Kızlar bende senelerdir sivilcelerle uğraşiyorum aynen tetradox kullandigimda bebek gibi oldu cildim ama biraktigim an eskisi gibi oldu direk bosa vakit kaybi kullanmayin kesnlkle yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tedradox kullanmadan once cok mu sivilcen vardi yaninda krem vs bisi kullandin mi bildigim kadariyla sivilce kremiyle birlikte veriliyor ek tedavi olarak ne kadar surede geri donduler ? Su an nasil durumun cok ? Cok soru sordum dimi :d
Canim yani yanaklarimda vardi o zaman yine varlar hahaha😁 onun disinda evet tetradoxla beraber tretin adinda peeling yapan bi krem kullandm cidden bebek gibi oldu yuzum yazin falan superdi.ama ilaci kestikten sonra once yavas yavas sonra eskisi gibi olmaya başladilar.saniyorumki kesin çozum raukutan yazilisini bilmiyorum ama onu da ben kullanmak istemiyorum
Ben 10 senedir sivilcelerimle ugrasiyorum roacutane kullandim siddetle tavsiye etmem kesin olsaydi ben su anda boyle olmazdim tuylenme yapiyor kolestrol yukseliyor sonra inmiyor ayrica her doktorun onunde roacutane brosuru hepsi anlasmali her gelene veriyorlar cok zararli ben cok zararini gordum cevremdeki herkesde yumurtalikta kist olan arkadasim ustune birde hormon bozulan cok var iki sene kadar kullandim ben tedradox acnelyse falan kullaniyorum simdi ins iyi gelir artik yoksa kafayi yiyicem
Tetradox kullandım bir faydasını göremedim ama benzamycnin sürekli kullanımında sivilceleri kuruttuğu kesin fakat leke bırakıyor. Benim tek yanağım ful sivilce diğeri ise leke alnımda leke çözümü bilmiyorum ne kullandıysam geçmedi çıldırıcam
canım senın sıvılcelerın gectıgımı benım sorunumda senın gıbıbugün doktora gittim bu ilaçtan verdi. yanında 2 krem ve bir de sabun verdi. kullanan arkadaşların mide bulantısı yaşamalarının nedeni içmeden önce yedikleri olabilir. çünkü doktor süt ürünleri tükettikten sonra içmememi söyledi. bu arada benim cildim sivilceli, kızarıklık çok fazla ve sivilcelerim haftalarca geçmiyor. sönse bile yok olması neredeyse 1 ayı buluyor.büyük yan etkilerini görmezsem kullanmayı sürdürmeyi düşünüyorum.
Bende su an tetradox kullaniyorum yarisindan cogu bitti ilk kullandigimda sanki daha çok çikardi sanirim deri altindakileri atti ama ben kullanmaya devam ettim artik o iltihapli siskin sivilceler cok cikmiyo tek tuk cikiyo ama lekeler hala var ve artik o ise yaramayan kremleri kullanmakta istemiyorum deneme tahtasina dondu yuzum