- 18 Ocak 2015
- 83
- 7
- 29
11 gundur kullaniyorum bi kutuda 14 tane var bugun ikinci kutuyu aldim 1 ay kullanicamkaç gun kullandın canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 gundur kullaniyorum bi kutuda 14 tane var bugun ikinci kutuyu aldim 1 ay kullanicamkaç gun kullandın canım.
sabah aksammı kullanıyorsun11 gundur kullaniyorum bi kutuda 14 tane var bugun ikinci kutuyu aldim 1 ay kullanicam
Yok sadece aksam kullaniyorum ama izler duruyo yani kirmizi kirmizi cok sinirimi bozuyo hatta onlar onun icinde akniloxa baslicam bugun ama etki edermi bilmiyorumsabah aksammı kullanıyorsun
Yok sadece aksam kullaniyorum ama izler duruyo yani kirmizi kirmizi cok sinirimi bozuyo hatta onlar onun icinde akniloxa baslicam bugun ama etki edermi bilmiyorum
Ben de aynı ilacları kullaniyorum 1 ay oldu benim daha bana cok bi etmedi ama yaa ama ben de devam edicem bu yaz da gecmezse zoretanine baslicam ben de artik. Senin sivilcelerin nasil canin benim de cok degil ama olanlari da bi yok edemedim3 kutum bitmek üzere yalnız doktorum günde bir tane atmamaı söyledi yani bir kutuyu 2 haftada bitiriyorum arkadasların dediği gibi ne mide bulantısı ne yanması nede kabızlı böyle sorunlarım olmadı acıkcası hiç bi yan etkisi yok sanırım bünyeden bünyeye değişiyor..ve yüzümde artık sivilce cıkmıyor cıksada minicik iki gne yok olup gidiyor ve ben benzaym kremle kullanıyorum oda etkili olabilir 3 kutu daha kullanacakmısım doktorum öyle söyledi
Merhaba. Tretin'i ne zaman kullandınız acaba? Ben bir türlü bulamıyorum da. Nasıl buldunuz merak ettim.Tek başına kullanıldığında etki göstermez ama ben tretin ve nadixa ile kullandım bu yüzden ciddi anlamda bi değişme oldu yüzümde her sivilce ve cilt tipi antibiyotik tedavisine cevap vermiyor gerçi buda bi faktör mesela ağır sivilce vakalarında bu hap etkisiz yani az gelir
aranızda tetradox kulanan oldumu nekadar kullandınız ve etkileri neler oldu?
ben 2 ay kullandım, aman aman bır fayda gormedım, antıbıyotık onermıyorum en ıyı ve kokten cozum retıonık asıt sıvılceler ıcın , ustune tanımam
Doktor bi kutu yazdı ben sonra üç kutu daha kullandım düzenli kullanınca bi süre azalıyo ama ilaç bitince yine aynı bol bol su iç ilacı alırken yoksa nefes borusuna mideye zarar veriyoBnada doktor smdi yazdi bakalm bnde sonuç nasl olacak
Doktor bi kutu yazdı ben sonra üç kutu daha kullandım düzenli kullanınca bi süre azalıyo ama ilaç bitince yine aynı bol bol su iç ilacı alırken yoksa nefes borusuna mideye zarar veriyo
Doktor bi kutu yazdı ben sonra üç kutu daha kullandım düzenli kullanınca bi süre azalıyo ama ilaç bitince yine aynı bol bol su iç ilacı alırken yoksa nefes borusuna mideye zarar veriyo
Evet canım hepsine ederBişey daha sorablrmiyim reçetede genital enfeksiyonlardada diyor . bendede enfeksiyon aynı zamanda bunada etki edermi acaba
Evet canım hepsine eder
Tesekkurlerr :) adetknde kullniliyomu ? Cok sordum ama :)