- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Bugünde aramadım daha ne olsunnnnettin gene
gördüm. ama katılmıcam banneeee
sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde aramadım daha ne olsunnnnettin gene
sen?
iyi yapmışsın kuzum afiyet olsun
Tamam o zaman canım Kelimi getirin bana şaplak atacak
Bugünde aramadım daha ne olsunnn
ben katılabilirim ya bir tarif var aklımda uzun zamandır onu yapacağımnettin gene
sen?
katıl katıl.ben katılabilirim ya bir tarif var aklımda uzun zamandır onu yapacağım
bugün zeytinyağlı dolma yapcam o sayılırmı acaba hahaha.dkatıl katıl.
iyi yaparsın.bugün zeytinyağlı dolma yapcam o sayılırmı acaba hahaha.d
onu çekem koyem
yağ şişemde zeytinyagım bitmiş. onu koyarken cekimde bende onu koyum.
olur dimi nan. zeytinyagı nede olsa
Süslü olduğum için az buçuk anlıyorum kuzum , bende alnımdaki bebek saçlarını uzatmak için hint yağı kullandım faydasını gördüm daha da gürleşip kökleri güçlendi ama nasıl jiletledim hint yağı sürdüm + olarak da bebek şampuanı kullandım. Sana da ya kullandığın makyaj ürünleri yada şampuanın dökülmesine neden olmuştur muhakkak , hint yağı badem yağı kullan akşamları sür kaşlarına öyle yat kuzum , bir de gündüzleri vazelin sür kaşlarına, vazelin de çok besliyor .Eki Görüntüle 1402125
al canım hatta bide ben şaplak atayım şunun keline izninle
bu arada sen kozmetikten anlıorsun sanırsam baksana benim bu kaşlarım çok döküldü sence ne yapayım , ne süreyim?
Ay gözümün önünde canlandı Ardındanda bir ferdi tayfur patlatıyormuş bende özledim bende diye
bugünde aramadı be oglummmm
bu gelin beni öldürcek
ünlüler falan da hep kullanıyormuş ben sirkeciyim canım gece yatmadan sirke sürüyorum yüzüme bir de zencefil içerim onun herşeye faydası var
ŞOK ŞOK ŞOK '' bugünsıfır makyajlıyım''
Clindoxyl Jel sürüyorum çok faydasını gördüm kızçe bütün hanımlara tavsiye ederim , siyah noktaları temizliyor kısa zamanda. Özel bişi yapan var mı cildine ?
süpersin bu bilgiler için çok teşekkür ederimSüslü olduğum için az buçuk anlıyorum kuzum , bende alnımdaki bebek saçlarını uzatmak için hint yağı kullandım faydasını gördüm daha da gürleşip kökleri güçlendi ama nasıl jiletledim hint yağı sürdüm + olarak da bebek şampuanı kullandım. Sana da ya kullandığın makyaj ürünleri yada şampuanın dökülmesine neden olmuştur muhakkak , hint yağı badem yağı kullan akşamları sür kaşlarına öyle yat kuzum , bir de gündüzleri vazelin sür kaşlarına, vazelin de çok besliyor .
Bende sirke kullandım ama kokusundan baya tiskinmiştim bir de her sürdüğümde bende baş ağrısı yaptı , zencefil ne işi yarıyor kuzum duymamıştım hiç ?ünlüler falan da hep kullanıyormuş ben sirkeciyim canım gece yatmadan sirke sürüyorum yüzüme bir de zencefil içerim onun herşeye faydası var
zayıflatıyor saçı gürleştiriyor ben cildime de faydasının olduğunu düşünüyorum bir de bu sen eamşallah hiç grip falan olmadım işte bunlar hep zencefilBende sirke kullandım ama kokusundan baya tiskinmiştim bir de her sürdüğümde bende baş ağrısı yaptı , zencefil ne işi yarıyor kuzum duymamıştım hiç ?
süpersin bu bilgiler için çok teşekkür ederim
makyaj malzemesinde sadece mac kullanıyorum arada birde sephora kullanıyorum..
baksana aynı şu hocalar gibi konuştun hahah bende zencefilin zayıflama da acayip etksini gördümzayıflatıyor saçı gürleştiriyor ben cildime de faydasının olduğunu düşünüyorum bir de bu sen eamşallah hiç grip falan olmadım işte bunlar hep zencefil
bende saç o kadar çok ki canım ara makas yaptırıyorum düşün kuaföre gidince senden çift kesim parası alacam diyoRica ederim kuzum , şampuan kullanma ama ben saçımı alıştıramadım zeytin yağlı sabuna keçe gibi oluyordu , bebek şampuanın içinde paraben yok diğerlerine göre biraz daha sağlıklı diyebilirim ona başla bir de
zayıflatıyor saçı gürleştiriyor ben cildime de faydasının olduğunu düşünüyorum bir de bu sen eamşallah hiç grip falan olmadım işte bunlar hep zencefil