- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.327
- 113
- 49
kalp kalbe karşıi bitanem ya ben de bugun basladim seni gördüğüme de coooook sevindim insallah devam edebiliriz :))Hallo, ben geldim. Gezdim, tozdum, havalandım geldim. Yeni bir liste yok galiba. En son 1 hafta önce listeye yazılmış. Yeni liste yapalım o zaman, en başa ağayı yazalım, topic'in sahibi o nasıl olsa . İkinci sırayı da ben aldım, listenin başlarında olmazsam motive olamıyorum . Yapmak isteyen varsa, kendini listeye eklerse ne güzel olur .
kalp kalbe karşıi bitanem ya ben de bugun basladim seni gördüğüme de coooook sevindim insallah devam edebiliriz :))
oleeey oleeey yasasin sekersiz hayatt :)))Şeker yemedim, şeker yemedim, hey hey hey.
Ben abur cubura çok düşkünüm.Çikolatayı çok severim.Artık bağımlı gibi olmuştum.Sabah kalktığim gibi bisküvi kek yemek isterdim.Şimdi hiç canım istemiyor.çok fazla kilomda bir düşüş olmadı ama azar azar gidiyor.masallah harikasin canim :) kendinde degisiklik hissettin mi bu 22 günde ?
yavas yavaş bagimliligindan kurtuluyorsun bu harikaa sekersiz de yasayabilecegimizi goruyoruz ve bu beni coook mutlu ediyor nice 20li gunlere canim :))Ben abur cubura çok düşkünüm.Çikolatayı çok severim.Artık bağımlı gibi olmuştum.Sabah kalktığim gibi bisküvi kek yemek isterdim.Şimdi hiç canım istemiyor.çok fazla kilomda bir düşüş olmadı ama azar azar gidiyor.
Çok sağol.Hepberaber ınş canımyavas yavaş bagimliligindan kurtuluyorsun bu harikaa sekersiz de yasayabilecegimizi goruyoruz ve bu beni coook mutlu ediyor nice 20li gunlere canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?