• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzemi istemiyorum

Ee tam okuyun o zaman annem çalışıyor 59 yaşında dedi.
İki de çocuğu varmış bakmak zorunda olduğu bakamazmış dedesine.
Ya da dede 3 gün evde yalnız kalmalıymış falan.
Baba dert etse höt höt olsa o eve almaz zaten.
Babanın da çok derdi olduğunu sanmıyorum olsa da karısının gönlünü hoş etmek için karışmıyor ortalığı ayağa da kaldırmıyor dediğiniz gibi.
Bence siz tam okuyun konuyu
59 mu yaşındaymış?

Son çocuğu 48-49 yaşında mı doğurmuş 🙄

Ben başa gelen duruma değil senin en son yazdığın saçma cümleye güldüm,dedem değilde biri zihinsel+bedensel biride biride sadece bedensel iki evladıma bakıyorum hemde tek başıma, sen daha ne yaşamışsınki en sabırlı benim diyebiliyorsun hazır bakıp ilgilenen kişiyle beraber gelmesi batıyor bile adamın baksana
dedemin gelmesi batmıyor teyzem ve sinsi kızının gelmesi batıyor dedem gelebilir sorun yok

Anne zaten babasına bakmak zorunda bunda tüm kardesler hemfikiriz
Konu sahibi dedesi hakkında pek detay vermediği için pek dikkat etmedim açıkçası dikkat ettiğim teyzesi sırf odun kömür yakmasın diye çoluk çocuğuyla aylarca ablasının evinde kalıyor
E tabii bende konu sahibine hak verdim dedesi hakkında bilgim olmadan
Sonuçta herkesin bı düzeni var burada başka bı kadın da yazsa kaynanam her kış geliyo keyfi diye onada hak veririm o ev annesinin olduğu kadar çocuklarınıza evi sonuçta
Ha dedesine zaten bakmak zorundalar sonuçta baba bu evlatlar sorumlu ondan
Yaşli bakmak, tuvaletiyle, yemeğiyle ilgilenmek demek. Yaz ayları bir şekilde idare edilir ama sobalı evde kadın soba yaksın soba temizliğiyle uğraşsın, yemek yapsın, temizlik yapsın nereye kadar uğrasabilir. Güç mü yeter buna? Yaz olsa camdan başını çıkarır iki komşu yüzü görüp azıcık kafasını dağıtır kışın o da yok. Dede değil anneanne olsa gelen olur yine kadın diye ama evde erkek var diye gelen de olmaz. Ne yapsın bu kadın yazık değil mi tek başına?
2 ay gelip hem yükü hafifliyor hem yemeklerini yapıyor hem dede usumuyor hasta olmuyor. Buna rağmen 2 ay tahammülleri yok. Konu sahibi kendisi diyor ilaçlarını bilmeyiz teyzem mecbur gelecek diye ne yapsın kadın kızını evde mi bıraksın? Konu sahibi ve annesi sen gelme 2 ay dinlen biz bakalım dese kadın emin olun havada atlar bu teklife kafa dinler 2 ay ama nerde o düşünce.

teyzem ve kızı cok sıkıntılı insanlar ben dedeme bişey demiyorm zaten o iksinin varlığından bile rahatsız oluyorum aynı olay sizin başınıza gelse kıyameti koparırdınız kimsenin de tahammül edeceğini düşünmyorum her sene her sene onları cekmek zorunda değilm ki

Yaşli bakmak, tuvaletiyle, yemeğiyle ilgilenmek demek. Yaz ayları bir şekilde idare edilir ama sobalı evde kadın soba yaksın soba temizliğiyle uğraşsın, yemek yapsın, temizlik yapsın nereye kadar uğrasabilir. Güç mü yeter buna? Yaz olsa camdan başını çıkarır iki komşu yüzü görüp azıcık kafasını dağıtır kışın o da yok. Dede değil anneanne olsa gelen olur yine kadın diye ama evde erkek var diye gelen de olmaz. Ne yapsın bu kadın yazık değil mi tek başına?
2 ay gelip hem yükü hafifliyor hem yemeklerini yapıyor hem dede usumuyor hasta olmuyor. Buna rağmen 2 ay tahammülleri yok. Konu sahibi kendisi diyor ilaçlarını bilmeyiz teyzem mecbur gelecek diye ne yapsın kadın kızını evde mi bıraksın? Konu sahibi ve annesi sen gelme 2 ay dinlen biz bakalım dese kadın emin olun havada atlar bu teklife kafa dinler 2 ay ama nerde o düşünce.
Konuda detay vermemiş e bende yorumları okumadım tabii
Eğer konu böyleyse tabii herkes elini taşın altına koymak zorunda ama konuyu okuduğum kadarıyla yorum yaptım ve kadın keyfi cocluk çocuk gelip odun yakmamak için kalamaz dedim herkesin bı düzeni var sonucta
Ha konu sahibi dedesinide istemiyorsa rahatsız oluyorsa kusura bakmasın lütfen annesi babasının sorumluluğunu almak zorunda

teyzem ve kızı cok sıkıntılı insanlar ben dedeme bişey demiyorm zaten o iksinin varlığından bile rahatsız oluyorum aynı olay sizin başınıza gelse kıyameti koparırdınız kimsenin de tahammül edeceğini düşünmyorum her sene her sene onları cekmek zorunda değilm ki
Tamam işte gir bi işe ayrı eve çık. Evine kim girecek, kim çıkacak, kim ne kadar kalacak, kimi çekeceksin kendin karar ver. Şu an anne babanın kararlarına uymak zorundasın.

Benim kaynanam yok olan düşünsün 😂

Şaka bir yana farketmez. Anne de kayınvalide de bir. Gerekirse baş üstünde taşınır.
Ben konuyu okudun konu teyzeydi dede hakkında detay verilmemiş ve okuduğumu yorumladım 2 3 ay keyfi gelen teyzeyye çocuklarına kimse mecbur degil dedim
Arkasındayım

Tabiki kadın babasına bakmak zorunda ona lafım yok
Ama kimse kimsenin essek kadar kardeşini ve cocuklarini sırf odun yakmasinkar diye aylarca çekmek zorunda değil.

bahsettiğim şey buydu işte
Ben konuyu okudun konu teyzeydi dede hakkında detay verilmemiş ve okuduğumu yorumladım 2 3 ay keyfi gelen teyzeyye çocuklarına kimse mecbur degil dedim
Arkasındayım

Tabiki kadın babasına bakmak zorunda ona lafım yok
Ama kimse kimsenin essek kadar kardeşini ve cocuklarini sırf odun yakmasinkar diye aylarca çekmek zorunda değil.

Ee kadın babasına bakmak zorunda demiş alıntıladığını mesaj da.
Ama siz diyorsunuz ki annem bakamaz çalışıyor,çocuklarına bakıyor.
Nasıl bahsettiğiniz şey buydu işte olabiliyor ya🤦‍♀️
o kızın en alttaki söylediği cümleye onay vermiştim

Ee kadın babasına bakmak zorunda demiş alıntıladığını mesaj da.
Ama siz diyorsunuz ki annem bakamaz çalışıyor,çocuklarına bakıyor.
Nasıl bahsettiğiniz şey buydu işte olabiliyor ya🤦‍♀️
Okuma ve anlamada ciddi sıkıntılar var. Üniversite öğrencisiymiş bir de vah ki ne vah.

Ee tam okuyun o zaman annem çalışıyor 59 yaşında dedi.
İki de çocuğu varmış bakmak zorunda olduğu bakamazmış dedesine.
Ya da dede 3 gün evde yalnız kalmalıymış falan.
Baba dert etse höt höt olsa o eve almaz zaten.
Babanın da çok derdi olduğunu sanmıyorum olsa da karısının gönlünü hoş etmek için karışmıyor ortalığı ayağa da kaldırmıyor dediğiniz gibi.
Bence siz tam okuyun konuyu
Konuyu tekrar okudum ve dede hakkında hicbirsey anlatılmamış sadece teyze konusu var yorumları da şimdi okudum
Benim anladığım teyze heryil 2 3 ay keyfi veletleriyle gelip kalıyodu ona göre yorum yaptm
Ama konu farklıymış dede varmış işin içinde konu sahibinin annesi babasından sorumlu bakmak fedakarlık yapmak zorunda tabiiki
Teyze tek başına babasına bakiyosa gelip 2 3 ay yükünü hafifletmek hakkı tabi.

Back