- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Amin canım sen de iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah ömrün boyunca... sen iyi olmaktan iyi düşünmekten hiç vazgeçme. Kötüler de allahtan bulsunlar her daim yolun bahtın açık olsun çok sevgiler
Ben çok düşündüm ınan çok gerçekten bir şeyi yanlış mi anladı? Hafif bir kıskançlık olur bu mahzur görülür ama onun neden burda kalıyor ki söylemleri felan hangi ruh halinde olduğunu çözemedim ilk başlarda.Bu kadının o dönem ben paylaştığı şeylere felan baktım inanın normal ruh hali değil sonra anladım ki bu kadın problemli.Bu olay yaşadıktan sonra teyzem beni hiç alamamisti ta ki ben evi arabayı alıncaya kadar sonra aramalar vs sonra öğreniyorum megersem bu utanmaz kadın benim onursuzca arabamı kullanmış.Ben aldım tabikide sonra teyzem başladı özür dilemeye yoksa dilemezdi enistemi çok severim mesela ama o kadınla aynı masada oturmam ya da ben unutamam illa ki teyzem sen bunu yaptın derim durmama içimdeki nefreti bosaltamadim ki .Allah çok büyük ve allah gerçekten er ya da geç karşımıza bir imtihanla çıkıyor sukurler olsun ki bugün çok iyi teyzelerim arkadaşlarım hayvanların var ☺☺ çok güzel yorum yazmışsınız umarım kalbiniz gibi insanlarla yollariniz rastlanir