- 30 Ağustos 2008
- 2.067
- 1
ne yapayım gece 4-5 yatınca doğal olarak 2-3 gibi kalkıyorsun.ama yarın seminerim başlıyor.artık uyuyamam..sende çok erken kalkıyormuşsun.
ilk zamanlar tuttu.aslında ilk zamnlar midesi bulandı.sonra bişey olmadı.geçenlerde birine sormuş bişey olmaz dedi.bende git doktora sor dedim.doktor tutmasan iyi olur demiş.zaten bu hafta son hafta.Allah ın izniyle bitiyor.bir daha ne bizim ne de başkalarının başına gelmesin.
halamın kızı kayseride önce bna arkadaş gelsin bebişim:)onlara kalırsadayımın kızı evnecek bayramdan sonra emin ol bir ay sonra hamileyim der.Allah onlara bağıslasın çocuklarını.artık bu haberlere alışıyorsun.senin için oruç tutmakta zordur evde kimse tutmayınca biraz geç kalksan kolay olur:)
bu arada tavsiyelerin için çok sağol.ama ben anladım ki ikimizde birbirimizden bilgili ve araştırmacıyız.yinede duyduğun şeyler olursa bana söylemeyi unutma.hele hamiş falan olursan kesin yaz.
eşimin ailesi bize yakın oturuyor, biz evde iki kişiyiz ...eşim de işe erken gittiğinden sorun yok aslında...canım ben çalışıyorken 6 da kalkıp 7:30 da yollara düşüyordum..İst trafiği malum..işim 9 da başlıyordu...o zamandan alışkanlık işte...geç kalkamıyorum...bir de ben ufak gürültüden uyanan tiplerdenim..sağolsun eşim işe giderken sanki mehteran takımını da peşinden götürüyor kaydirigubbakcemile ....
orucu tutturma canım...Allah da bunu salık vermiş...söz konusu sağlıksa oruç tutmayacaksın...bir fakiri 1 ay doyuracak kadar paranı vereceksin...önemli olan radyoterapi alırken oruç tutup tutmaması değil...bundan sonraki yaşam kalitesini yükseltmek için düzenli ve sağlıklı beslenmesi şart...
hayatım en büyük bilgi, bilgi diye bilinenlerden başka bilgilerin de olduğunu bilmektir..ne demek ne demek, tabii ki paylaşırım seninle...zaten bu başlığı açmamın sebebi de benim gibileri bulamamaktı (fazla karşılaştırmasın tabii, temennim herkesin sağlıklı olması)...internetten hastalıkla ilgili tüm bilgileri almama karşın, sonrasını yazan yoktu...umarım birbirimize destek olur bu derdi de aşarız canım
aaa unutmadan bugün ben çılgınlık yapıp pre-seed aldım yurt dışındaki bir siteden ...sence eşimde hammadde kalmış mıdır ki aldım ben bunu...laelaelaelaelae