- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
gizzem cim senin sivilcelerin nasıldı acaba??? benim çenemde minik minik bikaç tane var onlara etki eder mi acaba...bu ilacı omuzumdakiler için verdi heralde diye düşünüyorum yüzüm içinde azelderm diye bi krem verdi...bu ilacın yüzümde iltihaplı sivilce yapmasından korkuyorum.....
arkadaşlar ben de bugün sivilcelerim için doktora gittim.. tetradox ve yanında isotrexin jel verdi,vücudumdaki sivilceler için de sivex losyon verdi,tetradoxu özellikle bol suyla içmemi söyledi, şikayette bulunanların yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum ama denicem inş pişman olmam..
canım dene ama hiç bi etkisini görmemiştim ben valla en sonunda zoretanine başladım başka çare yoktu ..
arkadaşlar ben de bugün sivilcelerim için doktora gittim.. tetradox ve yanında isotrexin jel verdi,vücudumdaki sivilceler için de sivex losyon verdi,tetradoxu özellikle bol suyla içmemi söyledi, şikayette bulunanların yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum ama denicem inş pişman olmam..
banada bol suyla iç dedi sebebi ne acaba merak ettim :18:
çünkü mideni yakabilir sakın aç karnına içme içmeden önce süt yada ayran falan içtiysen 1 saat sonra iç ilacı bide içtikten sonra hemen uyuma 1 saat sonra falan uyu ben kullanıyorum sivilcelerim geçti tek tük çıkıyolar 3. kutudayım
ben daha 1. kutudayım kaçıncı kutudan itibaren etkisini gösteriyo