Merhaba ,Merhaba
Dün şekersiz beslenmeye karar vermiştim.bu gecede belgeseli izledim.çok etkilendim.benide aranıza alırsanız sevinirim.
4. Günüm
Akşam akşam güldürdün beni canım.unutunca oruç bile bozulmuyor:)aynı motivasyonla devam edersin.10 gün yaptım ama bugün okulda doğum tatlısı vardı, 2 dilim baklava yedim.İşin kötüsü, kural aklıma 3. dilime çatalı batırınca geldi ama 2 tane yemiş bulundum. Haydi bi' daha baştan
timinchin için 1. gün
Aaa, bu arada, yaşadığım yerde malum internet sağlayıcı bağlanmıyor ve telefonum bozuk, o sebeple böyle nadiren girebiliyorum ( bu ilkti mesela), ama hala sizleyim! Beni unutmayın canlar!
muhteşemsin canim masallahHerkese merhaba. C cranial özellikle senin için yazıyorum.
Yaklaşık 3 haftadır Karatay beslenmesi yapıyorum, sizin beslenmenize yakın.
Öncelikle fark ettiğim değişiklikleri yazayım;
- sabahları çok rahat kalkıyorum, 5 dakika daha 5 dakika daha diye sürünmüyorum. Kaçta yatarsam yatayım, elbette uykulu olabiliyorum ama vücudum dinç, enerjik.
- gün içinde acıkma, el ayak titremesi yaşamıyorum.
- hafızam daha iyi
- kendimi çok hafif hissediyorum, üzerimde ağırlık yok; yemek yedikten sonra bile ağırlık-şişkinlik yok.
Gözle görülür biçimde kilo verişim ve sıkılaşmam var. Ancak iç çamaşırı ile fotoğraf çektiğim için paylaşamıyorum.
Bizi acıktıran, halsiz bırakan, kilo-ödem aldıran ve tutan şeker ve un. Buna iyice emin oldum.
İster Karatay beslenmesi yapın ister sadece şeker ve türevlerini hayatınızdan çıkarın, ne kadar fark ettiğini göreceksiniz.
Sağlıklı hissediyorum kendimi, ötesi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?