- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.168
- 798
22 yas zaten iyi geciniyor olsaydiniz bile hasta birinin bakimini ustlenmek icin uygun degil ki, ki calisiyormussunuz da.
Anca ne yapilir, ziyaretine gidilir, yardimci olabilecegim bir sey var mi gibisinden sorulur, belki yemek goturulur o kadar.
Bakacagim dediginiz bundan ibaret aslinda.
Cok buyutulecek bir sey degil.
Ben anlattiginiz konuda da teyzenizin olayi yonetemedigini dusunuyorum.
Karisik meseleler bunlar, insan bazen iki oz cocugu arasindaki dengeyi kurmakta zorlaniyor.
Surekli bir adam kayirmaca durumu varsa o baska degerlendirilir ama tek bir olay uzerinden birini suclu ilan etmek de pek insafli degil.
Kizginliginizi anlamakla birlikte, ben de vefasiz buldum sizi.
Para icin yapilan bir iyilige bile boyle geri donus yapilmaz bence.
Ornegin bakici ile kiyaslanmis. E cocuklarimiz para icin yapiyor bu isi diye bakiciyi dda sevmesinler, tesekkur etmesinler mi,
ogretmenlerini sevmesinler mi mesela, doktorlarini, neticede para aliyor verdigi hizmet karsiligi diye.
Yahu insan kendine tek bir yemek servisi yapan garsona tesekkur ediyor verdigi hizmet icin,
bu kadar zor bir sey degil.
Anca ne yapilir, ziyaretine gidilir, yardimci olabilecegim bir sey var mi gibisinden sorulur, belki yemek goturulur o kadar.
Bakacagim dediginiz bundan ibaret aslinda.
Cok buyutulecek bir sey degil.
Ben anlattiginiz konuda da teyzenizin olayi yonetemedigini dusunuyorum.
Karisik meseleler bunlar, insan bazen iki oz cocugu arasindaki dengeyi kurmakta zorlaniyor.
Surekli bir adam kayirmaca durumu varsa o baska degerlendirilir ama tek bir olay uzerinden birini suclu ilan etmek de pek insafli degil.
Kizginliginizi anlamakla birlikte, ben de vefasiz buldum sizi.
Para icin yapilan bir iyilige bile boyle geri donus yapilmaz bence.
Ornegin bakici ile kiyaslanmis. E cocuklarimiz para icin yapiyor bu isi diye bakiciyi dda sevmesinler, tesekkur etmesinler mi,
ogretmenlerini sevmesinler mi mesela, doktorlarini, neticede para aliyor verdigi hizmet karsiligi diye.
Yahu insan kendine tek bir yemek servisi yapan garsona tesekkur ediyor verdigi hizmet icin,
bu kadar zor bir sey degil.