- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
İlk hafta zor geçti sonrasında alışmaya başladım . Zaman zaman aşırı istek gelse de , insan daha kolay karşı koyabiliyor . Sabır ve kararlılık anahtar kelimeler bence . Kontrolü nefsimizden geri alma , istediğimiz kiloya gelme mücadelemiz de Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Tebrik ederim , bu süreçte kilo vermeye devam ediyor musunuz peki ?selam herkese,41.günüm arkadaşlar,çok mutluyum,herkese başarılar,sabırlar,bence kızlar ilk 15 gün hafif bocalanıyor,ondan sonra tık yok,lakınnnnn övünmeyeyım benım zaten şekerle çokkk aram yoktu.ben taze ve kuru meyve dahıl hiç tüketmedim şekerli birşey,
İlk hafta zor geçti sonrasında alışmaya başladım . Zaman zaman aşırı istek gelse de , insan daha kolay karşı koyabiliyor . Sabır ve kararlılık anahtar kelimeler bence . Kontrolü nefsimizden geri alma , istediğimiz kiloya gelme mücadelemiz de Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Seni de listeye ekliyorum , hoşgeldin :)İyi akşamlar , aranıza katılmak istiyorum mümkünse bugün bozmasaydım 17 .
günümdü ama tek yapınca destek arıyor insan sıkıntıdan bozdum ancak sizden güç alacağıma inanıyorum
Evet canım gerçekten çok uzun süre yaptın , büyük başarı tebrik ederim seni .canim ben bozdum ama mutsuz degilim yani ilk defa bu kadar uzun yaptim
sagol canim benim sen de o yoldasin hadi hayırlısı :)Evet canım gerçekten çok uzun süre yaptın , büyük başarı tebrik ederim seni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?