- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel babanı dinlemesi hem kendi babası öyleyse seninkinle bunları konuşması çok doğal ve çok da güzel birşey hem hakkınızda hayırlısı buymuş demek geçinemeyecekseniz o maaşla orada çalışsa hayalinde ki iş de olsa insan karşılığını tam alamadığı için üzülüyor ben de eski iş yerimden bu sebeple ayrıldım bir de yarın öbür gün bebek olursa daha da sıkıntıya girerdiniz her işte vardır bir hayır üzülmeyin kuzumhemde acayip düşük canım ya biz o parayla geçinemeyiz..
babası ben yardım edicem dedi ama kp para konusunda veriri ama söylenir. Sonra herşeye müdahele eder. Hem eşimde bende kimseden bir kuruş istemeyiz..
of minnağım ya babam eşime seni devlette kullanırlar sistemi kurdurup atarlar falan dedi dün. Oda babamı çok dinliyor. Düşün kendi babasına sormadı benimkine gitmek istedi dün..
hoşgeldin şekerheyoo ben geldimmm
bamu dedunnnnsana da birşey denmiyor atar modundasın yani
he saa dedim nolmuşbamu dedunnnn
hoşgeldin kııııheyoo ben geldimmm
Ojbuldum canımmm Napıyonuz genjler ?hoşgeldin şeker
heyoo ben geldimmm
ne güzel babanı dinlemesi hem kendi babası öyleyse seninkinle bunları konuşması çok doğal ve çok da güzel birşey hem hakkınızda hayırlısı buymuş demek geçinemeyecekseniz o maaşla orada çalışsa hayalinde ki iş de olsa insan karşılığını tam alamadığı için üzülüyor ben de eski iş yerimden bu sebeple ayrıldım bir de yarın öbür gün bebek olursa daha da sıkıntıya girerdiniz her işte vardır bir hayır üzülmeyin kuzum
Hoşgörmüşem eyvallah Nörün ?hoşgeldin kıııı
hakkınızda hayırlısı canım.kesinlikle canım düşün yani biz 3 ay falan karttan harcasak bile eşim kart borcunu rahatça 0 lıyıp üstüne birde parası bile kalıyor.
ama öbür yerde gerçekten çok önemli bir banka yani ne yapsa bilemiyor..
aynı be ya nolsun senden naberOjbuldum canımmm Napıyonuz genjler ?
hoş geldin balkız
Oda bana aynen bunu söyledi canım çocuk olursa senin çalışmanı istemem çocuğumuza güzel bir hayat sunmak istiyorum falan dedi bende çalışıp sana destek olurum falan dedim , yok istemem senin çalışmanı falan dedi. Onun şuan en büyük hayali benim üstüme bir ev almak ve biz 5 ay sonra bu hayalimizi rahatça gerçekleştirebiliriz..
Hani şöyle 150 binlik falan bir ev alabilir üstüme. Tercih yapmak çok zor.
don örüyom senHoşgörmüşem eyvallah Nörün ?
aynı be ya nolsun senden naber
bak ne güzel dediğim gibi hayalindeki iş de olsa karşılığını alamadığı için yine mutsuz olur hem güzel de düşünmüş daha gençsiniz çok fırsatlar çıkar karşısınahoş geldin balkız
Oda bana aynen bunu söyledi canım çocuk olursa senin çalışmanı istemem çocuğumuza güzel bir hayat sunmak istiyorum falan dedi bende çalışıp sana destek olurum falan dedim , yok istemem senin çalışmanı falan dedi. Onun şuan en büyük hayali benim üstüme bir ev almak ve biz 5 ay sonra bu hayalimizi rahatça gerçekleştirebiliriz..
Hani şöyle 150 binlik falan bir ev alabilir üstüme. Tercih yapmak çok zor.
Benim kv.denin başına çorap örüyorumdon örüyom sen
Amin kuzum benimhakkınızda hayırlısı canım.
Sen hep bana balkız yazınca aklıma keloğlan geliyor Sen bana en iyisi böcük de
nettin geneBenim kv.denin başına çorap örüyorum
gördüm. ama katılmıcam banneeeeAmin kuzum benim
yeni kategoriyi gördün mü yemek bölümündee
Tamam o zaman canım Kelimi getirin bana şaplak atacakAmin kuzum benim
yeni kategoriyi gördün mü yemek bölümündee
hahaha ama ben seni balkız olarak sevdim bananeeeeeeeee
iyi yapmışsın kuzum afiyet olsunBende aynı işte ne olsun , yine işleri bitirdim kahvaltımı ettim anında buraya damladım