• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

azmini tebrik ederim canim hemen listeye ekliyorum böyle sadik yol arkadaslari bulmak beni cok mutlu ediyor :) hamurisinden vazgecemiyorum ben o yuzden kilolarim da gitmiyor bana destek olsana napmaliyim

Canim ben hamurisine cok duskun degilimdir zaten, oldugu zaman yerim sadece, belki de bu yuzden direnmek kolay oluyor:) herkesin bi zaafi var, benimki de cikolata mesela.. ona direnmek de beni yoruyor ama unutacagima inaniyorum:) seker orucuna basladigindan beri hamur isi yedin mi?

Mesajima eklemeyi unutmusum, gecen sene jillian 30 days shred'in ilk seviyesini ve banish fat'i yapmistim seker orucuyla.. kondusyonum cok yuksekti. Hareket etmek cok onemli kizlar az bile olsa.. sinav haftam bitince ufak ufak leslie ve pilatese baslicam. Simdi jillian'in 5 dakikasinda geberirim sanirim o kadar hamlastim ki.. Yine o zamanki gibi olmak istiyorum.

Valla ben yine çok pismanim ama evlilik yıldönümüm sebebiyle bozdum gitti..Yarin daha azimli bir sekilde geri dönucem kizlar..Hepinize iyi geceler... bu arada sekersiz nescafe içsek oluyor mu? Yoksa o da yasak mi?

benimde bir sorum var, sekersiz unsuz bi kek tarifi buldum ama icine 1 kasik kakao giriyo, bildigim kadariyla ondada az seker oluyo, sizce yenirmi 1 kasikcik sonucta:KK8:

benimde bir sorum var, sekersiz unsuz bi kek tarifi buldum ama icine 1 kasik kakao giriyo, bildigim kadariyla ondada az seker oluyo, sizce yenirmi 1 kasikcik sonucta:KK8:
yiyebilirsin canim kakao cogu fit tarifte geciyor bu daha uzun süre devam etmeni saglayacaksa ye tabi :)

Valla ben yine çok pismanim ama evlilik yıldönümüm sebebiyle bozdum gitti..Yarin daha azimli bir sekilde geri dönucem kizlar..Hepinize iyi geceler... bu arada sekersiz nescafe içsek oluyor mu? Yoksa o da yasak mi?
canim nescafede de seker var diye biliyorum 2si bir arada da seker var.. ama nescafe goldda yoktu sanirim bir arkasina bakmani oneriyorum.Yarin basla ve hazirana kadar bozmak yok ona göre :)

Canim ben hamurisine cok duskun degilimdir zaten, oldugu zaman yerim sadece, belki de bu yuzden direnmek kolay oluyor:) herkesin bi zaafi var, benimki de cikolata mesela.. ona direnmek de beni yoruyor ama unutacagima inaniyorum:) seker orucuna basladigindan beri hamur isi yedin mi?
yedim vallaa benim zaafim onlara sanirim

Mesajima eklemeyi unutmusum, gecen sene jillian 30 days shred'in ilk seviyesini ve banish fat'i yapmistim seker orucuyla.. kondusyonum cok yuksekti. Hareket etmek cok onemli kizlar az bile olsa.. sinav haftam bitince ufak ufak leslie ve pilatese baslicam. Simdi jillian'in 5 dakikasinda geberirim sanirim o kadar hamlastim ki.. Yine o zamanki gibi olmak istiyorum.
jilliana bayılıyorum yaa kisa surede oyle sıkılastiriyor ki

Gunaydin kizlaaar.. basim agriyarak uyandim, kahvaltidan sonra ilac alicam. Seker orucunun ilk haftalarinda bas agrisi ve mide bulantisi gibi sorunlar olabilecegini duymustum belki de o yuzden ama daha 2. gunden bu ne... bugun arkadasimla buluscam, bir sey yemicem sadece cay ya da kahve icerim. Sekersiz bi gun diliyorum ❤

Gunaydin kizlaaar.. basim agriyarak uyandim, kahvaltidan sonra ilac alicam. Seker orucunun ilk haftalarinda bas agrisi ve mide bulantisi gibi sorunlar olabilecegini duymustum belki de o yuzden ama daha 2. gunden bu ne... bugun arkadasimla buluscam, bir sey yemicem sadece cay ya da kahve icerim. Sekersiz bi gun diliyorum ❤
Günaydın canimm :)) başağrısı gecici 3 4 güne hicbir seyin kalmaz vücudun zehirden kurtuluyor suan ne güzel :)

Günaydın canimm :)) başağrısı gecici 3 4 güne hicbir seyin kalmaz vücudun zehirden kurtuluyor suan ne güzel :)

Degil mi? :) sigara, alkol, uyusturucu bagimliligi olan insanlar gibi sekere bagimli oldugumuzdan, onlarin birakma surecinde yasadiklarini yasamamiz normal.. kurtulacagim bu zehirdenEn Büyük KK

Bugun normalden gec kalktim, 9 gibi.. sabah yataktan yazmistim basim agriyor diye, kalkinca daha iyi oldum, ilaca gerek kalmadi. Kahvemi ictim simdi de gecikmis kahvalti/ogle yemegimi yiyorum. 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Sonra arkadasimla bulusacagim, bu yagmurlu Izmir gununde, cay veya kahve icerim:)

Kizlar merhabaaa

Sabah 10:00 1 kupa sade kahve
Kahvalti/ogle 12:30 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Ara 15:30 2 bardak cay
Ara 16:30 1 muz
Aksam 18:30 1 porsiyon tavuk (tavada, yagsiz) 1 bardak ayran, yarim kozlenmis kirmizi biber

yarın ben de başlıyorum hem şeker hem hamurişi orucuna:KK49:
hemen listeye ekliyorumm ve her gün bildirimlerini bekliyorum canımm :)

İşte geldim burdayım:KK73: bu hafta verdiğim 2.4 kilonun devamı gelsin. Her hafta gitsin 2 kilolar:KK71:
hosgeldin canimm beklliyoruz bildirimlerini :)
Kizlar merhabaaa

Sabah 10:00 1 kupa sade kahve
Kahvalti/ogle 12:30 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Ara 15:30 2 bardak cay
Ara 16:30 1 muz
Aksam 18:30 1 porsiyon tavuk (tavada, yagsiz) 1 bardak ayran, yarim kozlenmis kirmizi biber
afiyet olsun canimm :)) listeye her gün isminin karsisina kaçıncı günde oldugunu bildir olur mu :)

Back