yok ebrucum aileme söylemeye hiç cesaretim yok.zaten beni çok isteyerek vermediler.şimdi bile eşim hakkında çok olumlu düşünmüyorlar artık bunu da söylersem eşime hiç değer vermeyebilirler.duyulana kadar devam edecem ki inş duyulmaz.eşim çok ama çok iyi.zaten insan dört dörtlük olmaz derler ya eşiminde başına bu olay gelmiş.ailesi tarafından da çok sevilir.annesi oğluma hep nazar değdi der.ama annemleer buna rağmen pek alışamadılarr bizimkine.şimdi söylersem çok büyütürler eşime çok yüklenebilirler.allah korusun.hepinizi öpüyorum beni yalnız bırakmayın nolur
yok ebrucum aileme söylemeye hiç cesaretim yok.zaten beni çok isteyerek vermediler.şimdi bile eşim hakkında çok olumlu düşünmüyorlar artık bunu da söylersem eşime hiç değer vermeyebilirler.duyulana kadar devam edecem ki inş duyulmaz.eşim çok ama çok iyi.zaten insan dört dörtlük olmaz derler ya eşiminde başına bu olay gelmiş.ailesi tarafından da çok sevilir.annesi oğluma hep nazar değdi der.ama annemleer buna rağmen pek alışamadılarr bizimkine.şimdi söylersem çok büyütürler eşime çok yüklenebilirler.allah korusun.hepinizi öpüyorum beni yalnız bırakmayın nolur
merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler ya ebrucum geç geldim.artık seminerlermiz başladı.bugün oraya gittim.sonra eşimle radyoterapiye gittik.bu arada canım eşimin testis aldırdığı yerde sanki alınmamış gibi.şüphelendim.doktora gittik bugün.kendi doktoru izinliymiş bizde medical parka gittik.doktor tanış.valla çok dua ettim herhalde ALLAH tekrar yaratmış diyorum.şaka bir tarafa galiba su birikmesi olabilir ama önemli değil dedi.yinede ultrasona girecek yarın.inşallah bişey çıkmaz doktor bişey olmaz dedi.hatta bana bırak bu adamı ne istiyosun bu adamdan dedi.bende sağlıklı olmasını istiyorumdedim.o zaman biraz sakin olacaksınız dedi.biz sakiniz ama ne yapayımgöre göre gitmeyelimmi.
merhaba ececiğim gerçekten senin için zor bir durum zaten zor anlar yaşıyorsun en çok destek olması gerekenler gereğini yapmıyor.bencede söylemen tarafındayım ebru gibi.en azından evlendikten sonra oldu dersin.aslında yalan söylemek iyi değil ama bunu ailen zorluyorsa yapacak bişey yok.ben yerinde olsam ailem bana isterse küssün yinede eşimin yanında olurum.artık çocuk değiliz tamam büyüklere saygımız sonsuz ama bir yere kadar hayatımıza karışamazlar.uzakta oturmanız gerçekten güzel ama eşini de anlamak lazım sıkılıyordur belki eşinin ailesi iyi ise etrafta pek söz edecek kimse yoksa oturulabilir.ama annelerin yanında oturmanız gerçekten sakıncalı.
canım bol bo dua et..anneler umarım seni anlar.haa bu arada evlatlık almak günah diye bişey olamaz.tam tersine başkasının çocuğunu alıp helede kimsesizse bundan sevap ne olabilir ki....maddi manevi hizmet veriyorsun.bence kendi evladına bakmaktan daha da sevaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?