Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

xexexe

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
73
3
aranızda tetradox kulanan oldumu nekadar kullandınız ve etkileri neler oldu?

ben 2 ay kullandım, aman aman bır fayda gormedım, antıbıyotık onermıyorum en ıyı ve kokten cozum retıonık asıt sıvılceler ıcın , ustune tanımam

1 ay kullandım benzamıycın jelle birlikte dr kontrola gittigimde ilaçlara devam dedi sonuçta antibiyotik oldugu kendime çok zararı olcagını düşüngügüm için jelide hapıda bıraktım faydasına gelince sivilcelerim geçti diyemem

Cnm benim e$im kullandı ve kabız oldu.Kabız olduğu için fissür denen bir hastalık olu$tu makatta yani yırtık.operasyonla onu diktirmek zorunda kaldık çok zorluk ya$adık tetradox denen ilacın yanına bile yakla$mayız artık:umursamaz:

ben sıvılceler ıcın antıbıyotık kullanmaya karsıyım ama malesef ben cok kullandım, bosuna vucudumdakı onca yararlı bakterıyı oldurdum, aynı zaman bu ılaclar bır cok hastalık ıcın kullanılıyor, ılacları ne kadar kullanırsak zararlı bakterıler o kadar bagısıklık kazanırlar ne dıyım, doktorlara da saygı duymak gerekır, ama benım annem ıntanıye uzmanı, o da cok desteklemıyor antıbıyotık kullanımını,, ben sıvılceler ıcın retıonık asıtın ustune tanımam:))

merhaba arkadaşlar dün doktora gittim bana bu ilacı verdi ama kullanıp kullanmamak arasında tereddütlüyüm bazı yerlerde önce geçirip bırakınca da tekrar çıkardığını ya da önce arttırdığını yazmışlar böyle bir etkisi olabilir mi kafayı yicem lütfen yardım edin((((

tetradox bazı sivilce türlerinde çok etkili oluyor.o yüzden dermatologlar veriyorlar.bazı kişilerde gerçekten sivilce sorununu tamamen yok ediyor.ben de kullandım herhangi bir yan etkisini görmedm ve cildime oldukça da ii geldi

gizzem cim senin sivilcelerin nasıldı acaba??? benim çenemde minik minik bikaç tane var onlara etki eder mi acaba...bu ilacı omuzumdakiler için verdi heralde diye düşünüyorum yüzüm içinde azelderm diye bi krem verdi...bu ilacın yüzümde iltihaplı sivilce yapmasından korkuyorum.....

Bende kullandım bu ilacı daha doğrusu kullanamadım,aldıktan hemen sonra kustum,bıraktım ama dediğim gibi kişiden kşiye göre değişr.

cnm sivilcelerim özellikle yanağımda iltihaplı çıkıyordu,bu ilaç azalttı ama asıl tedaviyi diğer sürmeli ilaçlar yaptı.dermatologum farklı zamanlarda farklı ilaçlar verdi hep.

bende 2 haftadır kullanıyorum şu anda cildim düzeldi sivilceler kurudu tetradoxla beraber gün aşırı differin vede aknilox kullndım ama aknilox biraz kızarıklık yapıyo onun yerine drum imex verdi.şu an çok bi problemim yok ama dr 1 kutu daha kullanmamı söyledi tetradoxu yan etkisi olur diyede korkuyorum ama devam etcem sanrım

bide şu sivilceler tamamen kuruduğunda ve bir daha çıkmamak üzere bittiğinde (işallah o günleri tez zamanda görürüm:))yüzümün soyulmaya ihtiyacı var cildimin eski halini isitoyrum çünkü..ama kimyasal pilingi bana tavsiye etmiyolar cildim ince

tretınle baslaybılırsın cnım.. az z soyar zamanla cıldın alısr sonra acnlyse e gecebılırsn

aman aynen yaa tetrann 2. kutusunu bıtrdm hala cıkıyo sıvılce pff bırde suan acnelyse.nın basta cıkarttıgı sıvılcelerle bogusuyorum gececk ıns ama ne zaaman :S

ben kullandım ama etkisini göremedim...
zaten Roaccutane kullanıyorum şimdik.

benim bi kaç gün önceye kadar cildim çok iyiyidi mutluydum.. 2 gündür yine başladı kızarmaya bu nedir yaa korku filmi gibi tam bitti diyorum yeniden hortluyoama ben şunu keşfettim regli olmadan 15 gün önce böyle oluyo sonra düzeliyo hormonlarlamı alaklı acaba ?

kullanma arkadaşım hiç bi işe yaramıyo 5 kutu kullandım banamısın demedi sivilcelerime halada geçmedi ne zamana kadar çekeceksem bu derdi bilmiyorum

ben 2 kutu kullandım ki kullandığım sürede mide bulantıları yüzünden kilo verdim diyebilirim yüzüme bi etkisi oldu mu ? evet oldu çıkmayan yerlerimde bile sivilce çıktı klava: ama tabiki herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…