• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzemi istemiyorum

Sayip sövecegim neya?kaç yaṣinda kizsin bari annen yaşindaki kadinlara saygin olsun hiç yakiṣtiramadim belki kendince haklisindir ama bu tavirlarinla haklida olsan suçlu gözukursun.
Deden yaşli baṣlı adam kiṣin gününde soguk evdemi kalsin?Bir tas çorek veriyor diyosunda ilacini temizliyini yapmak kolaymi saniyorsun yaşlilar kaprisli olur bakmak zor oluyor kimse bakmiyor tezyen bakiyor 2 ay sizde kaldigi için az daha mahalleyi yakıcaksin hep kalmıyor ya.Annende bir evlat babasi zor durumda tabi yardim edicek 2 ay evinde kalsa ne olucak ki senin rahatin bozuluyor diye adami soguktami saklasinlar.Diger teyzeler bakmiyorsa tabiki birileri bakmali.Drama yaratiyorsun sende yaṣlanicaksin o zaman istermiydin seninle ilgilide yûk olarak konuşsunlar.Bu kadarda sinir olmaz zorla düşman ediceksin annenide babasina teyzen yüzünden papatya çayi filan iç sen.
içmiyorum papatya çayı falan sizin hiçbirşey bildiğiniz falan da yok atıp tutmak kolay !

parasını yiyorsa o zaman ona göre bakacak ona 1 tas çorba yapıp bakmakla olmuyor bu işler ayrıca o eşşek kadar kızı kaç yaşına geldi evde oturuyor utanmadan annesinden para istiyor normal mi bunlar ?
Belki yasak sadece sıvı tüketmesi gerekiyordur. Bir yaştan sonra pasta börek yenilmiyor ya hani.
Öğrenci ise sizin gibi annesinden para alacak tabiki kimden istemesi lazım. Siz sevmediginiz için insanların nefes alması dahi size batıyor, derin bir nefes alın sakin olun. Mantıklı bir çözüm yolu bulup annenize teklifte bulunun. Bağırarak kalp kırarak olmaz.
Bu arada ben sizin üzerinizden genelleme yaptım sadece sizi kasdetmedim.

işte öyle olmuyor bana bişeyler yaptırıyor emir veriyo şunu yap bunu yap diye evde resmen ilk başlarda yapıyodum sonrada yapmamaya karşı gelmeye başlayınca sesi kesildi
Ee kesilmiş işte. Ders çalışmam lazım de kapan odana film izle,kitap oku,ders çalış,arkadaşlarınla sohbet et, arada çık dedenle sohbet et aa yine mi çorba de falan.
Sesini kesiyormuşsunuz işte

öbür teyzemde gittiğinde aynısını söyledi adama sadece çorba yediriyolarmış bi tek çorba ile öğün mü olur pilav gibi şeyleri yiyemiyor ama o kadar da değil yani
Ne gibi çorbalar o da önemli.
Ve evet hafif yiyorlar belli bir yaşa gelince.
O kadar ilaç kullanan kişinin beslenmede uyması gereken kurallar vardır.
Sizin bir bilginiz var mı o kurallar hakkında? Yoksa ilaçlar gibi omu da mı bilmeden yorum yapıyorsunuz orayı anlamadım

Giderken de bir 3-5bin fatura için atmalı ama
elektrik doğalgaz su hiçbirini ödemediler en azından doğalgazı ödeselerdi sürekli bize kitleyip kitleyip gidiyolar her geldiklerinde 2 günde bir duşa giriyolar o sinsi kızı 1 saat duşta oyalanıyor geçen tuvaletı tıkadılar binanın kapısının kilidini bozdular evin kumandasını kırdılar blenderımızı kırdılar bunlar yeterli mi ? ?

Ne gibi çorbalar o da önemli.
Ve evet hafif yiyorlar belli bir yaşa gelince.
O kadar ilaç kullanan kişinin beslenmede uyması gereken kurallar vardır.
Sizin bir bilginiz var mı o kurallar hakkında? Yoksa ilaçlar gibi omu da mı bilmeden yorum yapıyorsunuz orayı anlamadım
evet bilgim var mesela dedem sulu yemekleri çok seviyor ama teyzem dogru duzgun onları yapmıyor bi çorba yapıyor o adam 3 gün bitirene kadar onu yiyor sonra baska tek cesit yemek bu normal mi ?

içmiyorum papatya çayı falan sizin hiçbirşey bildiğiniz falan da yok atıp tutmak kolay !
Evinin icinde degiliz sonucta degilmi?Nerden bilelim?Hem konu açiyorsun hem yorum yapanlarida tersliyorsun bu tavirlarinla kimsenin sana hakk vermesini bekleme.Tabikide sana hakk vermiyicekler konunda tutarsiz konuşuyorsun çunki hem dedeme bakmiyor diyosun hem herşeyini teyzem yapiyor biz yapamayiz diyorsun sonrada haksiz biziz.Tamam canım tamam en haklı sensin tamam kimse bilmiyor en dogruyu sen biliyorsun tamam.🙄

dedeme ben bakarım ama o teyzem olmadan yapamaz birbirlerine alıştılar artık bi kaç defa teklif ettik kabul etmedi bize otobüsle tek gelse ilaçlarını falan bilmiyoruz onun hastalığı cok farklı illa yanında biri olması gerek
Sizin yerinize teyzeyi tercih ettiğine göre siz teyzenin verdiği konforu vermediniz demek ki.

Ne olursa olsun ben size üzüldüm cidden, 5. sınıfa giden kardeşinizle ilgileniyorsunuz aynı zamanda siz de okuyorsunuz anne baba akşama kadar işte çalışıyor, bunun üzerine diğer akrabaların sorumluluk almadığı ve sıkıntınızı hafifletmediği bir durumla karşı karşıya kalıyorsunuz. Ben sizin öfkenizi anlayabiliyorum. Babanız bu konunun neresinde peki, onun fikri tepkisi nasıl oluyor
babam istemiyor teyzemi o da sevmiyor kızınıda sevmiyor bi tek dedemi istiyor adamcağız gelsin kafa dinlesin az diye

elektrik doğalgaz su hiçbirini ödemediler en azından doğalgazı ödeselerdi sürekli bize kitleyip kitleyip gidiyolar her geldiklerinde 2 günde bir duşa giriyolar o sinsi kızı 1 saat duşta oyalanıyor geçen tuvaletı tıkadılar binanın kapısının kilidini bozdular evin kumandasını kırdılar blenderımızı kırdılar bunlar yeterli mi ? ?
Oha duşa kadar hesaplamış bi de 😂😂😂 normal insanlar en az iki günde bir duş alır zaten.
Siz bi fatura çıkartın bari giderken faturayı verir ödemeyi alırsınız 😂

annem tam zamanlı çalışıyor 5 e giden kardeşim var onunla ben ilgileniyorum diğer kız kardeşim hiçbir işe yaramıyor sorumluluğum çok fazla bu dediğniiz nasıl olacak ki
Yaşınız kaç ciddi soruyorum?
Anneniz çalıştığı için babasına bakamıyor, bari kışın rahat etsinler diye düşünüp 2 ay evinde ağırlıyor. Teyze gelmese dede sizde yine yalnız kalacak kim bakacak bu adama? Siz istiyorsunuz ki hiç gelmesinler ama annenizde o babanın evladı onu atliyorsunuz.
Eve verilen zarari annenizle babanız karşılar, ödenmeyen dogalgaz, kırılan blender niye sizi bu kadar rahatsız etti. Geçin odaya ders calisin kim ne yaparsa yapsın. Emin olun kuzeninizde çok mutlu değildir size geldiği için

evet bilgim var mesela dedem sulu yemekleri çok seviyor ama teyzem dogru duzgun onları yapmıyor bi çorba yapıyor o adam 3 gün bitirene kadar onu yiyor sonra baska tek cesit yemek bu normal mi ?
Bilmem seviyordur tabii belki tatlıyı da çok seviyordur ama yasak mı kural ne bilemem.
Ama üç yedirmesi sıkıntı.
Artık anneniz ve siz Allah rızası için iki ayda türlü türlü yemek yaparsınız diyeceğim ama o da yokmuş anlamadım ben olay dedenin yemeği mi

Bilmem seviyordur tabii belki tatlıyı da çok seviyordur ama yasak mı kural ne bilemem.
Ama üç yedirmesi sıkıntı.
Artık anneniz ve siz Allah rızası için iki ayda türlü türlü yemek yaparsınız diyeceğim ama o da yokmuş anlamadım ben olay dedenin yemeği mi
olay dedemin yemeği değil olay teyzem ve o pislik kızının bize gelmesi

Yaşınız kaç ciddi soruyorum?
Anneniz çalıştığı için babasına bakamıyor, bari kışın rahat etsinler diye düşünüp 2 ay evinde ağırlıyor. Teyze gelmese dede sizde yine yalnız kalacak kim bakacak bu adama? Siz istiyorsunuz ki hiç gelmesinler ama annenizde o babanın evladı onu atliyorsunuz.
Eve verilen zarari annenizle babanız karşılar, ödenmeyen dogalgaz, kırılan blender niye sizi bu kadar rahatsız etti. Geçin odaya ders calisin kim ne yaparsa yapsın. Emin olun kuzeninizde çok mutlu değildir size geldiği için
neden rahatsız olmayım bizim eşyamızı kırıyolar mutlu mu olacaktım pardon da ? verdikleri zararlar daha fazla yaşım 20 odama girsem bu sefer beni çağırıyor niye yanımızda durmuyosun yanımızda otur yemek yaptırıyodu ilk başta laf sokunca bişey yapamadı

olay dedemin yemeği değil olay teyzem ve o pislik kızının bize gelmesi
Yani değil bence de neden o zaman dedeme 3 gün boyunca aynı çorbayı bir tas çorba olarak içiriyor diye söylenip duruyorsunuz.
Olay dedenizi düşünmeniz değil çünkü.
Dedeniz sizden uzakta isterse günde yarım tas çorbayla dursun ruhunuz duymaz aklınıza gelmez.
İlla gelsin de demiyorum ama mış gibi yapmayın burda yemez o

Back