• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Filmi izlerseniz ne kadar doğru bir hayata adim atmak üzere oldugumuzu anlayacaksınız :)

KURALLAR

-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST

-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ, ÇİKOLATA YASAK

-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVE SUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)

-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK

-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK

ILK HEDEF 21 GÜN. HADI BAKALIM :)

GUNCELLEME: ILK HEDEF 21 GÜN BASARIYLA TAMAMLANDI :nazar::nazar:

SIRADAKI HEDEF:34 GÜN BASARIYLA TAMAMLANDI :nazar::nazar::halay:

REKOR: 52 GÜN :nazar::nazar:

SIRADAKI HEDEF:90 GÜN :))
BAŞLANGIÇ:30 OCAK 2017
şeker diyeti benim aklıma yattı bugünden itibaren bende başlıyorum inş güzel sonuçlar elde ederim

Günaydın kızlar, listeye ben de bugünden itibaren girmek istiyorum. İlk hedefim 5 günlük. Haftasonu misafirim olacak, o zaman için kendime güvenmiyorum, tabi haftasonuna kadar dayanabilirsem...

Günaydın kızlar, listeye ben de bugünden itibaren girmek istiyorum. İlk hedefim 5 günlük. Haftasonu misafirim olacak, o zaman için kendime güvenmiyorum, tabi haftasonuna kadar dayanabilirsem...
cook sevindim canimm aramiza hosgeldin tabiki dayanabilirsin senin yapanlardan hiçbir eksigin yok sonucta :) hemen ekliyorum listeye bildirimini bekliyorum canimm :)

Günaydın kızlar bende varım ben zaten çay kahve şekersiz içiyorum .ama pco hastasiyim tatlı krizim tutuyor arada.doktorum da çocuk istiyorsan şekeri hayatından çıkar dedi.inşallah burda azimli olurum

Günaydın kızlar bende varım ben zaten çay kahve şekersiz içiyorum .ama pco hastasiyim tatlı krizim tutuyor arada.doktorum da çocuk istiyorsan şekeri hayatından çıkar dedi.inşallah burda azimli olurum
hosgeldin canimm :) motivasyon sebebin de varmis ne güzel yapabilirsin yeter ki iste :) duzenli bildirim yapacaksan ekliyim listeye hemen

İnşallah yapicam yalnız siteyi çok iyi bilmiyorum bildirim derken yorum mu eğer oysa yaparım her gün

Back