Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yeni başladım ama yanında clindoxyl kremi ile bence gayet faydalı cilt için ama dış değilde iç ne halde allah bilir

BEN iki sene önce monodoks kullandım. Çok güzel olmuştu kremle beraber. Bu sene de tetradoks kullandım kremle ama bitince yine aynı oldu

Bu ilacin kullanim amaci sivilce iltihaplarini azaltmak yani sivilceleriniz buyuk ve iltihapli ise onlari kucultecek diger ilaclarla da kokten bitmesini saylglayacaksiniz

aranızda tetradox kulanan oldumu nekadar kullandınız ve etkileri neler oldu?
merhaba ben kullandım benzamıycın ile vermişti doktorum. bağırsaklarımı mahvetmişti affedersiniz tuvalete gidemiyordum ilaçtan kaynaklandığını sonradan fark ettim. pek bir etkisini göremedim

Ben de kullandım 1 ay. İltihaplı sivilcelerimi ilk hafta arttırdı daha sonra bitirdi resmen çıkmıyor. Sadece 1 ay kullandım şimdi sivilce izleriyle uğraşıyorum onlardan da kurtuldum mu tamamdır

Ben de kullandım 1 ay. İltihaplı sivilcelerimi ilk hafta arttırdı daha sonra bitirdi resmen çıkmıyor. Sadece 1 ay kullandım şimdi sivilce izleriyle uğraşıyorum onlardan da kurtuldum mu tamamdır
Ay bende kullanıyorum, iltihaplı sivilcelerim kudurdu resmen Umarım çıkar bir daha çıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…