That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Merhaba Alya, merak ettim 14. günde nasıl bir değişim geçirdin. Ben de katılayım diyorum ama kendime güvenemedim
15 günü geri bıraktım ilk hafta 2 kilo verdim ama son bir haftadır hastayım metabolizma yavaşladı bi şey yiyemiyorum zaten hastalık tan dolayı çorba meyve sut yediklerini sanırım meyveyi coktuketiyorum iyileşmek için yazın da bu kiloya inmiştir o zamanlar beni sıkan bir pantolonumu denedim tam oldu yani göbek bölgede incelme olmuş bide artık tatlı krizleri yaşamıyorum nelere hayır dedim bilsen artık meyvedeki şeker bile fazla geliyor hurma yiyorum bence ondaki tat hiç bir çikolatada yok

Çok teşekkürler yanıtın için.
Şeker her yerde her an var, sanki tamamen bitirmek yerine minimuma indirmek güzel (ayda bir kez bir dilim baklava, veya bir sütlü tatlı gibi) uzun süre bitter çikolata, kuru üzüm, kayısı incir yiyince çikolataların kokusu dahi itici geliyor.. sütlü çikolataya artık ağzımı süremiyorum vallahi inanmazsınız ama- şeker orucunda olanlar bilir bu duyguyu - midemi bulandırıyor.

slm kizlar bende bugün 5.günümü tamamladim aslinda hedefim 40 gün ama kendimi korkutmamak icin ilk etapda 21 gün dedim 21 güne dayanan 40 a hayli hayli tamamlar ztn :) hepinize basarilar

slm kizlar bende bugün 5.günümü tamamladim aslinda hedefim 40 gün ama kendimi korkutmamak icin ilk etapda 21 gün dedim 21 güne dayanan 40 a hayli hayli tamamlar ztn :) hepinize basarilar
tebrikler canimm seni de listeye ekliyim mi listeye yazdikca motive oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…