Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tetradoxla oral kontraseptif kullanılır mı ?? nette böyle bi yazı okudum,fakat başka da doğru bilgi bulamadım.. koruyuculuğu azalır mı ki yasminin ??? bilgisi olan..

ben ilk bir hafta sabah akşam daha sonraki haftalarda günde bir tane olmak üzere 1 ay kullandım daha sonra azitroya geçtim 10 günde bir tek seferde 3 tane aldım ilaçların yanında gündüz sivex gece clindoxyl jel kullandım benim deri altında uçsuz sivilcelerim vardı hepsi geçti ben faydasını inanılmaz gördüm

tetradoksla sivilcesi geçen arkadaşlar sizin sivilceleriniz nasıldı benimkiler deri altında beyazlamayan kırmızı kırmızı çıkan sivilceler 2 sene önce roac kullanmıştım fakat tekrarladı sivilcelerim şimdi tekrar kullanamayacağım için doktor bunu deneyelim dedi umarım yararı olur

bendede migren var. ama bu ilaç bende ne bi baş ağrısı nede bi mide bulantısı yaptı.çok rahatlıkla kullanıyorum.

Bende vakti zamanında doktor kontrolünde tetradox'u kullandım
fakat bende hiç bir etki göstermedi (yaklaşık 2 sene kadar)
ilerleyen zamanlarda da sivilcelerim kistik şekilde çıkmaya başladı
daha sonra doktorumu değiştirdim, kullandığım tüm ilaçları anlattım.
doktorumda son çare olarak "roaccutane" tedavisine başladı, iyikide başlamış
ilacı kullanmaya başladığımdan beri tabi sivilce dökme dönemini bitirdikten sonra yüzümde hiç sivilce çıkmadı.
arada sırada toplu iğne başı büyüklüğünde sivilcem çıkıyor ama ertesi gün kendiliğinden yok oluyor.
Ayrıca tetradox uzun süre kullanımlarda diş sararması yapıyor
belki roaccutane'nın yan etkileri çok daha fazla ama sonucu inanın değer...

tetradox kullandım her 2 ayda bir.pek yararı olmadı ha şöyşe kullanınca biraz etki ediyo antibiyotik sonuçta bırakınca takrarlıo.akne içinse haplara yönelmeyn iyi deil yaa..karaciğeri yoruo ona da dikkat edin..ben o pembe ağır sivilce hapından istedim tahlil filan yaptı hepatit taşıyıcısı oldugumdan tetradox verdi o ağır gelir dedi..ilaç tavsiye etmiyorum..vücudunuzda kist varsa o yapıo canm yada östorojen hormonndan kaynaklanıo bekarsanız biran önce evlenin kurtulun:)

Kızlar benim 4. kutum bitmek üzere 6 kutu kullanmam gerekiyormuş doktor öyle söyledi. sivilce eskisi gibi çıkmıyor. özel günüm yaklaştığında 3 -2 minik sivilce çıkıyor o da cabuk sönüyor. Doktorum akne tedavisinin kolay birşey olmadığını hemen sonuç alınamayacağını söyledi. 4 yada 6 ay'lık bir süreç gerektiriyormuş. Biz bayanların en büyük hatası mucize bekliyoruz. daha ilk kullanımdan itibaren geçirmesini istiyoruz. Bir heves başlıyoruz. İşe yaramadı diyip pes ediyoruz. bu işler sabır istiyor. doktorun dediğine harfi harfine ihmalsiz uyarsak inannın sonuç elde ediliyor.Öyle 1 ayda 2 ayda akna tedavi edilmez.Tetradoxda 1 kutuyla kökten temizlemez sivilceleri gerçekçi olmak lazım.. yan etkilerine gelince ben DİŞ SARARMASI OLMADI.KABIZ DA DEĞİLİM ayrıca ilacı yemekten hemen sonra 3-4 bardak suyla içerseniz yanma hissi duymazsınız.. Ben memnunumm.. tedavi sürecim tamamen bittiğinde buraya yazarım..

Bende yaklaşık 1 haftadır, tedradox kullanmaya başladım, aslında doktorum roaccutane önerdi, ama bir türlü cesaret edemiyorum, yüzüm pul pul olcak vs, yakında bir burun ameliyatı da geçirceğim, 1 aylığına tedradox verdi, günde 1 tane tok karınla içiyorum, akşamları yatmadan doktorun hazırlattığı bir tonik karışım var onunla yüzümü temizliyorum, ardından da benzamycin kullanıyorum, şimdilik iltihaplı sivilcelerim geçti gibi, hiç geçmezse 1 ay sonra mecburen roaccutane başlıcam, inşallah geçerde kullanmam

ben de cildimdeki kızarıklıklardan ve bası olmayan yag bezelerinden cildimde olan pütür görünümden cok rahatsızım arkadaşlar. daha once silvex kullandım faydası olmadı bugun doktor bana hergun 1 tane olmak uzere tekradox verdi. yuzumu bioderma sensibio ile silmemi ve eczaneye hazırlattıgım bir losyon verdi komedonları yok etmek içinmiş. Ayrıca her iki saatte 1 gunes kremimi yenilememi onerdi.Gitmedigim cilt doktoru kalmadı diyebilirim. hep krem ve cilt losyonu... ankaradayım uni. hastanesi dahil yoruldum 1yıldır ugrasıyorum cilt krımızıklarımla ve bu yag bezecikleriyle... ilacı kullanıp kullanmamkta kararsız kaldım ama mecbur yoksa kırmızı bir cilt ve sivilcelerimle yasamak durumdayım. inş. bana sizlerde yapmıs olduğu yan etkileri yapmaz. doktorun onerdiig uzere aksam yemeginden 2,5 saat sonra bol su ile alıcam bakalım...1 ay sonra kontrl.. Allah hepimizi kurtarsın bu dertten. yanlız benim anlayamadığım bana sizlere onerdigi kremlerden hiç onermedi nedenki

canım seninle aynıyız :) benimde sivilcelerim roac.dan 2,5 yıl sonra tekrarladı. kırmızı ve uçsuzdu tetradox başladı doktorum, 4.kutum bitmek üzere kontrole gidicem fakat lekelerim geçmiyor sende öyle bir sorun var mı

Tatlım bana da doktorum bugün tetradox clindoxyl jel ve sivex yazdı. Benim sivilcelerim kortizon nedeniyle oluşmuştu. Yorumun beni inanılmaz moral sahibi yaptı.çooook teşekkürler. Umarım bende de işe yarar

Eğer genetik bir akne sorununuz yoksa tetradox en gec 2 haftada yardımcı olacaktır. İsotrexin ve nadixa yanında favorim. Benim doktorum sivexi yüzüme önermemişti ama az önce okuduğuma göre kullanan arkadaşlar memnun kalmış. Sivexin yanına ne kullandığınızı da yazabilir misiniz ?

Oldukça ciddi yanetkileri olan ilaçtır.

Aldıktan 1 saat sonra uyumanız tavsiye edilir.Alıp hemen yatanlarda gögüs tıkanıklığı sanki kalp krizi geçiyormuş gibi zorluklar çıkardığı bildirilen bir ilaçtır.Bol su ile alın aksi halde yemek borunuza fazla durduğu zaman yemek borusunda yırtılma bile gözükebiliyormuş.Bazılarında 3 günlük sürede sabah akşam 1 defa sonraki günlerde günlük 1 tablet alımında bulunmak gerekir.Tamamen doktorunuz belirler bunu.

Bu ilacı bizzat doktorumun yazmasıyla kullandım . Tek sordugu midende sorun var mı dedi bende yok dedim yazdı. Normal bir ilaç gibi rahat bir şekilde içtim. İlacı okursanız içerisinde yanetkileri yazıyor epey uzunca. Çok yanetkisi oldugu dogru ancak kalp rizi yada yemek borusunun yırtılmasıya ilgili hiçbir şey görmedim. Öyle olsa doktor yazmaz zaten. Çok fazla mide bulantısı yapıyor o yüzden ilk 3 gun zorlandım. Sonra mide alışıyor zaten.

Bu ilacı yazın kullandım, faydasından çok zararını gördüm. Sevgili doktorum uyarmadığı için ciddi güneş yanıkları yüzünden cildiye doktoruna gitmek zorunda kaldım. 50 faktör kremlerle nasıl böyle yandığımı anlayamadı. Acaba bu hap yapar mı dedim. Tabi yapar dedi. Bunu kullanırken güneşe çıkmayın ve hapı aldıktan sonraki saatlerde yatmayın. Mideyi mahvediyor çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sivilce problemim için doktor banada tetradox kapsül verdi hepsini kullandım fakat bittikten sonra çok kötü vajinal mantar oldum. İnternettende yan etkilerini iyice araştırırsanız vajinal mantar yapıyomuş zaten bu hap. ben çok pişmanım kullandığım için. Sivilcelerede hiç bir faydası olmadı. Tavsiye etmem.

Bu ilacı 24 saatte bir yemek arasında içmezseniz kabız basagrısı ishal mide yanmadı delinmesi ciddi durumlar yasanabilir yemek yiuorsunuz bir adet alıyorsunuz yemeğinize devam ediyorsunuz bu sikayetlerin hepsinin sebebi budur

kullandığım zaman hiç sivilce çıkmıyor ama 3-4 gün bırakınca hemen çıkmaya başlıyor ayrıca varolan sivilceleri geçiriyor ama beyaz leke yapıyor ciltte

Ben de bu ilacı kullanmaya başladım. umarım faydasını görürüm. doktorum bir de yanında yüz buharı, maske ve tonik verdi. bu tonik ve maskeler karma formüller. Eczacılar laboratuarda yapıyor. 32 yaşımdayım. en son 18 yaşımda aynı tedaviyi görmüştüm sırtımdan, göğsümden ve de kollarımdan çıkan sivilceler için. Şimdi yüzümde çıkanlar için yeniden başladım. 18 yaşımda gördüğüm tedavi müthiş işe yaramıştı.

Gelişmeleri bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…