• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzemi istemiyorum

teyzeme ve kızına biz bakmak zorunda değiliz dedem bize istediği zaman gelebilir onları evimde istemiyorum ben iğrenç yaratıklar tiksiniyorum onlardan
Dedenize bakın onlarada gelmeyin deyin sorun çözülecektir
Ama eğer hem dedeyyi istemiyoz hem onları derseeniz olmaz o adam annenizinde babası

annemle konusmaya calısıyorum konusma benimle allahın belası dıyor surat yapıyo suanda ne yapıcam ya of ama o ikisine ağzıma geleni saymazsam görücekler günlerini
O zaman dedene sen bak hem sevaptr yaşli bakmak
onlaridda evine sokma
Yani annene söyle deki dedene biz bakarız birkaç ay gelmesin onlar

Fjfjfjjf valla benimde çok bedduam tutar pek etmem onun için😹ama sen kimsin ki hayatımda ne gibi bı yerin varki bedduan tutsun fjfjfjjf
Dua yahu ne bedduası. Ben kimseye beddua etmem, kötü kalpli değilim. Allah bedeviye bedevi gibi çocuk versin demeyi beddua olarak algılıyorsan iyi bir evlat olmadığını kabul ediyorsun demektir.

annemle konusmaya calısıyorum konusma benimle allahın belası dıyor surat yapıyo suanda ne yapıcam ya of ama o ikisine ağzıma geleni saymazsam görücekler günlerini
Neden dedeni istemedigini mi dile getirdin annene?eğer öyle yaptıysan kadın haklı olabilir babası sonuçta
Ama eğer dedeme biz bakarız birkaç ay teyzemler gelmesin dediysen ve annen bunun iicn sana tavr yapiyosa söv gitsin senin kardeşine veletlerine tahamul etmek zorunda mıyım de

Dua yahu ne bedduası. Ben kimseye beddua etmem, kötü kalpli değilim. Allah bedeviye bedevi gibi çocuk versin demeyi beddua olarak algılıyorsan iyi bir evlat olmadığını kabul ediyorsun demektir.
Amin amin çok amin
Alllah beni annem gibi pasif yapmasın banada benim gibi evlatlar nasip etsin inşallah

Neden dedeni istemedigini mi dile getirdin annene?eğer öyle yaptıysan kadın haklı olabilir babası sonuçta
Ama eğer dedeme biz bakarız birkaç ay teyzemler gelmesin dediysen ve annen bunun iicn sana tavr yapiyosa söv gitsin senin kardeşine veletlerine tahamul etmek zorunda mıyım de
öyle demedim konusmaya calısıyotum vbakmıyor suratıma

Ama sanmıyorum hiçbir evlat benim kadar enayi olamaz 😹bildim bileli anam hasta ve ben iş güç yemek derdindeyim tek başıma
Üstüne bide saftrikleri cekiyom oyyy
Benim gibi evladım olsa el üstünde tutardm simdikiler donunu kaldirmiyo😉maalum

Teyze dedeye bakıyor. Dede hasta. Hastanesiyle ilaçlarıyla sadece teyze ilgileniyor. Dedeyi kışın ablasının evine getirince mecburen teyze de geliyor kızıyla birlikte. Çünkü o evde dedeyle ilgilenecek kimse yok.
Ben yorumlarını okumadım. Dedesine onlarda bakabilir tabi ya da sırayla anne babalar için bu yorumu yapmam tabi ki. Ancak bahsedilen teyze ve kızını gözümde canlandırınca sürekli kalmasını istemiyor olmasını anlıyorum.

Ben yorumlarını okumadım. Dedesine onlarda bakabilir tabi ya da sırayla anne babalar için bu yorumu yapmam tabi ki. Ancak bahsedilen teyze ve kızını gözümde canlandırınca sürekli kalmasını istemiyor olmasını anlıyorum.
Dede teyzeyle kalmak istediğine göre, anne teyzenin kalmasını istediğine göre, baba bu durumu sorun etmediğine göre teyze ve kızı aslında konu sahibinin anlattığı gibi insanlar değiller. Konu sahibinin tavrına bakarsak asıl gözde canlanması gereken o bence.

parasını yiyorsa o zaman ona göre bakacak ona 1 tas çorba yapıp bakmakla olmuyor bu işler ayrıca o eşşek kadar kızı kaç yaşına geldi evde oturuyor utanmadan annesinden para istiyor normal mi bunlar ?
Sana ne yav amma bilenmişsin kıza. Ne yaptılar sana anlat bakslım haklı mısı haksız mısın söyleyelim.

Ayrıca teyzen dedenin maaşını kira gelirlerini aliyosa bakacak tabii
Demekki işine geliyo
Hem kira gelirleri emeklilik maaşı benim olsun hemde diğer kardeste babama baksın yok öyle bı dunya

Dede teyzeyle kalmak istediğine göre, anne teyzenin kalmasını istediğine göre, baba bu durumu sorun etmediğine göre teyze ve kızı aslında konu sahibinin anlattığı gibi insanlar değiller. Konu sahibinin tavrına bakarsak asıl gözde canlanması gereken o bence.
Ben direk teyze ve kızı okuduğum için kendi yengem ve kızı aklıma geldi onları anımsadım okurken sadece çıkar için geldiklerinden dolayı onları da öyle düşündüm. Tabi ki içini, karakterlerini tam olarak yine bilemeyiz. Yediği içtiğini sevmesem bile asla hesaplamam ben de 2 yıl kuzenimi misafir ettim ama rahatsızlık vermek çok başka dede çok çok ayrı bi durum ancak eve verdikleri zararda normal değil bence. Bu söylediklerini size yapsalar kızmaz mıydınız?

Ben direk teyze ve kızı okuduğum için kendi yengem ve kızı aklıma geldi onları anımsadım okurken sadece çıkar için geldiklerinden dolayı onları da öyle düşündüm. Tabi ki içini, karakterlerini tam olarak yine bilemeyiz. Yediği içtiğini sevmesem bile asla hesaplamam ben de 2 yıl kuzenimi misafir ettim ama rahatsızlık vermek çok başka dede çok çok ayrı bi durum ancak eve verdikleri zararda normal değil bence. Bu söylediklerini size yapsalar kızmaz mıydınız?
Yok ben kırılana dökülene bozulana kızmıyorum hiç. İnsanlık halidir, cana geleceğine mala gelsin diyorum.

Back