Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yok sadece aksam kullaniyorum ama izler duruyo yani kirmizi kirmizi cok sinirimi bozuyo hatta onlar onun icinde akniloxa baslicam bugun ama etki edermi bilmiyorum

bende de sadece akşamları ıcıcem artık.
kırmızı renklere bepanten ıyı gelıyor.
ben gunduzlerıde clıon t kullanıyorum (ismini yanlıs yazmıs olabılırım)

ben de 1 ay kullanabildim .hem yemek borusunda yanma meydana geldi hem de kabızlık yarattı.pek bi işe yaramadı bende.

Ben de aynı ilacları kullaniyorum 1 ay oldu benim daha bana cok bi etmedi ama yaa ama ben de devam edicem bu yaz da gecmezse zoretanine baslicam ben de artik. Senin sivilcelerin nasil canin benim de cok degil ama olanlari da bi yok edemedim

Doktor bana da bu ilacı yazdı ama kullanmadım cilt için yemek borusundan olmayayım diye. Aman kızlar, çok dikkatli kullanın bu ilacı.

Tek başına kullanıldığında etki göstermez ama ben tretin ve nadixa ile kullandım bu yüzden ciddi anlamda bi değişme oldu yüzümde her sivilce ve cilt tipi antibiyotik tedavisine cevap vermiyor gerçi buda bi faktör mesela ağır sivilce vakalarında bu hap etkisiz yani az gelir

Merhaba. Tretin'i ne zaman kullandınız acaba? Ben bir türlü bulamıyorum da. Nasıl buldunuz merak ettim.

aranızda tetradox kulanan oldumu nekadar kullandınız ve etkileri neler oldu?

İlk kullandığımda biraz mide bulantısı oldu daha sonra hafif mide yanması yaptı sivilceler geçti ama daha sonra yine çıktı ikinci kutuya
başladığımda aşırı midemde ağrı yanma ve mide bulantısı yaptı kullandığınız sürece tek
etkili ömür boyu kullanılmayacağı için
kullanılmasını tavsiye etmem boşuna vücudunuza zarar vermeyin

ben 2 ay kullandım, aman aman bır fayda gormedım, antıbıyotık onermıyorum en ıyı ve kokten cozum retıonık asıt sıvılceler ıcın , ustune tanımam

Meraba canım retionik asit tam olarak nedir ilk defa diyorum oda hap mı ve yan etkileri var mı ?

Doktor bi kutu yazdı ben sonra üç kutu daha kullandım düzenli kullanınca bi süre azalıyo ama ilaç bitince yine aynı bol bol su iç ilacı alırken yoksa nefes borusuna mideye zarar veriyo

Bişey daha sorablrmiyim reçetede genital enfeksiyonlardada diyor . bendede enfeksiyon aynı zamanda bunada etki edermi acaba

Ben kullanıyorum 15 gündür faydasını gördüm ama tam geçirmedi belkide daha 2hafta olduğu içindir

Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirdiğim için doktor enfeksiyon kapma riskine karşı yazdı. Ben ilacı bitirdim vajinal kaşıntı başladı. Daha önce burun ameliyatı olduğumda Dr antibiyotik verdiğinde yine vajinal kaşıntı yaşamıştım Ama bu antibiyotik vajinal enfeks. Karşı olduğu için yapmaz sandım Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ve geçirmek için ne yapmak lazım. Yani resmen elimi içime sokup kasimak istiyorum. Ha bu arada abes bir akıntı vs yok... pff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…