• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Günaydınnn.Benim de 3. günüm bu gün.Daha önce 30 gün tutmuştum. C cranial merhaba.Özelden mesaj attım size ama sanırım görmediniz.Daha önce 50 gün şeker orucu tutmuşsunuz.Yalnızca şeker ve şekerli gıdalar yemeyip normal beslenmenize devam mı ettiniz?Öyleyse 50 günlük süreçte diyetsiz sadece şeker orucu ile kaç kilo verdiniz?Sanırım şu an 63 kilosunuz.O zaman kaç kiloydunuzz??

22 günde neleri değiştirdiniz merak ettim. Mesela artık canınız tatlı istemiyor mu?

ben ocak sonundan beri kesmiştim canım hamurişi + şeker + tuz + abur cubur ve akla gelebilecek bütün tatlı vs çikolta herşey. ama sonrs birkez portakallı eti cin yediğimi hatırlayıp 22 gün önceden saymaya başladım. Arada canın tatlı çekiyor. Ve öyle olunca kuru üzüm veya kuru kayısı veya elma vs yiyebilirsin. O tutuyor. Ama sağlığımda ciddi faydalar görüyorum. Bir kere vücudumdaki kaba ve sert yağlar yumuşadı. Erimeye hazır hale geldi. Bilmediğim faydaları da olmuştur mutlaka. Şeker tek legal olan bağımlılık yapıcı madde. O yüzden bırakmak aslında opsiyonel değil, şart biraz da.

İnşallah yapicam yalnız siteyi çok iyi bilmiyorum bildirim derken yorum mu eğer oysa yaparım her gün
canim en son paylasilan listeye cevapla diyeceksin bastaki ve sondaki quite yazısını silip isminin karsisina kacinci günde oldugunu yazacaksin bu kadarcik :)

Günaydınnn.Benim de 3. günüm bu gün.Daha önce 30 gün tutmuştum. C cranial merhaba.Özelden mesaj attım size ama sanırım görmediniz.Daha önce 50 gün şeker orucu tutmuşsunuz.Yalnızca şeker ve şekerli gıdalar yemeyip normal beslenmenize devam mı ettiniz?Öyleyse 50 günlük süreçte diyetsiz sadece şeker orucu ile kaç kilo verdiniz?Sanırım şu an 63 kilosunuz.O zaman kaç kiloydunuzz??
Merhaba canim :) Şöyle ki ilk seker orucu yaptığım zaman sekersizlikten olecegimi saniyordum ödüm kopuyordu o yüzden ister istemez diger besinlere ilgim artti cok hoş bir durum olmadi bu tabi meyve ve hamurisi cok yedim o yuzden faxla kilo veremedim.
Ama şimdi hamurisi orucuna da başladım daha bilincliyim yaza kadar devam edersem harika seyler olabileceginin farkindayim insallah :)

Yok canım İkimizi de at bence listeden bu güzel listeye layık değiliz ikimizde :'(
canım benim siz en güzel listelere layiksiniz istediginiz an kapimiz acik unutmayin sakin :)

Bildirimi nasıl yapıyoruz bende katılmak istiyorum listeye
en son paylasilan listeye cevapla diyeceksin bastaki ve sondaki quite yazısını silip isminin karsisina kacinci günde oldugunu yazacaksin bu kadarcik :) her gun bildirim yapacaksan ekleyebilirim listeye :)

oyy Kıyamam sana alisacaksin canımbenim zamanla cok kolaylasacak göreceksin :)

oo masallah harikasinn canimm ne kadar sürede verdin nasil Beslendin :)

6 şubatta 70,5 le başlamıştım canım daha önce yazdığım şekilde aşağıdaki gibi devam ettim. Bu ay bir 10 gün spora devam edemedim. Duraklama dönemi başladı spora devam edince gitti kilolar :)

Bugün ilk hedefimi 21 günü tamamlıyorum. Başlangıç 70,5 kg bugün sabah 66,5
Hayatımdan çıkardıklarım;
ekmek poğaça şekerli gıdalar tatlılar bisküviler kekler çikolatalar vb meyve suyu kola zaten içmiyordum
7 den sonra bir şeyler yemek yok
Su Yeşilçay serbest

Dikkat ettiklerim uyguladıklarım;
Kahvaltıda 1-2 yumurta yeşillik veya meyve peynir yeşilçay
Meyve kahvaltıda ekmek yerine yedim ya da öğle yemeklerinde
Akşam bol salata veya yoğurt yanında hangi yemek varsa
makarna pide bile yedim ama dengeli ve küçük porsiyonlar
Önceden günde 1-2 bardak su içiyordum sürekli çay içiyordum bu 21 günde canım her çay istediğinde tatlı istediğinde su içtim
İlk günler midemde değil ama beyinde açlık hissi oluşunca ki bu da genellikle ara öğün saatleri oluyordu, önceden çalışırken en kolay ulaşabildiğim hazır kekler çikolatalar oluyordu yerine kuru kayısı arası badem yedim. Son günlerde ara öğünlerde açlık hissi de kalmadı.
Ve tabi ki spor haftada 2-3 defa 1 saat spor (yürüyüş eliptik karın bacak hareketleri şeklinde)
Salatalara genellikle çiğ karnabahar brokoli koyuyorum inanılmaz doyurucu ve sağlıklı bir öğün haline geliyor tavsiye edilir.

C cranial canım ben şeker orucunda kuru meyva ve taze meyvalar da yasak sanıyordum.ama ilk sayfayı okuyunca çoook sevindim.gün içinde fazla efor sarfettiğimden bebek spor okul şekerim bazen düşüyor.bnde akşam sabah fln kuru meyva muz port.fln yiyorum bunlar bozuyor sanıyordum.bu haliyle şeker orucu çoook kolay ;) zaten ben 5.5aydır rafine şeker içerikli gıdalar tüketmiyorum.. (kaçamaklar oldu tabii :( )

C cranial canım ben şeker orucunda kuru meyva ve taze meyvalar da yasak sanıyordum.ama ilk sayfayı okuyunca çoook sevindim.gün içinde fazla efor sarfettiğimden bebek spor okul şekerim bazen düşüyor.bnde akşam sabah fln kuru meyva muz port.fln yiyorum bunlar bozuyor sanıyordum.bu haliyle şeker orucu çoook kolay :KK66: zaten ben 5.5aydır rafine şeker içerikli gıdalar tüketmiyorum.. (kaçamaklar oldu tabii :KK43: )

Normalde onlar da yasak canim, ama o kadarini ben yapamazdim acikcasi:) meyve vitaminlerine de ihtiyaci var vucudun

Kizlar 5. gunum bitti. Pastalar, dondurmalar burnumda tuttu bugun ama asiri zorlanmadim. Bu hafta bittiginde biraz daha alismis olurum sanirim:))

Bildirim yapma ya çalıştım ama oldumu bilemedim 1.günüm ama kurabiye yedim bugün çok zor ya

Back