Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende kullandım tetradoxu 2ay falan sanırım 3te olabilir. hiç bie etkisi olmadı maalesef. clindoxil ile beraber kullanmıştım adını yanlş yazmış olabilrm. ilk kullandığmda işe yarıyo gibiydi ama 2. kere kullandığmda etki etmedi. bağışklık mı kazanıyo nedr. ha birde dişlerimi mahfetti tetradox. değişk değişk lekeler oldu ön dişlerimde sarı sarı. neyseki temizletince geçti ama dikkat edin antibiyotiklere

daha öncede dedim bu ilacı yuttugunuz süre zarfında sivilce probleminiz olmaz,ama bırakınca tekrar hatta eskisinden daha inatçı sivilceleriniz olur ayrıca karaciğeri yoran bir ilaç kısa vadede kullanıldıgı sürede faydalı oluyor boşuna zaman kaybettim bu ilaç yüzünden şimdi zoretanin isteyeceğim doktordan

Ben bir sure kullanmistim ben 10 senedir sivilcelerle ugrasiyorum roacutane disardan tedavi hepsi artik kendi yontemlerimle biraz azaltim tedradoxda iciyorum acnelyse expigment cleocin t sivilcelerden kurtulmayi koydum kafaya doktorlarada guvenim kalmadi deney tahtasi gibi oldum

Kızlar bende senelerdir sivilcelerle uğraşiyorum aynen tetradox kullandigimda bebek gibi oldu cildim ama biraktigim an eskisi gibi oldu direk bosa vakit kaybi kullanmayin kesnlkle yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tedradox kullanmadan once cok mu sivilcen vardi yaninda krem vs bisi kullandin mi bildigim kadariyla sivilce kremiyle birlikte veriliyor ek tedavi olarak ne kadar surede geri donduler ? Su an nasil durumun cok ? Cok soru sordum dimi :d

Tedradox kullanmadan once cok mu sivilcen vardi yaninda krem vs bisi kullandin mi bildigim kadariyla sivilce kremiyle birlikte veriliyor ek tedavi olarak ne kadar surede geri donduler ? Su an nasil durumun cok ? Cok soru sordum dimi :d

Canim yani yanaklarimda vardi o zaman yine varlar hahaha😁 onun disinda evet tetradoxla beraber tretin adinda peeling yapan bi krem kullandm cidden bebek gibi oldu yuzum yazin falan superdi.ama ilaci kestikten sonra once yavas yavas sonra eskisi gibi olmaya başladilar.saniyorumki kesin çozum raukutan yazilisini bilmiyorum ama onu da ben kullanmak istemiyorum

Ben 10 senedir sivilcelerimle ugrasiyorum roacutane kullandim siddetle tavsiye etmem kesin olsaydi ben su anda boyle olmazdim tuylenme yapiyor kolestrol yukseliyor sonra inmiyor ayrica her doktorun onunde roacutane brosuru hepsi anlasmali her gelene veriyorlar cok zararli ben cok zararini gordum cevremdeki herkesde yumurtalikta kist olan arkadasim ustune birde hormon bozulan cok var iki sene kadar kullandim ben tedradox acnelyse falan kullaniyorum simdi ins iyi gelir artik yoksa kafayi yiyicem

Gercekten mi yani benim çevremde raukutan kullanip geçmeyen yoktu bende bi ara kafaya koymuştum kullanmayi ama annem falan izin vermedi.yani iste suan kullandiklarini ben kullandim acnelyse bana alerji yapio zaten suremiyorum ama tetradox raukutanin yaninda cok hafif bi ilac ole demisti bana doktor .moralin bozulmasin yani herkesin cildi farkli belkide gecer ise yarar yani.bende kullanirken bebek poposu cilt biraktigimda ayni eskisine dondu iste yavas yavas.

Tetradox kullandım bir faydasını göremedim ama benzamycnin sürekli kullanımında sivilceleri kuruttuğu kesin fakat leke bırakıyor. Benim tek yanağım ful sivilce diğeri ise leke alnımda leke çözümü bilmiyorum ne kullandıysam geçmedi çıldırıcam

Sanıyorumki artık sivilcelerimizle yaşamayı kabul etmemiz gerekiyooo😭😭😭

Fondotensiz dışarı çıkamıyorum. Fondoten sürünce daha kötü olucağını bildiğim için sürmüyorum. Bu sayede dışarı da çıkamıyorum. Saçlarımla falan kapamaya çalışıyorum yüzümü. Durum o derece..

Yaa aslında onlarla yaşamaya alışınca azalıyolar gibime geliyo benimde tam anlamıyla cidden benimde geçmiyor.sitede gördun mu bilmiyorum ama pişik kremini denedin mi? Kızarıklığını alıyo en azından ama bende cildimde bütün gece bırakınca yeni sivilceler türetti.

Onlarda yine yağlandırıyor sonuçta pişik kuruluk demek ordaki yarayı geçirmek için yağ lazım yani

Bilmiyorum bence caresiz bakmamak gerek sivilcelerlede barismak gerek gerci olene kadar olcaklar gibi geliyo bana ama azaltabildim 4 5 taneye dustu tabi lekelerde var ama orani dusurmek mumkun

Benim baya var, asıl sinir bozucu olan lekeler

ilacı kullandığınız zamanlarda genital bölgenizde yaralar oluşmaya başladı mı acaba :/

bugün doktora gittim bu ilaçtan verdi. yanında 2 krem ve bir de sabun verdi. kullanan arkadaşların mide bulantısı yaşamalarının nedeni içmeden önce yedikleri olabilir. çünkü doktor süt ürünleri tükettikten sonra içmememi söyledi. bu arada benim cildim sivilceli, kızarıklık çok fazla ve sivilcelerim haftalarca geçmiyor. sönse bile yok olması neredeyse 1 ayı buluyor.büyük yan etkilerini görmezsem kullanmayı sürdürmeyi düşünüyorum.

canım senın sıvılcelerın gectıgımı benım sorunumda senın gıbı

Bende su an tetradox kullaniyorum yarisindan cogu bitti ilk kullandigimda sanki daha çok çikardi sanirim deri altindakileri atti ama ben kullanmaya devam ettim artik o iltihapli siskin sivilceler cok cikmiyo tek tuk cikiyo ama lekeler hala var ve artik o ise yaramayan kremleri kullanmakta istemiyorum deneme tahtasina dondu yuzum

kaç gun kullandın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…