• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Bende3 şuan sanırım bunu yapıyorum ama karbonhidratları komple çıkarmadım hergün olmamak kaydıyla azda olsa bulgur pilavı falan yiyorum yani sağlıklı karbonhidratlar.1. haftayı bitirdim şuan 2 hafta bitene kadar kuru ve taze meyvede yemiyorum vücudumun şekere olan bağımlılığından kurtulmak için.Bende katılmak isterim eğer benim sistemim de size uygunsa

Bende3 şuan sanırım bunu yapıyorum ama karbonhidratları komple çıkarmadım hergün olmamak kaydıyla azda olsa bulgur pilavı falan yiyorum yani sağlıklı karbonhidratlar.1. haftayı bitirdim şuan 2 hafta bitene kadar kuru ve taze meyvede yemiyorum vücudumun şekere olan bağımlılığından kurtulmak için.Bende katılmak isterim eğer benim sistemim de size uygunsa
merhaba canim hosgeldinn :))

ben de bulgur pilavi filan yiyorum ama meyve de yiyorum.cok sevinirim katilirsann ekliyim mi seni de listeye??

iyiyim biraz daha hafiflemiş hissediyorum :) giden 4 kilodandır belki :))))))) gittiği yere kadar devam edicem canım :) ama hala daha canım çekiyorr bazen zor tuttugum zamanlar oluyor :)

vaay 4 kilo mu masallah harikasiinn :))

kolay degil canım alisacaksin alisacagiz gittigi yere kadar gidelimm cok güzel bir sey yapiyoruz daim olur insalllaaah :))

merhaba canim hosgeldinn :))

ben de bulgur pilavi filan yiyorum ama meyve de yiyorum.cok sevinirim katilirsann ekliyim mi seni de listeye??

vaay 4 kilo mu masallah harikasiinn :))

kolay degil canım alisacaksin alisacagiz gittigi yere kadar gidelimm cok güzel bir sey yapiyoruz daim olur insalllaaah :))
Ekle canim cok sevinirim bugün 8. gun

Puffff başlar başlamaz bozdum mahalle baskısına dayanamıyorum ya napicam:kızgın:
Etrafımda kimse olmaması lazım yapabilmem için :mad:

Back