That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Bugün çok zor sabrettim.Çikolata reyonunun önünden geçerken bir bitter çikolata nerdeyse alıyordum.uzun zamandır canım istememişti.

Bugün çok zor sabrettim.Çikolata reyonunun önünden geçerken bir bitter çikolata nerdeyse alıyordum.uzun zamandır canım istememişti.
dayan canim inanki o can cekmeler anlik oluyor.benim onceki seker orucu yapısimda 21. günde nerdeyse bozacaktim senin gibi zor dayandim ama o günü gecince 50. güne ulastim inan bana her seye degiyor :)

Aaa ne güzel ben de bu gün başladım sabahtan beri hiç şekerli karbonhidratlı bişey yemedim... Bu konudan haberim yoktu. Ben de katılabilir miyim aranıza bu gün 1 olsun.

Aaa ne güzel ben de bu gün başladım sabahtan beri hiç şekerli karbonhidratlı bişey yemedim... Bu konudan haberim yoktu. Ben de katılabilir miyim aranıza bu gün 1 olsun.
hosgeldin canimm tabiki katilabilirsin :) her gün bildirim yapacaksan ekliyim seni hemen listeye? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…