- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Nan daha biraz önce utanıyordun şimdi len diyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nan daha biraz önce utanıyordun şimdi len diyon
Sen şef oldun bizi unuttun..Ne oluyor burda bakemmm oo kar kraliçesi gelmişlerr göremiyordum onu bu aralarr..nerdesin senn
Yapma yaa mapusmu dedinn bende bu niye yok buralarda diyodum kenarda köşede şef olamadığı için ağlıyo sanıyodum kark canım geçmiş olsunn..ne yaptın genede nereye soktun o güzel burnunuda mapus yedin kızz. bi rahat dur emi bir rahat dur..Sen şef oldun bizi unuttun..
karkımı mapusa attılar bir böğrek yapmadın...
vurma ya yalan mı ?
ismail şarkıları geldi aklıma ahahahbu şarkı onlara gelsin
Ben öyle kızım dengem şaşık benim bu araaNan daha biraz önce utanıyordun şimdi len diyon
ünlü bir hocamızın çok değerli bir sözünü paylaştııı ondandır sanırsamYapma yaa mapusmu dedinn bende bu niye yok buralarda diyodum kenarda köşede şef olamadığı için ağlıyo sanıyodum kark canım geçmiş olsunn..ne yaptın genede nereye soktun o güzel burnunuda mapus yedin kızz. bi rahat dur emi bir rahat dur..
gaziantep canımSen nerde oturuyorsun canım ben senin yaşını bile bilmiyemmm , belki benden büyüksün
oy canımm ühü ühü söz paylaşılıncada ban yemilirmi oy oy nerelere gidemm.ünlü bir hocamızın çok değerli bir sözünü paylaştııı ondandır sanırsam
Ne oluyor burda bakemmm oo kar kraliçesi gelmişlerr göremiyordum onu bu aralarr..nerdesin senn
Yapma yaa mapusmu dedinn bende bu niye yok buralarda diyodum kenarda köşede şef olamadığı için ağlıyo sanıyodum kark canım geçmiş olsunn..ne yaptın genede nereye soktun o güzel burnunuda mapus yedin kızz. bi rahat dur emi bir rahat dur..
Yakışırr. ama alışmış gözlerim sana ana bi baktım yoksunn mapuslaramı düştün senn oy anam kıyamam ..
Azcuk yaramazlık yaptımda
aslında onu beğenende banlanmalı hahahah
Azcuk yaramazlık yaptımda
o kadar da olmamalı canım hepimiz gideriz o zamanaslında onu beğenende banlanmalı hahahah
oyy hepten gideriz yeminlenaslında onu beğenende banlanmalı hahahah
o kadar da olmamalı canım hepimiz gideriz o zaman
oyy hepten gideriz yeminlen
kazen bdvde atarlandı zaten bugünvalla kafalarına eserse onuda yaparlar
AAA görmedim hemen bakamkazen bdvde atarlandı zaten bugün
anüü o zaman affedildin kuzumBen öyle kızım dengem şaşık benim bu araa
Bende 23 canım yok nan demem böyle iyigaziantep canım
27 yaşındayım
büyük olsamda abla deme boşver