- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
İntateadetoks falan var dimi çok merak ediyorum aslında onları..Sen neymişsin be zencefil Bitki çayı her zaman faydalıdır. Son günlerde detox içeceği çıkardılar ya bir de ne o öyle ıyhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İntateadetoks falan var dimi çok merak ediyorum aslında onları..Sen neymişsin be zencefil Bitki çayı her zaman faydalıdır. Son günlerde detox içeceği çıkardılar ya bir de ne o öyle ıyhhhh
Ay ne güzel kuzum ya , benim ön kısım farkedilmiyor tabi ama döküldü düzleştre düzleştire , sadece ben farkediyorum o yüzden uyuz oluyorum Yılang yağını sulandırıp saç uçlarıma sıkıyorum hızlı uzamasında çok etkili ve serum gibi tavsiye ederim canımbende saç o kadar çok ki canım ara makas yaptırıyorum düşün kuaföre gidince senden çift kesim parası alacam diyo
Bilmiyorum kuzum tam ismiini de tv den öğrendiğim kadarıyla , eşil gördükleri herşeyi robottan geçirip içiyorlar midem bulanmıştı görüceİntateadetoks falan var dimi çok merak ediyorum aslında onları..
Bilmiyorum kuzum tam ismiini de tv den öğrendiğim kadarıyla , eşil gördükleri herşeyi robottan geçirip içiyorlar midem bulanmıştı görüce
Zayıflama formülleri çeşit çeşit ama kilo alma formülü yok 1.68 boyun 52 kiloyum ecük kilo alayım diyorum 55ten sonrasını geçemiyorum ya
Hhahaha kel seniiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğbenimde saclarım dökülüyo ya
bi karışım yaptım. 1 ay akdar gerizekalı bi işe yaramadı
:hülyakoc yigit koşması:
bende acayip etkisini gördüm bana minnak saraçoğlu falan deyin artıkbaksana aynı şu hocalar gibi konuştun hahah bende zencefilin zayıflama da acayip etksini gördüm
hiç sevmiyorum öyle şeyleri millet çimenin bile suyunu içtiSen neymişsin be zencefil Bitki çayı her zaman faydalıdır. Son günlerde detox içeceği çıkardılar ya bir de ne o öyle ıyhhhh
bende çay tarifi var o dökülmeyi durduruyor kuzum istersen vereyim denebenimde saclarım dökülüyo ya
ögggggggggggggggg
al sana o zamann
ne cayı canım.bende çay tarifi var o dökülmeyi durduruyor kuzum istersen vereyim dene
inan benden de sürekli saç dökülüyor ama öyle böyle değil ama maşallah acayip çok saçım var saçımı düzleştirmem 1 saat sürüyor Ve saçlarım kısa düşünne cayı canım.
lavanta da denedim. 1hafta dökülmedi sonra yine sardı başa.
evin her yeri sacımla dolu
maşallah kuzuminan benden de sürekli saç dökülüyor ama öyle böyle değil ama maşallah acayip çok saçım var saçımı düzleştirmem 1 saat sürüyor
Sıyırık seni ya tırmalarımmm tırmalarımmm mmmırrrsana tek bir resim yollamak istiyorum bal kız iyi bak...
Nasıl bir karışım merak etmişem bacım ?benimde saclarım dökülüyo ya
Kocam git bakım yaptır diyor . Kız benim kocam bu saç baş konusunda bir hassas sorma gider saçını kestirmeye 2 saat çıkmaz kuaförden ve inan 150 tl rahat harcar kuaförde..maşallah kuzum
ben sıkıldım dökülmesinden. kac yıldır dökülüyor...
kazıtcam bigün o olcak
Evet ya bizim avukat bile çimen çayı içtiydi ot ye daha iyibende acayip etkisini gördüm bana minnak saraçoğlu falan deyin artık
hiç sevmiyorum öyle şeyleri millet çimenin bile suyunu içti
yılan yagıNasıl bir karışım merak etmişem bacım ?
Ohaaa Bir erkeğin berbere gidip 150tl yediğine ilk kez şahit oluyorumKocam git bakım yaptır diyor . Kız benim kocam bu saç baş konusunda bir hassas sorma gider saçını kestirmeye 2 saat çıkmaz kuaförden ve inan 150 tl rahat harcar kuaförde..