Ben ziyaret etmek isterim tabiki fakat akktaBence teyzenize bakmasanız bile en azından bir ziyaret etmeli ve barışmalısınız.
Ben teyzemi para karşılığı bile olsa diğer teyzelerimden asla ayırt etmedim.Biliyorum teyzem çok kötü biri değilim sadece ben evden ayrıldığım zaman yanlış yollara sapabilirdim ben intihar edebilirdim nasilda anne baba yok.Bunları dusunebilirdi en azından ilk zamanlar aramasını bekledim teyzem nasılsın iyi misin demesini hayatta çok isyan eden bir insandır bak yemin ediyorum neden hep ben neden yasitlarim gibi değilim teyzem bana biz varız derdi.Ben eniştemi gerçekten çok seviyorum aslında düşüncem o yönde eğer bu kadın ben bakmam vs derse ben bakarım ama hem bu kadınla irtikap haline olucaklar mantıken çünkü evlatları var .Benim teyzelerin bakmami istemiyor asla bakmaktan kasıt bu arada yatalak felan olmucak yemeğine, hastanesine.o donem ki tedavisine yardım amaçlı duran biri olarak.Su an mesela sessiz kalıyor kadın bakmadığı taktirde bakarım ama o kadinida görmek istemedim eğer derlerse senin olduğun zaman o kadın aynı yerde aynı atmosferde olmazsınız tamam bakarım ama baska türlü aslaSizin durumunuz hani derler ya "aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık" aynı öyle olmuş. Yorumlarınıza bakarak teyzenizin size daha çok para için baktığı izlenimi görüyorum. Ha duygu da tabiki vardır ama siz tabi yaşayan biri olarak daha iyi hisseder, bilirsiniz. Burda ne kadar detaylı anlatılsa da kimse yaşamadan karşısındakini anlayamaz. Gelin konusunda ne yapsanız haklısınız o kadın kara cahilmiş ama teyzeniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Evet onunda yaptığı çok yanlıs ama sonuçta hatasını anlamış. Ama eğer gelin bakmazsa da sizin vicdanınız el vermez gibi geliyo bana çünkü bu kararınız kesin olsaydı burda konu acmazdınız. Sizinde içinizde bi yerlerde vicdanınız arafta kalıyo.
Size şunu yapın ya da bunu yapın diyemem. Ama eğer anlattıklarınız kadarıyla sizin yerinizde ben olsaydım. İlk önce hiç sesimi çıkarmazdım bu bakıp bakmama olayında bi bakardım ne olacak. Gelin ne yapacak diye. Gelinin iyice ortalığı karıştırmasını beklerdim ki anlattığınız gibi biriyse herkese gerçek yüzünü gösterecek bu durumda belli. Herkes iyice bi ne mal olduğunu anladıktan ve de teyze de gelinin gerçek yüzünü görüp yaptıklarında pişman olana kadar beklerdim. Sonrasında da diğer teyzelwrimle konuşurdum ve barişmak için gitmedigimi üzerimdeki emekleri yüzunden ilerde vicdan azabı çekmemek için bakacağımı söylerdim. Ama kesinlikle arkamda duran teyzelerimin rızasını öncelikle almadan değil. Sonra giderdim teyzemin elini öperdim. Ona içimden geçen beni üzen ne yaptıysa söylerdim ama sert bir şekilde değil, üzgün gibi. Onu sevdiğimi ve böyle olmasinı hic istemediğimi ama eskisi gibi de artık olamayacagımı, el kızı için beni sildiğini hiç unutamayacağımı söylerdim. Konusurdum. Ama iyi yanlarınıda nasıl yıllarca baktıgını ve emeklerini de söylerdim. Gönüllü olarak bakardım sonrasında ama tabi bazı şartlar koyardım. Gelin benim olduğum hiç bir yere gelmeyecek diye. Kesinlikle gelmeyecek ve hiç bir şekilde hic bir sözünü duymayacagım diye. Bu şekilde sadece vefa borcumu ödemek için bakardım ama eskisi gibi de olmazdım teyzemle.