ay olur mu öyle şwwy canım.önemli olan uğraşman düşünmen.benim için alnının akıyla çıkmış sayılıyosun zaten.
bu erkeklerin midesi konusuna da katılıyorum.bizimki de boğazına çok düşkün hatta hiç ulaşamadığı kiloya geldi tut diyorum biraz tatlıya ara ver diyorum ama nafile.ben fazla tatlı matlı yapamıyorum ama maşallah kendi dışardan mışardan benii zorlayarak buluyor kendisine.gerçionun sayesinde bir sürü tarif öğrendim....
merhaba kızlar tabiki öğretici şeyler duyunca uygularım.helede değer verdiğim sevdiğim insanlar olunca...
kitap işine çok sevimdim kızlar inşallah halledirsin ebrucuğum.
bende burdaki sınıfın kitap ileriyle uğraşıyorum.merkez ama ne yazıkki maddi durumları kötü çocukların.iş başa düşüyor ne yapalım.
bu arada ayy82 taşekkür ederiz.
okul o kadar yorucuydu ki çok yoruldum yine.ama beni yoran o olmadı aslında.kendisini çok seviyorum ama yine kayınvalidem geldi.malum konu söylememe gerek yok.başkaların çocuğunu büyütene kadar kendinizinkini büyütün demezmi?sanki biz istemiyoruz.doktor ismi almış gene bana git diyor.tabi sinirlendim yine elimde çekirdek dolu tabak vardı.bak bana bu kadar gelmesi lazım ama sadece 5-10 tane koydum eline.işte bu kadar geliyor dedim.bir daha doktor meselesi açma falan.neyse eşim eğer böyle devam edersen tayin isteyeceğim dedi.çok iyi ama sanki kendi bebeği ya.kızının varya dedim.olsun ben oğlumunkini istiyorum demezmi.bende dedimki hep senin yüzünden sen görümcemin kocasını küçümsedin şimdi onun var.Allah seni sınıyor dedim.neyse ya 1-2 ay sonra tekrar başlar.alıştık artık.
neyse kılzar iyiki okula gidiyorum.çocuklarla uğraşmak beni mutlu ediyor.
ebrucum Allah şifa versin canım benim eşimidede tek taraflı inmemeiş testis sorunu var sayı ve morfoloji maalesef çok düşük şimdilik çocuk falan düşünmüyorum onun morali benim için daha önemli.bahaneler sunuyorum işte şu borç bitsin şu olay geçsin sonra her yolu deneriz diyiyorum sırf üzülüp bunalmasın diye.erkeklerin kabullenmesi ne kadar da olsa zor oluyor.bende bu süreci böyle bahanelerle atlatmasını sağlıyorum.görüyorum ki başarıyorumda şimdi kendisini tedaviye daha hazır hissediyor
saolun kızlar kayınvalidem her konuda anlayışlı ama bu konuda öyle değil.valla azının payını dün aldı.bir daha konuşursa daha fazlasıyla alır.yoruldum artık.yoruldum bedenen ruhen.ağlamaktan bir hal oldum.zaten samsuna alışamıyorum.annem yok babm yok arkadaşlarım yok.tek yanımda olan eşim onuda çok sıkıyorum galiba.çocuk arkadaşlarıyla bile çıkamıyor benim yüzümden.yalnızım bu koca şehirde.yarım dönem okul gezmekten arkadaşta bulamıyorum.zaten olanlarda yaşlı,akranım değil.
sanki biz üzülmüyoruz bu duruma ama benim için önemli olan eşim onun sağlığı önemli.bana diyorki dün siz benden bişey saklıyorsunuz.Anlamıyorki her şeyi söyledik radyoterapi aldık beklememiz lazım diyoruz anlamak istediğini anlıyor.
neyse kızlar sizide üzmeyim bir kaç ağlarım geçer tek sinirimi bozan o değil.bu durumda ailemi çok arıyorum.annem canım bir kere demedi sırf eşim üzülmesin diye.babamda öyle.
kendinize iyi bakın.dualarınızı eksik etmeyin geceleri duamda sizleri unutmuyorum.
nasıl yani kitaplar geliyor mu bu kadar çabuk mu,valla süpersin ya..maşallahın var.
havvacım kendini bu kadar yıpratma lütfen.seni çok iyi anlayabiliyrrum ama ben kendi ailemden bile destek alamıyorum çünkü onlar gerçeği bilmiyorlar ile hep bana paranızı dikkatli harcayın dr.a yazın ggidin diyolar.ne diyeceğimizi şaşırdık.insan annesi gilin yanına gitmek istemez mi ben kendi memlekeetimden kaçıyorum insanların sorularından.bak benimde burda gidecek pek kimsem yok ama zaten okul beni okadar yoruyor ki kimseys gidesim bile kalmıyor.kendinşzi üzme.dua edelim...
saolun kızlar tavsiyelerin için.doğru söylüyorsun meryemciğim işte bazen üzüyorsun zamn her şeyin ilacı şimdi düşününce kendimi üzdüğüme kızıyorum.ama sinir kirizi bir anda geliyor.ağlıyorsun geçiyor.ağlamasaydık ne kadar kötü olurdu.
ebrucuğum harikasın ya yardımsever arkadaşım benim.keşke öğretmen olsaydın senin gibi insanlara ihtiyacımız var.
nasıl yani kitaplar geliyor mu bu kadar çabuk mu,valla süpersin ya..maşallahın var.
havvacım kendini bu kadar yıpratma lütfen.seni çok iyi anlayabiliyrrum ama ben kendi ailemden bile destek alamıyorum çünkü onlar gerçeği bilmiyorlar ile hep bana paranızı dikkatli harcayın dr.a yazın ggidin diyolar.ne diyeceğimizi şaşırdık.insan annesi gilin yanına gitmek istemez mi ben kendi memlekeetimden kaçıyorum insanların sorularından.bak benimde burda gidecek pek kimsem yok ama zaten okul beni okadar yoruyor ki kimseys gidesim bile kalmıyor.kendinşzi üzme.dua edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?