teyzemi istemiyorum

haftada 3 gün yalnız kalıcak 6 da annem geliyor zaten bende 1-2 gibi evde oluyorum
Mantıklı dedenizin rahatsızlığını öğrenin bence bilmiyorsunuz çünkü.
Bunu annenize sunun aman 3 güm yalnız kalıverecek deyin.
Ha ben sizi haklı da buluyorum insan kendi evinde rahat olmak ister orası sizin eviniz.
Ama bu kadar bilmeden olayı,maaşlarını yiyorlara, bir tas çorbalara girmeniz bana içinizin hiç de temiz olmadığını hissettirdi.
Bir de bu teyze kızı meselesi var çok güzeldir,akıllıdır belki boylu posludur neyse boşverin herkesin kendine has güzellikleri,özellikleri var.

onların kendine has güzellikleri yok ana kız pisliğin tekiler

Ya siz acaba şakamı yapiyosunuz baba isterse bı su bile getirmesin istemezmi eve gelince ayaklarını uzatmak kim evinde 3 kazık kadar insanı aylarca ister hemde kömür parası vermesin diye fjfjfjfjfjf
Burada okuyoruz görümce 1 hafta kalcak diye kadinlar destanlar yazıyo hak veriyoruz kendi düzenin diye

annem neden baksın 2 tane kardeşim var onlarla uğraşması çok zor kadın işe gidip çalışıcak mı yoksa yaramaz kardeşlerimle mi uğrasıcak
Cehalet mi vicdansızlık mı karar veremedim korkunç bir insansınız.

mış gibi yapmyıorum dedem bize gelebilir 2-3 aylığına sonra geri gider teyzemin yanına o teyzem ve pis kızını istemiyorum
Onlar gelmesede sadece deden gelse senin için sıkıntı yok yani öylemi,o zaman dedenin sadece yemeği için bile konu açardın eminim,yanında herşeyiyle ilgilenen kişiyle kalmasına bile böyle dayanamıyorken çok yazık gerçekten,teyzen kalan on ay yalnız bakarken sıkıntı yok ama değilmi?

herkes beni linçleme derdinde kendilerinin başına gelse kimse tahammül etmez adım gibi de biliyorum bizim gibi sabırlı kimse yok

Her anne seninki gibi vur ensesine al lokmasını kıvamında değil.

Babasını, kardeşini istemeyecek evladın vurur ağzına (mecaz) oturtur totosunun üstüne bir daha gıkını çıkaramaz.

Allah evladın da hayırlısını versin. Bazıları evlat olsa sevilmeyecek türden.

dedem tek gelse sorun yok

herkes beni linçleme derdinde kendilerinin başına gelse kimse tahammül etmez adım gibi de biliyorum bizim gibi sabırlı kimse yok
Ya sen bunlara bakma gorumceleri gelip 1 hafta kalmak istese burada destan yaziyolar hepsi fjfjfjjfjf iş kendi kardeşleri olunca

Ahahahahah şaka mı gerçekten bu laflar? Kadının üstüne yıkmışlar adamı kendileri sosyal hayatlarına devam ediyor okula, işe gidiyor, geziyorlar kahvaltı saatine kadar dedeye ayarlanmış kadına laf ediyorlar.

Olay görümce olsa biz de haklısın deriz ama olay dedeymiş.
Kadın babasına bakıyormuş ama konu sahibinin annesi işe gidiyormuş bakamazmış.
Bir de teyze hem emekli maaşını hem iki evin kirasını yiyormuş.
Ortalama evlerin kirasına baksak bile kdının eline 30bin geçiyor bu mantıkla.
Alsın konu sahibinin annesi baksın madem.
Kalan emekli günü varsa da eline geçem para ile tamamlasın.
Yemiyor ama yaşlı bakmak eve tıkılmak her şeyi ona göre ayarlamak.
Burda teyzeye maaş yiyor yok efendim iki kira parası alıyor deniyor.
Kadının eline cidden para geçse bu durumdan niye sobalı evde otursun bir kere.
Size mantıklı geldi mi teyzeye veya kızına bu kadar giydirilmesi.

Pardonda evli barkli kadın kız kardeşini ve cocuklarini niye aylarca evinde keyfi agirlasin?
Babasına zaten bakmak zorunda tüm kardeşler
Ama niye ben sırf kardeşim odun kömür parası vermesin diye aylarca evimin düzenini bozayim 3 kişiyi agirlayayim

teyzem dedeme bakmaktan gayet memnun kimsenin onun üstüne bişey yıktığı yok dedemin parasına el koyup kendisine altın almayı iyi biliyor ama

yalan mı söyleyeceğim pardon da ne yaşadıysam onu anlatıyorum burada iftira atmayın!

teyzem dedeme bakmaktan gayet memnun kimsenin onun üstüne bişey yıktığı yok dedemin parasına el koyup kendisine altın almayı iyi biliyor ama
Ya tabii ki alacak tabii ki. Kadın o kadar emek veriyor aldığı altını size mi soracak. Bj kadar gözünüz kaldıysa siz bakın altını da siz alın diyorum olur diyemiyorsunuz o yükün altına girmek istemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…