- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
yaa nasil mutlu oldum anlatamam yaa :)) insallah beraber 60. 70. günleri görürüz biz bu azimle yapariz valla :))8 kez düzenledim msji :)
yaa ben tatli nedir unuttum hic canim cekmiyor, nutella nin kokusuna bile dayanamazdim esim kahvaltida yerken canim cekmiyo bile. Sevdim ben bu isi :)
yapariz vallayaa nasil mutlu oldum anlatamam yaa :)) insallah beraber 60. 70. günleri görürüz biz bu azimle yapariz valla :))
şeker diyeti benim aklıma yattı bugünden itibaren bende başlıyorum inş güzel sonuçlar elde ederimFilmi izlerseniz ne kadar doğru bir hayata adim atmak üzere oldugumuzu anlayacaksınız :)
KURALLAR
-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST
-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ, ÇİKOLATA YASAK
-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVE SUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)
-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK
-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK
ILK HEDEF 21 GÜN. HADI BAKALIM :)
GUNCELLEME: ILK HEDEF 21 GÜN BASARIYLA TAMAMLANDI
SIRADAKI HEDEF:34 GÜN BASARIYLA TAMAMLANDI
REKOR: 52 GÜN
SIRADAKI HEDEF:90 GÜN :))
BAŞLANGIÇ:30 OCAK 2017
8 kez düzenledim msji :)
yaa ben tatli nedir unuttum hic canim cekmiyor, nutella nin kokusuna bile dayanamazdim esim kahvaltida yerken canim cekmiyo bile. Sevdim ben bu isi :)
Evet daha baslangic sayilir söyle bi 1 hafta gecsin alisirsin sendeHarikasin:) ben daha 4. gunumde oldugum icin canim cekiyor maalesef halaalisacagim insallah
2 NİSAN PAZAR
C cranial vee 21. Gün
M MMooNN -->
@anka_misali
@yesa1
mary jane
@melek masal
aquarius24
Smiile 4.GUN
Bluelight14 2.GÜN
@akrep33
Korhilalp 2.gün
cook sevindim canimm aramiza hosgeldin tabiki dayanabilirsin senin yapanlardan hiçbir eksigin yok sonucta :) hemen ekliyorum listeye bildirimini bekliyorum canimm :)Günaydın kızlar, listeye ben de bugünden itibaren girmek istiyorum. İlk hedefim 5 günlük. Haftasonu misafirim olacak, o zaman için kendime güvenmiyorum, tabi haftasonuna kadar dayanabilirsem...
hosgeldin canimm :) motivasyon sebebin de varmis ne güzel yapabilirsin yeter ki iste :) duzenli bildirim yapacaksan ekliyim listeye hemenGünaydın kızlar bende varım ben zaten çay kahve şekersiz içiyorum .ama pco hastasiyim tatlı krizim tutuyor arada.doktorum da çocuk istiyorsan şekeri hayatından çıkar dedi.inşallah burda azimli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?