Ekle canım yaa. Her gün gelip kaçıncı günde olduğumu yazacağım dimi... Sayenizde gaza gelirim belki..
tamam canim hemen ekliyorum aynen her gun gelip kacinci günde oldugunu yazacaksin beraber basaracagiz insallaaahh :))İlk günüm çok başarılı geçti sıfır şeker ve karbonhidratla bitirdim
canim that sugar altyazili izle diyince hemen çıkıyor ben bulabilmistim hemen .mutlaka izle beni acayip gaza getirmisti
harikasin canimm masallah helal olsunn :)) ben de cok istiyorum ekmek pilav pogaca yemeyi kesmek ama cesaret edemiyorum doymayacakmisim gibi geliyor ama sen cesaret veriyorsun bana insallah ben de baslarimHoşbulduk canım
Kızlar dun gece çok acıktım.. Çocuklar uyutmuyor gece sürekli mutfağa gider bişeyler atardım ağzıma ama dun hiç yemedim. Çok direndim her mutfağa gittiğimde su içtim döndüm... Çok şukur başardımSabah ekmeksiz kahvaltı yaptım. Açlığım geçti çok şükür..
canim that sugar altyazili izle diyince hemen çıkıyor ben bulabilmistim hemen .mutlaka izle beni acayip gaza getirmisti
harikasin canimm masallah helal olsunn :)) ben de cok istiyorum ekmek pilav pogaca yemeyi kesmek ama cesaret edemiyorum doymayacakmisim gibi geliyor ama sen cesaret veriyorsun bana insallah ben de baslarim
ayyy utandım bak simdiiiAaaaa siz ekmek poğaça yiyor musunuz. Ben hepsini bıraktınız sandım. Ben Karatay yapıyorum aslında... Daha önce de yapmıştım hem zayıflamış hem güzelleşmiştim. Ben de sizden cesaret alıyordum.. Hayal kırıklığına uğrattın beni
Bu gün de hiç unlu urun tatlı pilav vs yemedim. Sanırım 3 gün zorlanırım sonra alışırım gibi geliyor.. 2 geceyi de atlattım mı benden iyisi yok. Bu gün sadece 1 avuç kuru üzüm yedim tatlı olarak.
Tatlınun ucundan bile tatsam bir daha durduramıyorum kendimi ucundan bile bakmak yok bitti inşallahhhhhh
ayyy utandım bak simdiii(( ancak tatliyi birakmaya cesaret edebildim ben yaa diger türlüsünü bu pazartesi deniyim demistim ilk gün ilk ogunde dayanamadim bozdum (
daha once karatayi kac gun yaptin kac kilo verdin canim bana soyle de ben de motive oluyumm beraber ilerleriz bu yolda beraber güzelleşiriz :)
ayy canim cok güzelmiş yaa gaza geldimm vallaaa.3 ay yaptım canım geçen sene. 69 dan 61 e duştum sonra azcık şundan alayım, 1 lokmada şundan, amannn nasılsa zayıfladım gelsin kızartmalar gitsin pastalar derken yine 69 oldum maalesef. :'( bu kez bozmayacağım ama yaa.. Çok kararlıyım bu sefer... Yuzum parlamıştı sivilcelerim geçmişti karnım düzleşmişti. Saç dökülmelerim azalmıştı. Enerji gelmişti... Çok sağlıklı çok faydalı bir beslenme çeşidi ama işte biraz masraflı oluyor... Sürekli bakliyat yedim ben et pahalı olunca.. O da sıktı tabi...
Ekmek poğaça vs ipin ucunu kaçırmadan yiyorsan bence çok sıkmaya gerek yok. Ama ben ekmek yediğim zaman çabuk acıkıyorum
canim yogurt yesen böyle limonlu pulbiberli gobek eritiyor super bir sey hem protein hem tok tutar..Şu an açım çiğ çiğ karnabahar yiyorum
Aslında 8 den sonra bişey yemek yasak ama ben emziriyorum çok acıkıyorum çiğ karnabahardan bişey olmaz galiba.
Karnabaharı da hiç sevmem aslında...
ayy canim cok güzelmiş yaa gaza geldimm vallaaa.
benim en büyük sorunum başladığımda bir bozdum mu tamamen salmam.sen bu 3 ayda hic bozdun mu günde kac öğün besleniyordun?? ben varim senle beraber yapmayaa
canim yogurt yesen böyle limonlu pulbiberli gobek eritiyor super bir sey hem protein hem tok tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?