• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Cilekli Turtam Cilekli Turtam canim alıntı yaparken bastaki ve sondaki ouite yazisini sil yoksa cikmiyor yazdigin.Ayni zamanda son mesajdan alıntı yap tarihe filan dikkat et olur mu :)

@up2551 buraya gel burayaa tatlimm :)

ben şahsen ekmek filan yiyorum yasak olanlar ilk sayfada yazanlar ve bunu yaparsan eminim cok guzel bir gelin olacaksin :)

hemen okuyorum neler var neler yok:KK68:

ay cok heyecanlandım :KK9::rolleyes:

canim ben çevremden de cok kisiyi başlattım cildin duzeliyor sivilcelerin azaliyor sekeri bırakınca gobegin iniyor.
meyveylr vucudumuza gerekli şekeri aliyoruz zaten gerisi resmen hamallik

Ben de katılmak istiyorum aranızaa :) bi ara 15 gün hiç şekerli şeyler yememiştim ekmek dahil. Sonra şeker midemi bulandırmaya başlamıştı canım hiç istememişti. Sonra ne olduysa tekrar başladım ama bırakcam bugün ben de başlıyorum hadi bakalım :)

canim ben çevremden de cok kisiyi başlattım cildin duzeliyor sivilcelerin azaliyor sekeri bırakınca gobegin iniyor.
meyveylr vucudumuza gerekli şekeri aliyoruz zaten gerisi resmen hamallik

şimdi meyve ve hamur işi serbest mi yani ekmek yiyebiliyo muyuz.
bn zaten şeker kullanmıyorum bi hazır gıdaları kescem o kadar. bide kahveyi hiç şekersiz içicem sanırım

Back