- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
nasılsın canım .hoşbuldum şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın canım .hoşbuldum şekerim
iyi diyim iyi olayımnasılsın canım .
Hayrola kuzum bir sorunmu variyi diyim iyi olayım
sen nasılsın
Günaydın kızlar :) nasılsınız
öksürmekten helagım yaHayrola kuzum bir sorunmu var
ben çok şükür iyiyim canım şu ara eşim çok gergin onunla uğraşıyorum. Dün bizimkilere gittik orda uyuya kalmışım eşimde babamla baya bir oturmuş dizi falan izlemişler. Bügunde saat 7 de buradaydım işler bir yandan eşim bir yandan of..
Günaydın canım iyiyz sen nasılsın?
hoşgeldin canımGünaydın kızlar :) nasılsınız
kız neyi boşver kaç zamandır hazırlanıyordumaman boşver
günaydın şekerimnasılsın canım .
günaydın tatlımm seni sormalı sen nasılsınGünaydın kızlar :) nasılsınız
hoşgeldin canım
kız neyi boşver kaç zamandır hazırlanıyordum
günaydın şekerim
günaydın tatlımm seni sormalı sen nasılsın
Hayrola kuzum bir sorunmu var
ben çok şükür iyiyim canım şu ara eşim çok gergin onunla uğraşıyorum. Dün bizimkilere gittik orda uyuya kalmışım eşimde babamla baya bir oturmuş dizi falan izlemişler. Bügunde saat 7 de buradaydım işler bir yandan eşim bir yandan of..
Günaydın canım iyiyz sen nasılsın?
aman benimde öyle bir de geceleri uyuyamıyorum o da sinir stres yapıyoriyim canım valla aynı iş güç :) Sıkılıyorum bazen offffff günlerce uyuyasım var
iş değiştirecek ti olmadı canım maaştan dolayı geçemiyor yeni işine burada 3 katını verdiler babamda geçme oğlum ben sana daha iyi bir iş bulurum dedi . Bu geçeceği yerde devlet kapısıydı yani onun hayali idi.. ne yapacağız hiç bilmiyorum babamıda çok dinliyor. Yarın bir gün bir şey olurda beni suçlar diye korkuyorum..öksürmekten helagım ya
hayırdır? neyi var
kız neyi boşver kaç zamandır hazırlanıyordum
günaydın şekerim
günaydın tatlımm seni sormalı sen nasılsın
o zaman otur agla. alla allakız neyi boşver kaç zamandır hazırlanıyordum
canım üstteli yorumu okurmusun baya detaylıca yazdım oarayaiyim canım teşekkür ederim. Eşin neden huysuz. Gerçi onların huyuna gitmeyince hep huysuzlarda neyse..
günaydın kuzum iş niye olmadı ya maaşı çok mu düşüktüiş değiştirecek ti olmadı canım maaştan dolayı geçemiyor yeni işine burada 3 katını verdiler babamda geçme oğlum ben sana daha iyi bir iş bulurum dedi . Bu geçeceği yerde devlet kapısıydı yani onun hayali idi.. ne yapacağız hiç bilmiyorum babamıda çok dinliyor. Yarın bir gün bir şey olurda beni suçlar diye korkuyorum..
Günaydın minişim naber
sana da birşey denmiyor atar modundasın yanio zaman otur agla. alla alla
Ama maaşta önemli bi yerde. Baban haklı.iş değiştirecek ti olmadı canım maaştan dolayı geçemiyor yeni işine burada 3 katını verdiler babamda geçme oğlum ben sana daha iyi bir iş bulurum dedi . Bu geçeceği yerde devlet kapısıydı yani onun hayali idi.. ne yapacağız hiç bilmiyorum babamıda çok dinliyor. Yarın bir gün bir şey olurda beni suçlar diye korkuyorum..
iş değiştirecek ti olmadı canım maaştan dolayı geçemiyor yeni işine burada 3 katını verdiler babamda geçme oğlum ben sana daha iyi bir iş bulurum dedi . Bu geçeceği yerde devlet kapısıydı yani onun hayali idi.. ne yapacağız hiç bilmiyorum babamıda çok dinliyor. Yarın bir gün bir şey olurda beni suçlar diye korkuyorum..
hemde acayip düşük canım ya biz o parayla geçinemeyiz..günaydın kuzum iş niye olmadı ya maaşı çok mu düşüktü
Ama maaşta önemli bi yerde. Baban haklı.
örnek:1bin almak nerde 3bin almak nerde.
Bu konular biraz sıkıntılı valla. Bence eşin kendisi karar versin ve konuş onunla ilerde üzülecegin ve beni suçlu bulacagın bir karar verme de.