Sivilceli Ciltler Tetradox Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
1 kutu kullandıktan sonra geçtiğimiz hafta ikinci kutuyu almak üzere arkadaşımın eczanesne gittim ve kullanma dişleri sarartıyor dedikten sonra birdaha kullanmamaya karar verdim arkadaşlar..bilginize..

bana da bugün verdi doktor herkes birşey yazmış ne yapcağımı şaşırdım :Saruboceq:

kızlar bende kullandım bu ilacı bendede fayda olmadı tam tersi yan etki gördüm vücudumu aşırı kuruttu bacaklarımda kollarımda falan kaşıntı oldu kuruluktan kaşımanın verdiği yara izleride cabası herkeste aynı etkiyi yapmayabilir ama hala izlerle boğuşuyorum bilginize

benimkiler sivilvce sayılmaz. alnımda minik minik isilik gbi şeyler çıktı.
doktor bu hapı verdi. az önce yemekten sonra içtim ve şuan midem deli gibi yanıyor!!!
kullanmaya devam etsemmi napsam bilemedim vallahi herkes başka bişi yazmış

kafamçokkarıştı

meraba benim de ikinci günüm tetradoxla tanışmam yaklaşık 4 aydır tedavi görüyorum çeşitli kremler kullandım bilmiyorum yani sonucu merak ediyorum bende umarım herkes sonunda istetdigi sonucu elde eder..:teselli:

benimde 2 aylık bı bebeğim vardı karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kaldım:KK43: doktorum bana tetradox kapsül verdi ama hamileligimde bile böyle kusmadım ve kabızlıgım hala devam ediyor şimdi içmeye cesaret edemiyorum salı günü kontrole gıdecegim inşallah içmediğim için bi şey olmaz ama içince daha kötü oluyorum onu biliyorum...

merhaba kızlar 26 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır sivilcelerle uğraşıyorum ve bir dönem tetradox kullandım..iyi geldi ama şimdi sivilcelerim tekrar çıkıyor hemde bu sefer kist şeklinde...roaccutanne kullanmaya cesaretim yoktu önceden ama şimdi kullanmak istiyorum bu seferde evlendim ve eşim istemiyor..o kadar yoruldumki öğretmenim ve baen bakıyorum da o kadar öğretmenin içinde tek sivilcesi olan benim...çok üzülüyorum heleki bu aralar neredeyse intihar edicem...

dişlerimi sarartıyorrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile.olamaz ya kullanmasamm mı .eyvahedigeldismile

ben yüzümdeki akneler için kullanıorum 1 haftada bir kutu bitirdm doktor tekrar kullanmam için aradn birz zamn geçmesini söledi şimdi 2.kutuya geçtim 1 haftada bitio zaten hiç yan etkisi yok inş. ii gelirr

bu ilaç uzun süre kullanım için uygunmu sizce kızlar ? cildim yaglı oldugu için doktordan istiycem ..

benim de sivilcelerim tek tük çıkıyor izler lekelenmeler falan var.pürüzsüz değil ellediğim zaman altlarda sivilce olduğnu hissediyorum.tetradox bir anda temizlemese de cildimi iyi gelmitşi bana,ne kadar zararının olduğunu bilsem de düşünmeden edemiyorum tekrar kullansam mı doktor ilça kullanmaya gerek yok demişti ama her biri ayrı birşeysöylüyor

Ben her doktora gittiğimde tetradox verdiler ama 1 ay kullandım sivilcelerim söndü. Doktor karaciğeri yormayalım artık bırakabilirsin dedi. Sadece kremlerle devam ettim (isotrexin ve azelderm). Tekrar çıkmaya başladılar. Tamamen geçiren bi roaccutane var ama ondan da korkuyorum. Bu aralar haccer krem kullanıyorum (bitkisel bir krem) nemlendirici olarak baya yağlı ama sabahları uyandığımdaki o yağ tabakasından kurtuldum. İlaçların yaptığı cilt kuruluğuna da çok iyi geldi. Cildim kendine geldi ve sivilcelerim de azaldı.

bana doktor her türlü klasik tedaviyi denemişsin sana roaccutane verelim dedi. ama istemedim. bi ay deneyelim o zaman dedi zaten roaccutane versem de öncesinde bu ilacı verip iltihaplarını söndürmemiz gerekicek dedi.
1 ay snra kontrole çağırdı. tetradoxun bir kutusu bitti. bana iki kutu verdi. bunun dışında azelderm clindoxyl kullanıyorum.

tetradoxun diş sararması konusunda bişey diyemiycem ama bnm de midemi yakıyor ki zaten çok rahatsızlanır ilaçtan. ben bunu doktora söylemeden kendisi bol bol suyla iç! diye bir uyarı yapmıştı zaten.

ilk defa bu gün ciddi anlamda miğde yanması ve bulantı yaşadım. ondan önce de oluyordu ama bu kadar değil! bir de migrenim var benim ve son zamanlarda ciddi artış oldu hem çok şiddetli hem de he rgün ağrıyor. acaba migreni tetikliyor mu? baş ağrısı çeken var mı?

Kızlar Merhaba,

Ben de yaklaşık 15 gün önce başladım tetradoksa. Ciddi anlamda faydasını görmeye başladım. Sivilcelerim sönmeye başladı ama yazılanları görünce kararsız kaldım. 2 ay boyunca günde iki kez antibiyotik almak tuhaf gelmeye başladı. Neyse en azından bir ayı tamamlayayım, sonra duruma göre devam eder ya da bırakırım artık.:44:

ben de defalarca kullandım bu tetradox u. yanında destekçi kremler de kullandım imex vs. bence kesinlikle kesin çözüm değil. tabii bünyeden bünyeye fark vardır ama kronikleşmiş bir sivilce probleminiz varsa bence daha kesin çözümler sunan ilaçları deneyin kızlar. bunlar hep geçici çünkü.

bana doktor her türlü klasik tedaviyi denemişsin sana roaccutane verelim dedi. ama istemedim. bi ay deneyelim o zaman dedi zaten roaccutane versem de öncesinde bu ilacı verip iltihaplarını söndürmemiz gerekicek dedi.
1 ay snra kontrole çağırdı. tetradoxun bir kutusu bitti. bana iki kutu verdi. bunun dışında azelderm clindoxyl kullanıyorum.

tetradoxun diş sararması konusunda bişey diyemiycem ama bnm de midemi yakıyor ki zaten çok rahatsızlanır ilaçtan. ben bunu doktora söylemeden kendisi bol bol suyla iç! diye bir uyarı yapmıştı zaten.

ilk defa bu gün ciddi anlamda miğde yanması ve bulantı yaşadım. ondan önce de oluyordu ama bu kadar değil! bir de migrenim var benim ve son zamanlarda ciddi artış oldu hem çok şiddetli hem de he rgün ağrıyor. acaba migreni tetikliyor mu? baş ağrısı çeken var mı?

canım bende de migren var. aynı sorunu ben de yaşamıştım ben ilacın migreni tetiklediğini düşünüyorum ve midem de bulanıyordu senin gibi.

canım bende bir kutu kullandım bitti. migren ağrısına ve miğde bulantısına yanmasına dayanamadım. bi kaç gün bıraktım. 2 kutuya ilacı almadan önce mide koruyucu lansor hap alıp daha sonrasında antibiyotiği alarak başladım. evet sivilceleri söndürüyo ama bıraktığım 3 gün içerisinde acaip derecede tekrar başladı iltihaplı sivilcelerim beze beze.. yani sonzuda dek antibiyotik kullanamayacağıma göre gerçekten bi sonuç değil malesef. yaza kadar roaccutan kullanıcam bende (ki hiç desteklediğim ve istediğim bir şey değil)

tetradox bende kullanıyorum aşırı derecede kabız yapdı cildim çok hasaslaştı ama sivilcelerime iyi geldi azalma var

X