Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk bir hafta sabah akşam daha sonraki haftalarda günde bir tane olmak üzere 1 ay kullandım daha sonra azitroya geçtim 10 günde bir tek seferde 3 tane aldım ilaçların yanında gündüz sivex gece clindoxyl jel kullandım benim deri altında uçsuz sivilcelerim vardı hepsi geçti ben faydasını inanılmaz gördüm
tetradoksla sivilcesi geçen arkadaşlar sizin sivilceleriniz nasıldı benimkiler deri altında beyazlamayan kırmızı kırmızı çıkan sivilceler 2 sene önce roac kullanmıştım fakat tekrarladı sivilcelerim şimdi tekrar kullanamayacağım için doktor bunu deneyelim dedi umarım yararı olur
ben ilk bir hafta sabah akşam daha sonraki haftalarda günde bir tane olmak üzere 1 ay kullandım daha sonra azitroya geçtim 10 günde bir tek seferde 3 tane aldım ilaçların yanında gündüz sivex gece clindoxyl jel kullandım benim deri altında uçsuz sivilcelerim vardı hepsi geçti ben faydasını inanılmaz gördüm
Oldukça ciddi yanetkileri olan ilaçtır.
Aldıktan 1 saat sonra uyumanız tavsiye edilir.Alıp hemen yatanlarda gögüs tıkanıklığı sanki kalp krizi geçiyormuş gibi zorluklar çıkardığı bildirilen bir ilaçtır.Bol su ile alın aksi halde yemek borunuza fazla durduğu zaman yemek borusunda yırtılma bile gözükebiliyormuş.Bazılarında 3 günlük sürede sabah akşam 1 defa sonraki günlerde günlük 1 tablet alımında bulunmak gerekir.Tamamen doktorunuz belirler bunu.
Ben de bu ilacı kullanmaya başladım. umarım faydasını görürüm. doktorum bir de yanında yüz buharı, maske ve tonik verdi. bu tonik ve maskeler karma formüller. Eczacılar laboratuarda yapıyor. 32 yaşımdayım. en son 18 yaşımda aynı tedaviyi görmüştüm sırtımdan, göğsümden ve de kollarımdan çıkan sivilceler için. Şimdi yüzümde çıkanlar için yeniden başladım. 18 yaşımda gördüğüm tedavi müthiş işe yaramıştı.