• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

C cranial canım ben şeker orucunda kuru meyva ve taze meyvalar da yasak sanıyordum.ama ilk sayfayı okuyunca çoook sevindim.gün içinde fazla efor sarfettiğimden bebek spor okul şekerim bazen düşüyor.bnde akşam sabah fln kuru meyva muz port.fln yiyorum bunlar bozuyor sanıyordum.bu haliyle şeker orucu çoook kolay :KK66: zaten ben 5.5aydır rafine şeker içerikli gıdalar tüketmiyorum.. (kaçamaklar oldu tabii :KK43: )
aynen meyve serbest canim bizim düşmanımiz rafine şeker bizi yaglandiran da o :) 5.5 ay harika bir süre o zaman aen alışiksin kendime yaza kadar devam edebileceğim bir arkadas buldum desene :))

Kizlar 5. gunum bitti. Pastalar, dondurmalar burnumda tuttu bugun ama asiri zorlanmadim. Bu hafta bittiginde biraz daha alismis olurum sanirim:))
gittikce daha kolay olacak canım onlarsiz da yasayabilecegini goreceksin ve bu hafiflik seni cok mutlu edecek :)
aquarius24, post: 50817217, member: 678149"]3 NİSAN PAZARTESİ

C cranial 22. Gün :nazar::nazar:
M MMooNN --> 15. GÜN
mary jane mary jane 22.günn
@melek masal
aquarius24 aquarius24 12.gün
Smiile Smiile 5. GUN
Bluelight14 Bluelight14
@akrep33
Korhilalp Korhilalp 3.GÜN
@hsya09
S Silhan
L lyrebird
[/QUOTE] canim bildirim yaparken son mesaji cevapla tarihin gerisini sil ve sondaki quite yazisini sil isminin karsisina kacinci gün olduğunuyaz öyle alıntıla daha düzgün çıkar

Bildirim yapma ya çalıştım ama oldumu bilemedim 1.günüm ama kurabiye yedim bugün çok zor ya
kurabiye mi yedin canim yasak o

aynen meyve serbest canim bizim düşmanımiz rafine şeker bizi yaglandiran da o :) 5.5 ay harika bir süre o zaman aen alışiksin kendime yaza kadar devam edebileceğim bir arkadas buldum desene :))
Canım inşallah ben hayatuma hiç sokmak istemiyorum rafine şekeri.grup yaptığın sürece yanında olmaya çalışırım ;) kendimi şeker ve hamurişi yemediğimde müthiş enerjik hissediyorum.sağlıklı olmak için de harika bir şey

Bugün seker yemedim yasasin inşallah devam ederim

Canim bu listede kac gundur rafine seker tuketmedigimizi yaziyoruz, 1 gun bile kacamak yaparsak, gun serisi bozuluyor haliyle. Dun kurabiye yedim demissin ama listeye 2.gun yazmissino_O konu sahibi ben degilim ama yine de bildireyim dedim. Belki kurabiye sekersiz falandir onu bilemicem gerci de:KK14:

Canım inşallah ben hayatuma hiç sokmak istemiyorum rafine şekeri.grup yaptığın sürece yanında olmaya çalışırım :KK66: kendimi şeker ve hamurişi yemediğimde müthiş enerjik hissediyorum.sağlıklı olmak için de harika bir şey
Kesinlikle öyle canim bu gibi maddeler bağımlılık yapiyor kurtulmak ise özgürlük resmen insallah hic bırakmayiz :)

Maşallaaaah 23.gün süper bir sayı :KK66::KK9::KK36:
darısı basina canim :)

Canim bu listede kac gundur rafine seker tuketmedigimizi yaziyoruz, 1 gun bile kacamak yaparsak, gun serisi bozuluyor haliyle. Dun kurabiye yedim demissin ama listeye 2.gun yazmissino_O konu sahibi ben degilim ama yine de bildireyim dedim. Belki kurabiye sekersiz falandir onu bilemicem gerci de:KK14:
aynen kurabiye sekerliyse bozulur oruc bastan baslamak gerekir

lütfen yardımmm sıfır şeker diyetini yapıyorum ama bu arada makarna pirinç yada börekleri kesmememe rağmen aşırı kilo kaybediyorum neden oalbilir ??? zayıflık bana yakışmıyor, neden bu kadar kilo kaybediyor olabilirim varmı ben gibisi ?

lütfen yardımmm sıfır şeker diyetini yapıyorum ama bu arada makarna pirinç yada börekleri kesmememe rağmen aşırı kilo kaybediyorum neden oalbilir ??? zayıflık bana yakışmıyor, neden bu kadar kilo kaybediyor olabilirim varmı ben gibisi ?

Nasil yani? Kac kilosunuz, ne kadar surede kac kilo gitti? Spor yapiyor musunuz? Beslenmeniz nasil? Su icmeniz nasil?

48 2 yada 3 ay gibi 54 den hızla düşmeye başlıyorum, sporum yok tipik ev kızının yapıcağı işler var,beslenmem karbonhidrat et balık ağırlıklı güzel yiyorum ama sanki bana tek yarıyan şey şeker gibi onu kestiğimde hızla kg kaybediyorum... 48 dede kalmıyor ki baktım dahada düşüyor geri başlıyorum buna.. halbıki kansere diyabete sebep kg kaybım olmasa ağzıma koymam..

Nasil yani? Kac kilosunuz, ne kadar surede kac kilo gitti? Spor yapiyor musunuz? Beslenmeniz nasil? Su icmeniz nasil?

bak seni izlemeye alınca albümü görebilceksin, deniz kenarındaki arkamı döndüğüm fotodaki belimin inceliğine bak iki boyutlu gibiyim...albümmüe bi göz atarmsın cnaım..

bak seni izlemeye alınca albümü görebilceksin, deniz kenarındaki arkamı döndüğüm fotodaki belimin inceliğine bak iki boyutlu gibiyim...albümmüe bi göz atarmsın cnaım..

Gayet iyiymis kilon, goruntun de oyle.. tamamen kesme o zaman canim, her gun taze veya kuru meyve ye mesela, meyve sekeri iyi gelir belki. Spor yaparsan da vucudun sekillenir daha guzel bi goruntun olur canim. Ama yine de doktora bi gorun, allah korusun bi saglik problemi olmasin

keşke senin gibi olsam... 64 kg istediğim kadar karbonhidradı kısabilirdim..

Back