- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
İnşallah bulmuşlar bir saf üstüne yıkılıp bir de demediklerini bırakmıyorlar.Umarım kendisi gibi bir evladı olur. Çok içten diledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bulmuşlar bir saf üstüne yıkılıp bir de demediklerini bırakmıyorlar.Umarım kendisi gibi bir evladı olur. Çok içten diledim.
Sana ne? Kadının babası, kadının kardeşi, kadının evi, kadının kararı. Memnun olmayan gitsin çalışsın parasını kazansın kendi evini kursun kendi istediklerini yapsın.Pardonda evli barkli kadın kız kardeşini ve cocuklarini niye aylarca evinde keyfi agirlasin?
Babasına zaten bakmak zorunda tüm kardeşler
Ama niye ben sırf kardeşim odun kömür parası vermesin diye aylarca evimin düzenini bozayim 3 kişiyi agirlayayim
maası alacaksa dedemede düzgün bakacak o zaman sırf sobayı yakmamak için bize gelecekler yaYa tabii ki alacak tabii ki. Kadın o kadar emek veriyor aldığı altını size mi soracak. Bj kadar gözünüz kaldıysa siz bakın altını da siz alın diyorum olur diyemiyorsunuz o yükün altına girmek istemiyorsunuz.
İnşallah bulmuşlar bir saf üstüne yıkılıp bir de demediklerini bırakmıyorlar.
Ee iki kira parası,emekli parasını annen alsın o baksın o zaman?yalan mı söyleyeceğim pardon da ne yaşadıysam onu anlatıyorum burada iftira atmayın!
Sen dede bakım parası verecen mi teyzene onu söyle hele bi.maası alacaksa dedemede düzgün bakacak o zaman sırf sobayı yakmamak için bize gelecekler ya
Şu son kurduğun cümleye sadece gülüyorum kimsede yok haherkes beni linçleme derdinde kendilerinin başına gelse kimse tahammül etmez adım gibi de biliyorum bizim gibi sabırlı kimse yok
Anne zaten babasına bakmak zorunda bunda tüm kardesler hemfikirizOlay görümce olsa biz de haklısın deriz ama olay dedeymiş.
Kadın babasına bakıyormuş ama konu sahibinin annesi işe gidiyormuş bakamazmış.
Bir de teyze hem emekli maaşını hem iki evin kirasını yiyormuş.
Ortalama evlerin kirasına baksak bile kdının eline 30bin geçiyor bu mantıkla.
Alsın konu sahibinin annesi baksın madem.
Kalan emekli günü varsa da eline geçem para ile tamamlasın.
Yemiyor ama yaşlı bakmak eve tıkılmak her şeyi ona göre ayarlamak.
Burda teyzeye maaş yiyor yok efendim iki kira parası alıyor deniyor.
Kadının eline cidden para geçse bu durumdan niye sobalı evde otursun bir kere.
Size mantıklı geldi mi teyzeye veya kızına bu kadar giydirilmesi.
Tek bunun değil bedevinin de tıpkısının aynısı kızı olsun inşaallah. Çok aminUmarım kendisi gibi bir evladı olur. Çok içten diledim.
İki günde bir duş alıyorlarmış ve bu size çok gelmiş bana nedense temiz geldiler ya:)
annem temizlik görevlisi ayrıca dedem teyzem ve rahmetli anneannem yıllarıdr aynı evin içinde yaşıyolardı zaten anneannem ölünce gelmeye başladılar bize deEe iki kira parası,emekli parasını annen alsın o baksın o zaman?
Annenizin aylığından fazla olduğuna emin gibiyim kiralar ve aylığın.
Dedeniz istemiyormuş onu da değil mi.
Neden acaba?
Bence anneniz de istememiş baştan.
Anneniz ne iş yapıyordu?
Güya berbat bakan teyzenizle kalmak istediğine göre adam akıllara tek soru geliyor siz ne yapıyorsunuz ki bu adama o berbat muameleye razı geliyor?maası alacaksa dedemede düzgün bakacak o zaman sırf sobayı yakmamak için bize gelecekler ya
Ahahahah çok çok çok amin. Benim ona şahane koca dualarım da var, onlara da aminTek bunun değil bedevinin de tıpkısının aynısı kızı olsun inşaallah. Çok amin
böyle bişey başınıza gelirse o zaman da gülersiniz eminimŞu son kurduğun cümleye sadece gülüyorum kimsede yok ha
Allah Allah kadininmi evi ahahshhsh o zaman burada zırlamasin kimse kaynanam gelip her kış bizde kaliyo uhuhuhu diye deriz sananae adamin evi senin ne haddineSana ne? Kadının babası, kadının kardeşi, kadının evi, kadının kararı. Memnun olmayan gitsin çalışsın parasını kazansın kendi evini kursun kendi istediklerini yapsın.
dedem seviyor teyzemi çünkü ons baktığı için de minnetarlık duyuyor ben de nefret ediyorum yeterli miGüya berbat bakan teyzenizle kalmak istediğine göre adam akıllara tek soru geliyor siz ne yapıyorsunuz ki bu adama o berbat muameleye razı geliyor?
Ee tam okuyun o zaman annem çalışıyor 59 yaşında dedi.Anne zaten babasına bakmak zorunda bunda tüm kardesler hemfikiriz
Konu sahibi dedesi hakkında pek detay vermediği için pek dikkat etmedim açıkçası dikkat ettiğim teyzesi sırf odun kömür yakmasın diye çoluk çocuğuyla aylarca ablasının evinde kalıyor
E tabii bende konu sahibine hak verdim dedesi hakkında bilgim olmadan
Sonuçta herkesin bı düzeni var burada başka bı kadın da yazsa kaynanam her kış geliyo keyfi diye onada hak veririm o ev annesinin olduğu kadar çocuklarınıza evi sonuçta
Ha dedesine zaten bakmak zorundalar sonuçta baba bu evlatlar sorumlu ondan
Benim kaynanam yok olan düşünsünAllah Allah kadininmi evi ahahshhsh o zaman burada zırlamasin kimse kaynanam gelip her kış bizde kaliyo uhuhuhu diye deriz sananae adamin evi senin ne haddine
Çok oluyosunuz varya sonra adamlar anasını başınıza atınca agliyonuz
annem 59 yaşında demedimEe tam okuyun o zaman annem çalışıyor 59 yaşında dedi.
İki de çocuğu varmış bakmak zorunda olduğu bakamazmış dedesine.
Ya da dede 3 gün evde yalnız kalmalıymış falan.
Baba dert etse höt höt olsa o eve almaz zaten.
Babanın da çok derdi olduğunu sanmıyorum olsa da karısının gönlünü hoş etmek için karışmıyor ortalığı ayağa da kaldırmıyor dediğiniz gibi.
Bence siz tam okuyun konuyu
Bence anneniz işten çıksın tüm o dediğiniz gelirleri siz alın anneniz baksın.annem temizlik görevlisi ayrıca dedem teyzem ve rahmetli anneannem yıllarıdr aynı evin içinde yaşıyolardı zaten anneannem ölünce gelmeye başladılar bize de
Ben başa gelen duruma değil senin en son yazdığın saçma cümleye güldüm,dedem değilde biri zihinsel+bedensel biride biride sadece bedensel iki evladıma bakıyorum hemde tek başıma, sen daha ne yaşamışsınki en sabırlı benim diyebiliyorsun hazır bakıp ilgilenen kişiyle beraber gelmesi bile batıyor adamın baksanaböyle bişey başınıza gelirse o zaman da gülersiniz eminim