittim marketten bi sürü aldı buzluğa attım, görünce kızacak
Bende deneyeyim onu, bu sayede karpuz yemiş olurum :))aşkolsun yahu hem buraya gelen çoluk çocuk benden beter anacım ben yazın karpuzu kesip çucuklara takıp buzluğa atıyorum şahane oluyor aynı dondurma gibi
valla ya ama geçen ki kadın bombaydı kocası bişey var kıpırdıyor demiş kadın da hamilemiyim diye dolanıyordu buralardaBende deneyeyim onu, bu sayede karpuz yemiş olurum :))
Doğru diyon bacım, çok fenalar bilmedikleri yok
Yuhh Ben görmedim ya, bu ara bakamıyorum pek bdv ye falan. Neler kaçırıyorum yaaaavalla ya ama geçen ki kadın bombaydı kocası bişey var kıpırdıyor demiş kadın da hamilemiyim diye dolanıyordu buralarda
ay çok komikti ya gülmekten karnıma ağrılar girdiYuhh Ben görmedim ya, bu ara bakamıyorum pek bdv ye falan. Neler kaçırıyorum yaaaa
inşallah evlenince bitanesi kalmaz .mutlu olursnuz yanyana gelince aklınıza çektiğiniz sıkıntılar gelmez ferah ol sen minnakımyok kuzum benim yaşadıklarımı yaşatmasın rabbim inşallah siz hayırlı bir şekilde kolaylıkla kavuşun biz ççooookk sıkıntılar çektik hala da öyle
Bende başkalarını bulurum :))ay çok komikti ya gülmekten karnıma ağrılar girdi
kola içtiysen o öyle yapıyomuş aman dikkatÖzelden söyleyeyim ya, şimdi böyle ulu orta olmaz Sende bip te yok 18 yaş altındakileri düşünmek lazım
Dondurmaların içine ne koyuyorlar ya, yedim kendimi enerjik hissediyorum