inş. en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz.ben de 84 doğumluyum ama benim yaşım bana o kadar büyük geliyor ki.çünkü kök hücreyi beklememiz gerekiyor o da 10 yıl en az sürer diyor dr.lar.kısmet artık.kaç senelik evlisiniz?biz 2 seneyi bitirdik.yakın zamanda tüp bebek düşünmüyor musunuz?bugün evdeyim seminerimiz yok anaokulu için alan taraması yapıyoruz.o nedenle sana bu saatte yazıyorum.siz bugün dr.a gidecektiniz .sonuçlardan bizi de haberdar etmeyi unutma.hayırlı haberler alman dileğiyle...
senacım, bizde de hiç alınmamış gibi ama dr a da sormadık normaldir diye...kontrolünde sorarız artık...fazla da stres yapma canım...olayı geçmişte bırak...hem bu şekilde eşini de yok yere şüphelendireceksin....artık eşlerimizin stres yapmaması lazım, üzülmemesi lazım...
Merhaba kızlar testis kanserinin normallere göre inmemiş testis hikayesi olan erkeklerde daha sık görülüyormuş bu durumu yaşamış varmı aranızda
günaydın kıslar, gene ben erkenciyim pifff...8:11 e kadar uyuyabildim anca...o da sık sık wc ye kalkarak ve gözlerimi iyice yumarak...
senacım, inş birşey yoktur..sonucunu bize bildir canım muhakkak ...dualarım sizinle...ne öküz insanlar var yaaa...sen de senin de beyninin mi yarısını aldılar deseydin ...ben sana protez taktırın demedim ki canım ece eşinin ameliyatı belli olduğunu söyledi onun için yazmıştım...eğer morali bozuluyorsa protez taktırmasında bir zarar görmüyorum ben...hemen tüp bebeğe kalkışmayın zaten...azcık kendinize gelin...sonra sperm tahlili yaptırır ona göre kararınızı verirsiniz...yangından mal kaçıran yok nasıl olsa...inş istediğin gibi olur
ececim, oh alnının akıyla çıktın, Allah kabul etsin canım...e yorgunluk olacak artık dile kolay...ececim inşallah kök hücrede devrim yaratırlar en ısa zamanda...yaşın çok genç canım...dualarımız seninle...inş çok daha güzel günler görürsünüz inşallah kızlar
opuyorumnanaktan
bu arada havvacım ben de istenmeyen çocuğum.annemin 5.çocuğuyum annem beni aldırmak için hasteneye gitmiş.önlüğünü giymiş o sırada teyzem yetişmiş.napıyosun sen allah elindekileri alır doğur bana ver demiş.öyle vazgeçirmiş annemi.hoş buna rağmen annemler benden sonra bir tane daha doğurmurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?