- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Kocam git bakım yaptır diyor . Kız benim kocam bu saç baş konusunda bir hassas sorma gider saçını kestirmeye 2 saat çıkmaz kuaförden ve inan 150 tl rahat harcar kuaförde..
erkegin kadın versiyonu tabe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam git bakım yaptır diyor . Kız benim kocam bu saç baş konusunda bir hassas sorma gider saçını kestirmeye 2 saat çıkmaz kuaförden ve inan 150 tl rahat harcar kuaförde..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bunu oku bak şimdi de sığır iliği kürüne başladım ben saç konusunda herşeyi denemişimdir nerdeyse bu çay çok etkili ciddenne cayı canım.
lavanta da denedim. 1hafta dökülmedi sonra yine sardı başa.
evin her yeri sacımla dolu
iğrenç ya otluyorlar baya baya salcan bunları çayıraEvet ya bizim avukat bile çimen çayı içtiydi ot ye daha iyi
yılan yagı
evagen kapsülü
badem yagı
sarımak yagı
menekşe yagı
4-5diş sarımsak
1cay bardagı süt.
HayyaL varya ondan almıştım bu karışımı. Hatta burda paylaştı.
Kel kuzeninde bile cıkarmış. Ben devam edemedim tekrar. etsemmi acaba
BAKEMMMMhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bunu oku bak şimdi de sığır iliği kürüne başladım ben saç konusunda herşeyi denemişimdir nerdeyse bu çay çok etkili cidden
iğrenç ya otluyorlar baya baya salcan bunları çayıra
Cam terbentini şampuanıma koydum denedim yine cıkssssskuzum bemiks ampül kır e vitamini deposu , çam tembertini, susam , badem , hint yağı , sarmısak , zeytiyağı ve bal koy içine kuzum birde böyle dene bakalım. Ben yazın başlıycam şimdi havalar soğuk diye bekletemiyorum kafamda
bak dene ben bir senedir falan yapıyorum saçımın maşallahı var yaniBAKEMMMM
Cam terbentini şampuanıma koydum denedim yine cıksssss
şimdi nasıl bekletim kızzz. hasta olmaya müsaitim. valla kocam beni dügerrr kafamda boneyleeee
onuda deniyim anacım. ev bitki bahcesi olcekkkbak dene ben bir senedir falan yapıyorum saçımın maşallahı var yani
yazık zaten senin adama pek acıyorum ben aman baldıran falan katma da adamcağızın yemeğineonuda deniyim anacım. ev bitki bahcesi olcekkk
bi kaç kez yemekten bile cıktı. hemde eşimin
yazık zaten senin adama pek acıyorum ben aman baldıran falan katma da adamcağızın yemeğine
erkegin kadın versiyonu tabe
bu şarkı onlara gelsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bunu oku bak şimdi de sığır iliği kürüne başladım ben saç konusunda herşeyi denemişimdir nerdeyse bu çay çok etkili cidden
iğrenç ya otluyorlar baya baya salcan bunları çayıra
yaz gelse bir an öncee keşke , bende yazın başlıcam yawrumBAKEMMMM
Cam terbentini şampuanıma koydum denedim yine cıksssss
şimdi nasıl bekletim kızzz. hasta olmaya müsaitim. valla kocam beni dügerrr kafamda boneyleeee
yaz gelse bir an öncee keşke , bende yazın başlıcam yawrum
ooo kimleri görüyoruzzz
gelsin evet yaaaayaz gelse bir an öncee keşke , bende yazın başlıcam yawrum
Aha geldi yine başımın belası
nasılsınooo kimleri görüyoruzzz
Sen nerde oturuyorsun canım ben senin yaşını bile bilmiyemmm , belki benden büyüksüngelsin evet yaaaa
Napıon lenAha geldi yine başımın belası
nasılsın
Nan daha biraz önce utanıyordun şimdi len diyonNapıon len