teyzemi istemiyorum

bununla alakası yok yıllardır birbirlerine bağlı onlar
Bu laflar hep tatava ya.
Babannem yıllarca bizde kaldı halamlar her seferinde maaşını söyledi durdu alın siz bakın deyince en fazla üç gün sonra getirdiler durmuyor sizi istiyor diye. Neden tahammül edemiyorlar, uğraşmak istemiyorlar. Babannemin 2 maaşıyla bir aylık hastane parası çıkmazdı ama lafa gelince maaşını alıyorsunuz derlerdi.
Teyzenin istemiyor mu sizce azıcık dinleneyim uyuyayım? İlaç saatine göre uyan kahvaltı hazırla yemeğini hazırla bir elin mutlaka evin üstünde olsun rahatça tatile bile çıkma ama gelsin densizin biri maaş alıyorlar para yiyorlar de.
İlaçlardan haberiniz yok daha ortalık karıştırma derdindesiniz. Kocaman kadınsınız getirin evinize bakın doya doya o kadın da azıcık dinlensin. Bulmuşsunuz saf kadını kullanıyorsunuz ailecek. Yazık kadın 2 ay kaldı evde diye doğalgaz faturasını odetmeyi dusunuyorsunuz bir de.

mış gibi yapmyıorum dedem bize gelebilir 2-3 aylığına sonra geri gider teyzemin yanına o teyzem ve pis kızını istemiyorum

Küçükte değilsiniz ki.
Eve verilen zararı bırakın anne babanız düşünsün. Odaya geçerken ders çalışacağım rahatsız etmeyin diyerek geçerseniz kimse çağırmaz

ödemicek miydi pardon elektrikli battaniyeyi kullanmasını biliyolar 7/24 yıkanmayıda yol geçenhanımı bizim ev ?

ödemicek miydi pardon elektrikli battaniyeyi kullanmasını biliyolar 7/24 yıkanmayıda yol geçenhanımı bizim ev ?
Sizde bakıcı parasını verin teyzenize kadın bakıcı mi yılım her günü bakıyor? Bir emeklk maasiyla bakıcı tutulacağını mi düşünüyorsunuz

Sizde bakıcı parasını verin teyzenize kadın bakıcı mi yılım her günü bakıyor? Bir emeklk maasiyla bakıcı tutulacağını mi düşünüyorsunuz
emekli maaşı almıyor sadece aşağıdaki evin kirasını alıyor 2 tane ayriyetten dairesi var onların parasını alıyor oğlundan para alıyor nerdeyse benim babamın aldığı maaşı kendi başına alıyor

Yaşlı bakmak çok zor iştir şimdi kadın bakıyorsa parasınıda yer ona kimse karışamaz.2 ayda size gelip belki kafa dinliyordur.2 ayda yatılı misafir çekilmez ama sonuçta anne babanız izin veriyor yapacak birşey yok.dede temelli sizde kalsa daha fazla rahatsız olursun ondan idare etmekte fayda var.çok sakıncalı bir durum görürsen müdahale et tabi.

haftada 3 gün okula gidiyorum geliyorum ben bakarım ona
Haftada 3 güm yalnız mı kalacak?
İlaç saatleri belliyse ne yapacaksınız?
Bir de dede sizleri istemiyor gibi ya.
Evde negatif enerji varsa demek.
Diğer kız kardeşiniz hiç umursamıyormuş ya o kaç yaşında?
İş de yapmıyormuş bir şey dense takmıyordur da belli.
Blender kırıldı diye dertlenmiyordur da.
Bence onu örnek alın en iyisi o ne takacaksınız bu kadar

Madem durum bu anneniz işten çıkıp gelsin otursun baksın babasına? Neden bakmıyor? Çünkü eve bağımlı yaşayacak, evden burnunu bile çıkaramayacak. Yaşlılarla uğraşmak kolay sanıyorsunuz siz. Biz babannemle pikniğe bile zor giderdik tuvalet sıkıntısından halamlar tatillerde gezer maaş alıyorsunuz derlerdi. Konuşmak ne kolay.

haftada 3 gün yalnız kalıcak 6 da annem geliyor zaten bende 1-2 gibi evde oluyorum

Tamam siz de her ay bir miktar gönderin işte. Dede bakım parası olarak. Bedavaya mı baksın kadın?

Çok merakliysa anan gitsin kardeşiyle yaşasın bu ne terbiyesizlik baban hiçmi rahatsız olmuyo herkesin kendi düzeni var halan gelin kalım dese o anan ortalığı yıkar kesin kendi kardeslerine kuzular
Annesi,kardeşiyle yaşamaya gitse babası sen nasıl istersen öyle olsun karıcım diye yoluna dizilir ne sanıyorsunuz siz evliliği,kaç yıl beraber yol almayı.
Kadın da ortalığı yıkmaz hala gelince her şeyle kardeşi yani baba ilgilenecekse.
Bı durumda anne ve babanın sorumluluğu aynı olmuyor.

annem neden baksın 2 tane kardeşim var onlarla uğraşması çok zor kadın işe gidip çalışıcak mı yoksa yaramaz kardeşlerimle mi uğrasıcak

Siz arkadaş olsanıza, çok iyi anlaşırsınız
Olabilir ajfjfjfj
Burada okuyorum konuları el kadar bebinin düzeni bozulmasın diye 2 günlük misafir kabul etmeyen kadınlar var
Her kış 3 tane kazık kadar insan insanın evine gelse hemde soba yakmamak için varya dusundumde aklı olan ortalığı yıkar f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…